Sizde çok tatlısınız canım Batuhan özellikle çok yakışıklı olmuş (ve sanırım ağlamamış :) )
O duvarlardaki kalplerle nasıl uğraştın canım iyi üşenmemişsin valla ama güzel olmuş ve tabi sofra zaten dietteyim görünce ekrandan atlayıp masaya oturasım geliyor :) Tekrar nice senelere...
canım çok teşekkür ederim...hreşey çok güzel görünüyo canım yeni yaşınız kutlu olsun
pastanızda güzel olmuş o konudabeni de düşündürüyo ellerinde hiç örnek de yok verceemiz pastanenin bakalım inşallah güzel olur yaparız dediler ya
başta güzeldi sonra ne olduysa pasta kesildikten sonra bizim sıpıya bi haller oldu :))estedacım çok güzel bir gece geçirmişsiniz batuhanda çok mutlu gözüküyor
ev süsleriniz pastanız kıyafetiniz bence herşey güzel olmuş
batuhanı kocaman öpüyoruz zeyneple ve yeni yaşı mutluluk getirsin diyoruz
inşallah canımnice yıllara darısı inşallah seneye
biz 2009 haziran annelerine olurrr....
çok sağol canım...selam kızlarr hersey cok guzel gozukuyorr yasemın sevda ve estedacım nıce yıllara olsunınsallahh bebeklerınızlee guzel gunlerınız....
Allah saglık sıhhat ve hayırlı ömurler nasıp etsın..
sağol canım başta moral bozukluğu oldu ama yinede güzeldi ...canım ayrıca batuhan ın pastasıda çok güzel bence.....
doğumgünü yapan kıslarr yaseminlerinki gündüz olduda sevda ve esteda sizinkiler kaçta başladı pastayı kaçta kestiniz kaçta gitti millet çocuklar kaçta uyudu uyku saatleri şaştımı
biz akşam 7 gibi düşünüyoruz ece nin 9 filan uyku saati ee o saatte uyumasını istemem en azından 10 buçuğa kadar dayansa misafir oldumu duruyoda yinede emin değilim nasıl bi gece bekliyo bizi 4 gibi uyur genelde o akşam biraz bekletip 5 5 buçuk gibi uyutup 2 saate yakın uyumasını sağlasam inşallah işlerim olmzsa tabii ananemiz burda ama inşallah babannemizde gelir ikisi birlikte oyalar hiç olmazsa bende misafirlerle ilgilenirim
tümm haziran meleklerine güzel,sağlıklı bir ömür diliyorum gülşah teyzesi olarak..onları görmesemde hikayelerini biliyorum,hepsini sanki tanıyorum..
Arkadaslar sizede bebeklerinizle birlikte güzel bir ömür diliyorum..hepinizi kocamannn öpüyorummm!!!
iyi ki doğdunuz meleklerimmmmm
canım güzel dilekelrin için ALLAH RAZI OLSUN..UMARIM RABBİM SANADA BU GÜZEL DUYGUYU İSTEDİĞİN ZAMANDA TATDIRIR CANIM...acını hala paylaşmaktayım unutmadım unutmayacağımda yanındayım her zaman.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?