2008 Aralk anneleri listemiz

kizlar valla bende bulanti falan yok
ama istahimda yok
kahvalti yapardim cook duzenli simdi oda kalktii
benim gibi istahsiz olan varmii

benim ilkbaşlarda hiçbirşey kar etmiyordu,sadece doktorun verdiği ilaç rahatlatıyordu. iki hafta onu kullandım. dramamine.

şimdi sık yemelerle rahatlıyorum. bolca ekşi ve tuzlu şeyler. eve bolca cubuk kraker aldım. eğer canım bişey yemek istemiyorsa onunla bastırıyorum. turşu da iyi geliyor. habire peynirli tost falan yiyorum. benim böyle...

bende çubuk kraker yiyorum ama artık oda pek fayda etmemeye başladı.doktor banada ilaç verdi ama aşırı kusarsam içebilirmişim.bulantı halinde kullanma dedi.bende bişey yiyemiyorum.yemekleri gözümün önüne getirince bile midem kalkıyor.

benim kusma yoktu doktor da biliyordu. günde iki kereye kadar içebilirsin demişti bana. hatta kusma durumlarında ilacın iğne versiyonu da varmış,o hem daha etkili hem de uzun süreliymiş...

h.b kizlar benim yalniz ilk hamileligim degil kaza oldu biraz ama olsun hayirlisi böyleymis benim sat 26 subat doktor dogumun aralikin 2 si dedi ama belkide kasimda olur bakalim

bhk, canım sağol cok güzel bir liste oldu benim sat 7 mart dr.uma göre muhtemel doğum 12 aralık

ah kızlar benim durum biraz tuhaf midemde gaz var bununla beraber bulantı oluyor.bende galeta felan yiyorum ama nafile ilacı daha almadım yarın bakalım.ilaçta içmek istemiyorum ama çaresiz kaldım artık.

slm arkadaşlar kısmetse bende aralık annesi olucak cok heyecanlıyım

benimde sat ım 11 mart kısmetse bende aralık annesi olucam
ilk bebeğim çok heyecenlıyım :)şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…