çok guzel yazdın arkadaşim.bende boyle biliyorum.verdim ve gerçekten faydasını gördüm. bebekler ağlarken böyle diyorlar annem beşiği satsa da bana soğan alsa eski insanların anlatımı.Maşallah
Sağlıkla,hayırla kullansınlar dişlerini kuzucuklarımız inşallah(amin). a.s.
Benim denediğim ve faydasını da gördüğüm bir uygulama var.Paylaşmak istiyorum.Nenelerimiz zamanında da yapılan bir uygulamadır.Hastanede hemşiremiz de yaptığını ve yapmamı söyleyince şaşırmıştım.(Pek öyle eskilerin uyguladıkları yapılmadığından şaşırmıştım.)
Yeşil soğanı ayıklayıp temizledikten sonra küçük baş kısmıyla birlikte,dallarının başladığı kısım dahil(dalları olmayacak)bebişlerimizin kokmalarına aldırmadan ellerine verelim.Acısıyla diş ağrıları geçiyor.Damaklarını da kaşımış oluyorlar.Doğal,zararsız bir uygulama ve ben 3 kez denedim.Çok rahatlattı.Yanından ayrılmayın,katlara ayrıldıkça ayırıp yine eline verin.
Kolay gelsin.Sevgiler. a.s.
Arkadaslar birsey hatirlatmak istiyorum adettendir bebegin disini ilk goren kisi bebise hediye alir :asigim: belki biliyorsunuzdur yine de hatirlatmak istedim yerimseniben
kızlar slm,hepinizin incileri hayırlı olsun
bende ocak annelerindeyim ama sizin gibi aralıkta doğum yaptım
6 ayımız dolacak yarın
bugun ağzından tık tık sesler çıkardığını duyunca farkettim 2 tane üst yanlarda uçları gözükmüş incilerimizin,bende süreklı ön alt ve üste bakıodum meğersem yandan çıkmış,
size soracağım şey şu,diş çıkarken normalde alttan çıkması gerekmıomuydu,ilk sayfada bir arakadaş resimlerle anlatmış,bizimki o resme göre 11. ay dişini çıkarıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?