2008 Aralık Bebeklerinin Dişleri Geliyooo ama Nasıl??

szk nın emresi zeynepin elifnazıda diş çıkaranlardn a.s. hayırlı olsun esc darısı basımıza

misscim paylaşım için sağol Elviracım gemiş olsun canım enesimize diş çıkaran bebişlere hayırlı dişler olsun diş buğdayınıda yaparsınız artık birde ilk dişi kim görürse bebeğe hediye alır genelde anneler görür ama bazı meraklı büyüklerde vardır tabi çıktımı diye devamlı kontrol eden darısıda bizim minik kuşlarımıza olsun

ya kıslar oğlum acaip huysuzlaştı dişten diye düşünüyorum acaba her diş çıkarışında bölemi olucak yoksa ilk diştemi bu kadar huysuz oluyolar bilen varmı yada iki dişini çıkaran bebek varsa onun annesine sorlaım

esc işallah bir anönce çıkar canım bizim dişte çok huzursuz canı çok yanıyor herhalde salı dr götürcem jelmi ne varmış azcık rahatlatan belki dr önerirde kuzum rahatlar siz bişey kullandınızmı

Besinci ayının bittigi gun dis cıkardı benim kuzum, alttan iki tane :ecrin_bebek:

Biraz huysuzdu. ust solunum yolu enfeksiyonu yeni bitmisti, biraz atesi vardı, ben de enfeksiyona bagladım huysuzlugunu. O kadar..
Baska bir eziyeti olmadı, cok sukur.. Şeniz
Geldi gecti. Darısı butun dislerine butun bebeklerimizin..

imdattt diye bağırmak istiyorum delikafadulden
yavrum bir kurtulamadı şu diş sıkıntısından
Allahım nolur şu yavrum bir an önce hayırlısıyla sıkıntısız çıkarsın dişini :1no2:
çok huzursuz çok mızmız
diş acısından uykuya bile dalamıyor çok uykusuz kalıyor senağlama
uyusada 15-20 dak. snr eli ağzında ağlayarak uyanıyor
çok zor olacak miniğimin diş çıkarması çoook
Rabbim yardım etsin meleğime
hiç bişiy yapamıyorum acısını azaltmak için
jeller soğuk kompleks işe yaramıyor :1no2:
elimle masaj yapıyorum ama anlık acısını dindiriyor
içim parçalanıyor bu kadar zor olabileceğini hiç düşünmemiştim
dualar ediyorum Allahım acısı sızısı bana gelsin nolur diye :Saruboceq:
o kadar minikki ona ne olduğunun farkında bile değil
acısını gözlerime ağlamaklı bakarak anlatmaya çalışıyor :a015:

ay nurgün canım aynı durumdayız çıksın şu dişlerde rahatlasın yavrularımız ya bebğim 3 ay gaz sıkıntısı yaşadı şimdide diş Allah yardımcıız olsun çok zor çok

amin inaysa cım..gaz sorunu bitti derken diş başladı..
bakalım dişi hayırlısıyla atlatalım o zaman neyden dert yanıcaz
tövbe tövbe Rabbimin gücüne gitmesin
evladımın canı sağolsun
kurban olur anası danasına :)

kızlar dişleri için doktor flor agırlıklı hap verdi sizede verdimi doktorunuz

:mymeka:

bi de kızdınız bana.
bak kızım işte buraya yazmışsın sen..
ben bu topiğe hiç bakmıyorum ki bizde di miş yok diye

ay nurgün canım aynı durumdayız çıksın şu dişlerde rahatlasın yavrularımız ya bebğim 3 ay gaz sıkıntısı yaşadı şimdide diş Allah yardımcıız olsun çok zor çok
jel verdi cok rahatlatıyor dr söyle verecektir annesi inşallah sizde sorunsuz cıkarırsınız

alkisalkisalkis

bizde daha diş falan yok ama salyamız çok akıyo baya bide monovitimiz var bebekken sağlık ocağından vermişlerdi yarısını bi süre kullandım yarısı duruyo acaba devam etsemmi diş çıkarmada faydası olurmu

bizim diş miş yoktır
aman bi de o olmasın bu ara şu hastalığı bi bitsin

kızlar benım kızın dısı bırı pazar dıgrıde pazartaesi cıktı .dıgerlerıde yakında cıkar cok sısmısler ya yaramaz ısırıyo artık benı