2008 bebeklerin doğum günü resimleri işte bizler

teşekkürler canım...
valla o kalplerle babası uğraştı kaç gündür kesmekle uğraşıyo zavallım :)))

evet batuhan pek ağlamadı ama nedense pastayı kestikten sonra huy değiştirdi herkese bağırıyo sinirleniyo içimden dedimki şimdiden başladıysa bu sinire yandım beennnn

hreşey çok güzel görünüyo canım yeni yaşınız kutlu olsun
pastanızda güzel olmuş o konudabeni de düşündürüyo ellerinde hiç örnek de yok verceemiz pastanenin bakalım inşallah güzel olur yaparız dediler ya

estedacım çok güzel bir gece geçirmişsiniz batuhanda çok mutlu gözüküyor
ev süsleriniz pastanız kıyafetiniz bence herşey güzel olmuş
batuhanı kocaman öpüyoruz zeyneple ve yeni yaşı mutluluk getirsin diyoruz

nice yıllara darısı inşallah seneye
biz 2009 haziran annelerine olurrr....

selam kızlarr hersey cok guzel gozukuyorr yasemın sevda ve estedacım nıce yıllara olsunınsallahh bebeklerınızlee guzel gunlerınız....

Allah saglık sıhhat ve hayırlı ömurler nasıp etsın..

arkadaşlar bayıldım resimlerinize...hepiniz çok güzel çıkmışsınız...tekrara nice yıllar diliyorum..ama ben şu videodan nasıl kesip resim yapacağım o olayını anlayamadım çünkü bizim video olduğundan hiç pasta kesilirken yada süslemeler yok koyamdım üzüldüm........zaten aşağı yukarı süslemeler aynı ama bende koymak istiyorum.. ..

Son düzenleme:
canım çok teşekkür ederim...
evet canım bende çıktı alıp pastaneye götürdüm anca böyle yapabilmişler iyice araştırmak lazım
başta güzeldi sonra ne olduysa pasta kesildikten sonra bizim sıpıya bi haller oldu :))
nice yıllara darısı inşallah seneye
biz 2009 haziran annelerine olurrr....
inşallah canım
selam kızlarr hersey cok guzel gozukuyorr yasemın sevda ve estedacım nıce yıllara olsunınsallahh bebeklerınızlee guzel gunlerınız....

Allah saglık sıhhat ve hayırlı ömurler nasıp etsın..
çok sağol canım...
canım ayrıca batuhan ın pastasıda çok güzel bence.....
sağol canım başta moral bozukluğu oldu ama yinede güzeldi ...

doğumgünü yapan kıslarr yaseminlerinki gündüz olduda sevda ve esteda sizinkiler kaçta başladı pastayı kaçta kestiniz kaçta gitti millet çocuklar kaçta uyudu uyku saatleri şaştımı

biz akşam 7 gibi düşünüyoruz ece nin 9 filan uyku saati ee o saatte uyumasını istemem en azından 10 buçuğa kadar dayansa misafir oldumu duruyoda yinede emin değilim nasıl bi gece bekliyo bizi 4 gibi uyur genelde o akşam biraz bekletip 5 5 buçuk gibi uyutup 2 saate yakın uyumasını sağlasam inşallah işlerim olmzsa tabii ananemiz burda ama inşallah babannemizde gelir ikisi birlikte oyalar hiç olmazsa bende misafirlerle ilgilenirim

canım bizde akşam 7 gibi başladık batuhan zaten 10 gibi uyuyodu ama tabi kalabalık oluca 11 yaptı uyku saatini
misafirlerde 10,30 gibi gittiler

serpilcim bizde pastamızı gece 9 da üfledik
zaten benim misafirlerim gündüzden akşam yemeğine gelmişlerdi
akşam üzeri 5 gibi uyuttum zeynebi 2 saat uyudu
uykusunu almıştı yani uyku yönünden bir sorun yaşamadık 11 gibide herkes gitmişti
ama kalabalıktan çok sıkılıyolar canım inşallah o yönden sorun yaşamazsınaz

maşallah kuzularınıza arkadaşlar, Hayırlı yaşları olsun
Ömürleri uzun, sağlıklı , mutlu geçsin
Darısı bizim başımıza artık seneye :))

tümm haziran meleklerine güzel,sağlıklı bir ömür diliyorum gülşah teyzesi olarak..onları görmesemde hikayelerini biliyorum,hepsini sanki tanıyorum..
Arkadaslar sizede bebeklerinizle birlikte güzel bir ömür diliyorum..hepinizi kocamannn öpüyorummm!!!
iyi ki doğdunuz meleklerimmmmm

canım güzel dilekelrin için ALLAH RAZI OLSUN..UMARIM RABBİM SANADA BU GÜZEL DUYGUYU İSTEDİĞİN ZAMANDA TATDIRIR CANIM...acını hala paylaşmaktayım unutmadım unutmayacağımda yanındayım her zaman.....

canım güzel dilekelrin için ALLAH RAZI OLSUN..UMARIM RABBİM SANADA BU GÜZEL DUYGUYU İSTEDİĞİN ZAMANDA TATDIRIR CANIM...acını hala paylaşmaktayım unutmadım unutmayacağımda yanındayım her zaman.....

Yaseminin sözlerine aynen katılıyorum Gülşahcım sen hep içimizde oldun hepimiz ayrı ayrı içinde yaşadı acını emin ol,bebklerimize her bakışımızda ,her Allaha şükredişimizde emin ol dualarımız seninle..bu tuhaf bir bağ..hiç tanışmasak bile hayatımızın en önemli zaman dilimlerinden birini hep beraber yaşadık ve sen bizim için çok özelsin,seni seviyoruz tatlım ve hep yanındayız

bende katılıyorum arkadaşlara gülşahçım seninde meleğinin doğumgünü kutlu olsun sadece bunu hatırlamak istiyorum allahım dilerimki gülşahında yüzünü güldürürsün ve bi yavru verirsin gülşahcım bizim bütün kuzular seninde yavrun bunu unutma ailelerimizden bile kimse bu kadarına şahit olmadı :)

ayy ne güzel fotolar bende nisan annesiyim kızım 2 aylık demek 1 yaşına geldiğinde bu kadar büyüyorlar çok tatlı bebeklerini darısı bizim bebeklerin doğum günlerine iyiki doğdular bebekleriniz nice mutlu yaşlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…