2008 Aralık Bebeklerinin Dişleri Geliyooo ama Nasıl??

arkadaşlar benimlede görüşün bende yeni üyeyim aralık annesiyım

ecrinceren hoşgeldin canım
ben de soğan veriyorum :)
benim kızın ikinci alt çıkacak eli kulağında
çok nazlanıyor çoook tatlım benim :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
2. dişimizde cıkıyor teyzelerimiz

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

çıktı çıkacak dememin üzerinden 1 ay geçti
umdumu kaybettim
bende geç ve güç çıkarmışım dişimi
bana çekti zaar sıpa
zaten kimde kötü huy varsa gidip onu almış
bizde kepçe kulak olan yoktur
sen git büyük kuzenine benze
eşşek oğlum can oğlum benim

benimkızdada diş namına bişeycik yok daha biz ha çıktı ha çıkıcak derken yaşına giricek heralde:)

geleceğine dair görünüşte bir belirti olmamasına rağmen,
3 gün önce 2 dişimiz birden pırtladı :asigim:

hatta anneannemizin elini bir ısırdık ki kanadı :kedi:
meyveleri pek güzel kemirmeye başladık artık.
maşallah kuzuma

aman masallah annesi kuzuya

tüm diş patlatan meleklerimize incilerini kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 (güle güle) kullanmalarını diliyorummmm muckkksopuyorumnanaktan

benim kızınkinde yok daha ya ne zaman çıkıcak bu dişler kızlar sizinkilerinki nasıl belirtiler gösteriyo çıkarırken diş eti hangi renk oluyo nasıl anlıyosunuz sölermısınız

merhaba arkadaşlar,kızımın ilk dişi patladı.minicik ,ucu görunuyor.yanındaki de şişmeye başladı.ama iki gündür yeşil ,cıvık,dışkı yapıyor.ishal gibi ,gunde 2-3 sefer.anne sütü ve mama yediriyorum..acaba normal mı ? endişe duyuyorum,başka birşey olmasın....

QUOTE=bhk;7928320]geleceğine dair görünüşte bir belirti olmamasına rağmen,
3 gün önce 2 dişimiz birden pırtladı :asigim:

hatta anneannemizin elini bir ısırdık ki kanadı :kedi:
meyveleri pek güzel kemirmeye başladık artık.
maşallah kuzuma
[/QUOTE]

maşallah bizdede alttan 2 tane çıktı emzirirlen zor oluyor artık ısırmaya çalışıyor :roflol:

Diş çıkarma ile ilgili güzel ve detaylı bir blog yazısı;

Bebeklerde Diş Çıkarma - Sorunlar ve Çözümler

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar 6,5 aylık bir kızım var ellerinizden öper :)) alt iki dişi çıktı... şimdi sağ alt arka tarafta beyaz baloncuk şeklinde bir sertlik var ve sürekli elini oraya götürüyor.. Anlam veremiyorum alt iki diş çıktıktan sonra üst iki dişin çıkması gerekmiyor mu? acaba o beyaz şişlikten diş mi çıkacak?