2008 Aralk anneleri listemiz

kurmis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
8.177
34
358
İşte Satları,yaşları ve bebeklerinin cinsiyetleri ve isimleriyle Aralık 2008 annelerimiz sengözlerimebaksanab​

Nesli , naz&pıtırcık , melis93, *Bahar*, yazgülüm, sanemay,emiy: fahri annelerimiz​

naz&pıtırcık tekrar bebeğini bekliyormuş :))

Tam olarak 115 kişiyiz. maşallah
Listede adı olmayan ya da beni de ekle diyenler olursa hemen haber versinler,gerekli düzenlemeleri yapalım ..​

Son düzenleme:
amanda aman ne güzel bir liste bu böyle ne kalabalık allah artırsın inşallah nazar değmesin listemize maaşallahhhhhhhhhhhhhhh

Cidden ben bile hazırlamaya başlarken sayının bu kadar fazla olmasını beklmiyordum.
Allah nazarlardan saklasın inş.

inanmıyorum yaaaaaa nisan ayında hamile olmak isteyenlere adımı yazmıştım şimdi bu listede adımı görmek çok hoşuma gitti.aralık anneleri.Allah hepimizin yanında ve yardımcısı olsun.

bhk ;
NesLee ve Nesli benim, düzeltme yaptım isimde :)
ayrıca bir de talebim olacak, mümkünse ve az yoracaksa SAT'larda yazılsın, önemsiz gibi ama en azından ben merak ediyorum

benimki 7 Mart

bhk ;
ayrıca bir de talebim olacak, mümkünse ve az yoracaksa SAT'larda yazılsın, önemsiz gibi ama en azından ben merak ediyorum

benimki 7 Mart

tamam canım düzelteyim hemen..

17 martta benimki arkadaşlar burda ismimi görmek çok hoşuma gitti

siz bilirsiniz,ekleyim o zaman hemen a.s.

bhk ;

benimki 7 Mart

aslında şimdi düşündüm de bu iyi bir fikir.. muhtemel doğum tarihleri ya da kaçıncı haftada olduğumuz vs gibi bilgiler henüz bebeklerimiz cok küçük olduğu için net bilgi vermiyor bize birbirimiz hakkında. bu daha iyi olacak gibi.. hadi bakalım şakkıdı

Cidden ben bile hazırlamaya başlarken sayının bu kadar fazla olmasını beklmiyordum.
Allah nazarlardan saklasın inş.

yaaa arkadaşım sen bu liste yapma işini biliyosun muhtemel doğum tarihleri listesi cok güzel birde herkes hamile kaldığı zamanki ve aldığı kiloları yazsın dürüstce onların listesinide yapalım nasıl olur?iyi olmazmı ben kendim için söylüyorumda şimdiden 61 kiloyum kendi kilo cetvellerimizide takip ederiza.s.a.s.

aa bence de iyi fikir ama kilo işinden herkes cok hoşlanmayabilir bence. en baştan itibaren kaç kilo aldığımızı güncellesek sürekli,o da olabilir bence. şıklar artarsa ben daha profesyonel bir liste yapabilirm. neyse önerilere açığız..

haa bu arada sen de SATını söyleyebilirsen eklerim..

kızlar sat ım 21 mart muhtemel doğumum 26 aralık sanırım bu bilgiler yeterli:)

kızla benim SAT ım 7 mart.
kilo yazacaksanız 65sırnaşık şey

kızımda 20 kilo almıştım.
3 ayda vermiştim. bakalım bunda nasıl olacakşutarafagitti

sağlıklı doğsunlarda önemli olan o.

benide ekleyinnnnnnnnnnnnnn bende hamileyimmmm kizlar hepinize hayirli olsun ben suan 5+3 haftaligim ve dogumum kismetse 27 araliga denk geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…