2008 bebeklerin doğum günü resimleri işte bizler

pasta hayal kırıklığına sebep oldu bende pembe bi pastamız oldu bende mavi süsler koydum pastaya kendimce napıyım ya offfff

hepinizin bebeklerine nice sağlıklı,uzun,mutlu yıllar dilerim a.s.
çok tatlılar ne hoş bi paylaşım olmuş topiğiniz :enbuyukkk:
bişi sölemeden geçemicem inanın çocukların geneli ilk yaş günlerine ağlayarak girerler bunu sizinkilerde iyice anladım kaydirigubbakcemile3 benmde 2 kzım var ikiside çok ağlamış bütün gecemizi mahvetmişlerdi

işte bizim fotolar kızlar çok eğlenceliydi kolbastı falan oynadık hanımlarla oturmak bilmedik bizim apt. vardı tek

ay maaşallah ya doğaçıma çok tatlı olmuş yerim ben onun papyonunu...tekrar doğum günü kutlu olsun oğlumuzun..

canım her şey çok güzel görünüyor ve doğaçta okadar tatlı olmuşki anlatamam.....
pastanızda harika görünüyor pembe yerine mavi deseydiniz pastaneciye ...ama bence çok sorunedilecek birşey değil.....
tekrar iyiki doğdun doğaç mutlu yıllar .....
ayrıca ayşegülcüm çok güzel olmuşsun ....

Son düzenleme:
doğaçın doğum gününü kutluyorum ben de.pastanız bizimki gibi pembe olmuş:) bizim de pembe pembe yıldızlarımız vardı üstünde.söyledik öyle değiştirdiler mavi yaptılar bazılarını uyduruktan oldu yani:)

doğaç çok tatlı olmuş maşallah.nice senelere...

hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim kızlar atlattık sonunda darısı olmayanların başına

ayşegül herşey çok güzel görünüyo canım
tekrar kutlu olsun doğumgününüz
biz de dün akşam kutladıkçok güzeldi en güzeli de abim eşi kardeşim ve yeğenimin bize süpriz yapıp gelmesiydi şimdi onları geçirdik gittiler
ece çok mutlu oldum aba gel al dedi durdu hep kucağına gitmek istedi abimin kızı 3 yaşına gircek yakında kan çekiyo heralde yabancılık çekmedi ama hiçç foto çektirmedi hep kıpırdadı surat astı misafirler gidince ağlama krizine girdi aptda asansörde dolaştılar da sakinleştiii
onun dışındabide kardeşimin videoya çekememesi dışında herşey güzeldi ben pastayı geirirken görülüyorum sadece sonra zoomlamış şaşkın üzüldük amma yapcak bişey yok fotolar neyseki neyse geliyo bizden bikaç kare

şu an ablamdayım kızlar inanın iki yaramazla bilgisayarı açmaya fırsat bulamadım
doğaç ve ece nice yıllara bebişler
anlaşılan onlarda huysuzlandı resimlerden belli :))

serpilcim menünü göremedim canım masada pasta öncesimi yoksa sonrasımı yediniz ?

sevdacım ben masaya koymaktan vazgeçtim erkekler kadınlar ayrı oturduğumuz için bide abimin eşi gelince mutfakta hazırlayıp dağıtık onlar süpriz yapıp yarım saat kala gelince mamaların fotosunu çemeyi unuttum ama menüde neler war söylimmm

kıymalı pide
peynirli ayçöreği bunlar annemden
sarma
sultan lokumu
bonibonlu renkli vetırtıl kurabiyeler vardı
kurabiyeler çocuklara yaradı aldılar ellerine geze geze yediler
pastayıa çay börek servisinden sonra kestik

ayyyy çok güzel olmuşsunuz pastanız ve sizler ecenin tekrar doğum günü kutlu olsun iyiki doğdun ece serpilcim sende çok şıksın canım benim güzel hatunsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…