2008 bebeklerin doğum günü resimleri işte bizler

son olrak ecrin hanmın doğum gününe geldik..
(unuttuğum yoktur umarım varsa hepsinin 1.yaşlarını kutluyor öpüyorum)..
yasemin ecrin resimlerde hiçde 9 kilo gibi görünüyor..çok güzel kilosu maşallah vallaha bana öyle geldi..
ilk doğum günü sizin olmuş sanırım..kızın için ne güzel hazırlanmışşsın,ellerie sağlık..
ecrine sağlılkı uzun yıllar öpüyoru yanaklarından..

sıra b,izde sanırım .umarım herşey gönlümüzce olur...10 gün var daha..

aynen bizim hediyelerde lcw den hep ama genelde üstüne göre sadece birinin değiştirme fişini atmışız artık 4 yaşında da onu giyer zemuszemus

Serpilcim değiştirme fişi olmasada etiketi üzerinde yırtılmamışsa waikikide değişim yapıyorlar hediye geldi dedim,değiştirdiler..

canım iyi dileklerin için çoksağol..güzel olan sensin canım...sevdanındı ilk ama oda bizimle aynı günde kutladı yanii ilk ikimiz doğum günü olmuş oldu....kaydirigubbakcemile3artık darısı senin başına...umarım sende istediğin gibi atlatırsın güzel bir anı olarak anarsın....gerçekten üzerinde büüyük bir yük oluyor kurtulursun sende inş....:teytey::teytey:ki,losuna gelince aslında 9 300 ama........bilmiyorum kiii...

biz üzerindeki etiket ide yırtmıştık.ne faturamız nede değiştirme fişimiz vardı..yinede yardımcı oldular..
lcw de fazla zorluk çıkarmıyorlar..
bence hemen değiştir

ne güzel deryacım kendine yer mi açmayı düşünüyorsun....:lepi:

benim kıyafet konusunda pek bi derdim olmadı sağolsunlr ecrinin tamm üzerine göre geldi ve zaten 5 tane felan kıyafet 8 ,9 da oyuncağımız gerisi hep altın ve paraydı bende bir güzel onları hooop toparladım bayada olmuştu paramız 400 ytl ye yakındı altınlarıda kattıkmı 600 oldu bende hep kendime ciciler aldım hatta kolye yüzük aldım ..bu arad eşimde bana hediye aldı kızlar dün geldi çok güzel bir yüzük...çok amaçlı 2 yönlü kullanılabilen ...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

sağol atike teyzesi ardanında sabırsızlıkla bekliyoruz doğum gününü biz askeriyenin gazino salonunda yaptık canım temiz iş yaptık pastamız büyüktü oğlumun asker abileride yesin istedik zaten bide ekstra fazla mama yapmadık bi pohaça bide kurabiye yaptık o bile arttı evde yapıcak olursam diğer arkadaşlar gibi çeşit çeşit yapardım vakit olurdu çünkü salonda fırsat bulamıyosun sana ayrılan zamanda gidip süslüyosun ama olsun çok eğlenceliydi hatunlarla iyi göbecikler attık bu arada kızlar videoyu öğrendim daha doğrusu doğru yapıyomuşum ama cdni azizliğine uğramışım bozukmuş ondan silmişim neyse satmıyom artık canım videomu opuyorumnanaktan

Tüm meleklerimiz iyi doğdunuz...
Allah hepinize sağlıklı, sıhhatli, hayırlı yaşlar nasip etsin opuyorumnanaktan

İyi ki doğdun Ecrin... İyi ki carsın Ecrin.... :1hug:
İyi ki doğdun (Sevce)Zeynep... İyi ki varsın Zeynep.... :1hug:
İyi Ki doğdun (Spacula)Zeynep... İyi ki varsın Zeynep... :1hug:
İyi ki doğdun Arda... İyi ki varsın Arda... :1hug:
İyi ki doğdun Aral.. İyi ki varsın Aral... :1hug:
İyi ki doğdun Ece.. İyi ki varsın Ece... :1hug:
İyi ki doğdun Rüya.. İyi ki varsın Rüya.. :1hug:
İyi ki doğdun Doğaç... İyi ki varsın Doğaç. :1hug:
İyi ki doğdun Teoman.. İyi ki varsın Teoman... :1hug:
İyi ki doğdun Batuhan.. İyi ki varsın Batuhan... :1hug:
İyi ki doğdun Muhammed.. İyi ki varsın Muhammed... :1hug:
İyi ki doğdun Enes... İyi ki varsın Enes.. :1hug:

alalhım inş.hayırlısııyla seneye bizde paylaşırız allah hepimizin evlatlarına sağlıkllı uzun ömürler versin inş.biz daha 34 günlüğüz o günlerde gelcek inş.

deryacım beni gördüğüne sevindim,nasılım ama ?:kedi:48 kiloluk denizin yanında foto çektirmek cesaret istiyo ama naparsın iştesırnaşık şeytontikliğim iyice göze batıyo vallalaelaelaelaelae
eee gittim gördüm geldim...geçelim dedikodularadelikafadulden
pasta heeç güzel değildi,deniz desen zaten çirkin iyice çirkinleşmişti:icecream::dilcikar:
şaa şaka...sırnaşık şey
benim kendi güzel,kalbi kendinden e güzel fıstık arkadaşım her şeyi özene bözene hazırlamış...gerçi biz burak yüzünden sonuna yetiştik ama her şey çok güzeldi...slaytları çok güzel hazırlanmış...izlerken çok duygulandım,bebeğim olduğu için bi kez daha allaha şükrettim:Saruboceq:
denizcim zaten fıstık gibi,valla bu resimler falan hikaye...kendisi resimlerden daha güzelzemuszemusmavi de nasıl yakışmış,tam fıstık olmuştua.s.
bi de iyi bi de iyi o kadar olur,çok sıcak,canayakın,iyi niyetli arkdaşım benim:1hug:
pastaları çok hafifiti,mamalar çok güzel görünüydu ama ben kilomla ilgili tacizleremaruz kaldığımdanklava: pek bi şey yiyemedim
aralı papyonuyla göremedim ama salaş hali de başka bi güzeldi...sarı saçlı yeşil gözlü çok tatlı bi çocuk,maşallah oğlumuza
allah bütün bebekleri bizlere bağışlasın,ömürlerini güzel etsin inşallah:Saruboceq:
başta denizin oğlu olmak üzere hepinizin bebeklerinin dğum günlerni kutlarım,nice güzel günlerini görmek nasip olur inşallah:Saruboceq:
geçen sene sizlerin dğum haberlerini takip ettik peşinizden biz geldik,yakında bizimkilerin de dğum günlri başlayacak...bize de tecrübe oluyor,buraya emek veren herkesin ellerine sağlıka.s.

Gayet iyisin tatlım ama dediğin gibi iyi cesaret ben çektiremezdim :)) Denizciğimi ve diğer arkadaşlarımı bende çok merak ediyorum hep sanal hep sanal nereye kadar dimi ama.. hadi bakalım sizin bebişler de sırada bilmiyorum böyle bir topic açarmısınız ama görmek isterim fotolarınızı..
şimdiden sırada olan tüm meleklerin d.günleri kutlu olsunnnn.

a.s.a.s.sağol bitanem..inş.ALLAH IM HERKESİN BEBEĞİNİ SAĞLICAKLA ÖMÜRLÜ BÜYÜTMESİNİ NASİPEYELR...opuyorumnanaktan

CANIM SEN ANLATTIKÇA İÇİM GİTTİ DESEM YERİDİR NE GÜZEL GÖRÜŞMENİZ ARKADAŞ OMNIZ BUNLAR ÇOK GÜZEL ŞEYLER KEŞLE GERÇEKTEN BİZİMDE BÖYLE BİR ŞANSIMIZ OLSA.....opuyorumnanaktan

deryacım, ayşegülcüm resimlerinizi şimdi görebildim kusura bakmayın
biraz geç oldu ama
teo ya ve doğaça nice yaşlar iyiki doğdunuzz...
herşey çok güzel olmuş ellerinize sağlık

ayyy canım arakadaşım benım yaaa valla ekran başında utandım resmen kızarmışımdır şımdı
ınanmazsan bı koşu gel bak evler yakın :))

guzel dıleklerın ıcın cok cok teşekkur edıyorum kendım ve tum hazıran anaları adına cano

buragımın dogum gunude cok cok guzel gecer ınşallahhh..
sende o gun yakıyordun eminecim uzerındekını nerden aldın kız soramadım telaşeden :kedi:
yanyanayken hep yemek konusunda sana baskı yapıyorum bılıyorum ama senın ıyılıgın ıcın burdda da deryayla ugrasıom bıgun azarlıcak benı
ama napam cok guzel bı mayokını almış ıcıne gırsın dıyeee yapıyorum alkisalkisalkis

canım ıyıkı geldın o gun cok guzel oldu burakta cok guzel yuruyor aralla ılerde ortalıgı yakcak bu ıkı renklı gozluler :))

hersey ıcın tesekkurler hee bu arad bnm alısverıse gıtmem gerekk emıne ne zaman buluşuyokk :)) (tatıl alışverışı)

ne zaman istersen olur ciciş,ben müsaitim biliyosunyerimseniben
ayyy utanma kız güzelsin işte güzelsinzemuszemus
ama daha da önemlisi çok tatlısın,seviyom seni heesırnaşık şeyŞeniz
yaa yemek konusunda sana kızmadım kuu,sana alıştımsırnaşık şey ama o yaşlı teyzeler vardı yaa hani bana yine mi hamilesin diyenklava: onlara kızdım accuk:dilcikar:
napalım yani ben de tontiğim di mi ama?:CüvCüv:zayıflarız inşallah canımız sağolsunlaelaelaelaelae
derya da çok azimli,zorlanıyoz ama başarıcaz inşallah:dance:
kızlar gzel dilekleriniz ve sıcaklığınız için çok teşekkür ederima.s.
burdaki arkadaşlıklar sanaldan çok öte,en özel zamanlarımızı birlikte paylaştık,ailemizden,arkadaşlarımızdan çok burda dertleştik...temelleri sağlam yani...en büyük ispatı da denizle bendelikafadulden
tanıştık ama sanki 40 yıldır tanışıyor gibiydik,görüşmeyince özlüyorm valla:1hug:
hepinize bebişlerinizle mutlu,sağlıklı güzel günler dilerimopuyorumnanaktan

evet orda buyuk bır pot kırıldı ama o yengemız oluyor yanı eşımın amcasının hanımı benyenı dogum yaptıgımda bıle 2 hafta oluyorken bana denızz kıloların kalmışş gııııı hemen belını sar gıtsın dedıydı boşverr onu senın boyun yeter anacım

uzerındekını dıyommm nerden aldınnn dıyommm :)))

Bende ıstanbuldamı yapsam bı tane de :))) sırnaşık şey
daha ordakılerın hedıyelerını alamadık tabıkı ama bı gıdısımızde hazır olan cicilerimizi alıcaz belkı kucuk bırde pasta keserız alkisalkisalkis

kızlar çok güzel olmuş partriler bebekler pastalar allahımıza şükürle rolsun inşaallah bebeklerimizin okul bitirip diploma aldıkları zamanların ın pastaalarını görmekde nasip olsun amin inşaallah

ben de ecrin in resimleirni yukleyince eklerim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…