2008 bebeklerin doğum günü resimleri işte bizler

çok var daha ama aralarından bunları seçtim hemde ailemi size tenıtmak istedim
umarım sizinkilerde böyle güzel geçer
ama şimdiden sizi uyarayım bütün ilgi üzerlerinde olduğu için o gece çokkkk şımaracaklar

Karamsar,Sevce bebişlerinize maşallah opuyorumnanaktan
Allah cc nice sağlıklı mutlu yaşlar göstersin,hayırlı nurlu uzun ömürleri olsun inşaAllah.Şeniz

sağol canım rabbim cümlemizinkini korusun inşallah
serpilcim ben yemekli yaptığım için pastanın yanına sadece yaprak sarması ve börek yaptım
onlar bile yenilmedi zaten herkes toktu

bende öyle tahmin ediyorum ama 5 6 çeşit bişey yapıcam menümde hazır aslında ama güzel değişik bi tarif bulursam değiştiricem canım sağoll
konfetileri nasıl temizledin

dün akşama kadar temizlik yaptım canım çıktı valla
hee bu arada size bir öneri daha sakın benim gibi doğumgünündün önce derin temizlik yapmıyın siz
heryer batıyor emeğinize yazık :)))

sevcecim harika geçmiş anlaşılan bebeğine sağlıklı mutlu ömürler versin rabbim nice yaşlara...

sağol canım
bende batuhanın doğum gününü kutluyorum
rabbim mutlu yıllar nasip etsin inşallah
bende resimlerinizi bekliyorum merakla

Sevcecim bayıldım resimlere ve zeynoya (her ne kadar ağlasa da.. :) ) gördüğüm kadarıyla çok güzel geçmiş gününüz darısı başımızaaaaa dediğin gibi konfeti ne güzel olmuş,küçük bi şey almıştım büyük de alıyım bari... tekrar nice senelere prenseseeeee..

allahım çok tatlısınız hepiniz ya çok sıcak bi aile ortamlarınız var allah nazarlardan saklasın inşallah çok güzelmiş hepinizin doğum günü daha nice nice güzel yıllar diliyorum bütün doğumgünü olan bebişlerimize

bebeğimle ben

pastamız biraz hayal kırıklığı yarattı bizde, sorunlu oldu böyle olsun istememiştik ama oldu bi kere

hayır canım pastanızda güzel sizde güzelsiniz daha nice mutlu güzel birlikte seneler diliyoruz doğaçla birlikte :))

Sizde çok tatlısınız canım Batuhan özellikle çok yakışıklı olmuş (ve sanırım ağlamamış :) )
O duvarlardaki kalplerle nasıl uğraştın canım iyi üşenmemişsin valla ama güzel olmuş ve tabi sofra zaten dietteyim görünce ekrandan atlayıp masaya oturasım geliyor :) Tekrar nice senelere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…