aynen bizim hediyelerde lcw den hep ama genelde üstüne göre sadece birinin değiştirme fişini atmışız artık 4 yaşında da onu giyer zemuszemus
son olrak ecrin hanmın doğum gününe geldik..
(unuttuğum yoktur umarım varsa hepsinin 1.yaşlarını kutluyor öpüyorum)..
yasemin ecrin resimlerde hiçde 9 kilo gibi görünüyor..çok güzel kilosu maşallah vallaha bana öyle geldi..
ilk doğum günü sizin olmuş sanırım..kızın için ne güzel hazırlanmışşsın,ellerie sağlık..
ecrine sağlılkı uzun yıllar öpüyoru yanaklarından..
sıra b,izde sanırım .umarım herşey gönlümüzce olur...10 gün var daha..
Serpilcim değiştirme fişi olmasada etiketi üzerinde yırtılmamışsa waikikide değişim yapıyorlar hediye geldi dedim,değiştirdiler..
atikecim,sibelcim tsk ederim beğenmenize sevindim valla gerçekten uğraştım ama seneye evde yapmam kesinlikle bu sene ilk yaşı olduğu için evde yaptım ama eşimle çok cebelleştim o krem rengi koltuklar çikolatayla,meyvesuyuna boyanacak diyip durdu Allahtan hiç bir hasarımız yok.. seneye partievinde yapacağım hatta belki kendi yerimde yaparım bellimi olur :)
Bizim hediyeler de 4-5 altın dışında waikikiden gelmiş bi götürdüm değiştirmek için 150-200tl tuttu oğluma bir sürü cici aldım kot pantolon,kot şort,mayo,vs.. çok işime yaradı waikiki d.günlerinin vazgeçilmez hediyesi oldu artık :))
gelelim doğaç beyin doğum gününe ...
papyon inanılmaz yakışmış oğluma bayıldım..
doğaçın pastası kendisi kadar var maşallah ne kadar büyük...
(olsada yesek ya resimlere bakmaktn midem kazındı zaten rejimdeyim,birde oturup doğum günü resimlerine bakıyorum..hiç olacak işmi..)
takip edemiyorum ayşagül kusura bakma doğum gününü evde yapmadınızmı,daha farklı bir yer gibi görünüyor..
herşey çok güzel ellerine sağlık..mutlu.uzun ,sağlıklı yıllar...canım doğaçımı öp yerime....
Denizcim herşey çok güzel olmuş canım sende aral da çok tatlısınız ( mavilerde çok yakışmış ,sözleşsek bu kadar ortak şey yapamazdık heralde dimi :))
Sayende ebtunayı da görmüş oldum :) o da bebişi ile çok tatlı..
Tekrar nice senelere canım..
deryacım beni gördüğüne sevindim,nasılım ama ?:kedi:48 kiloluk denizin yanında foto çektirmek cesaret istiyo ama naparsın iştesırnaşık şeytontikliğim iyice göze batıyo vallalaelaelaelaelae
eee gittim gördüm geldim...geçelim dedikodularadelikafadulden
pasta heeç güzel değildi,deniz desen zaten çirkin iyice çirkinleşmişti:icecream::dilcikar:
şaa şaka...sırnaşık şey
benim kendi güzel,kalbi kendinden e güzel fıstık arkadaşım her şeyi özene bözene hazırlamış...gerçi biz burak yüzünden sonuna yetiştik ama her şey çok güzeldi...slaytları çok güzel hazırlanmış...izlerken çok duygulandım,bebeğim olduğu için bi kez daha allaha şükrettim:Saruboceq:
denizcim zaten fıstık gibi,valla bu resimler falan hikaye...kendisi resimlerden daha güzelzemuszemusmavi de nasıl yakışmış,tam fıstık olmuştua.s.
bi de iyi bi de iyi o kadar olur,çok sıcak,canayakın,iyi niyetli arkdaşım benim:1hug:
pastaları çok hafifiti,mamalar çok güzel görünüydu ama ben kilomla ilgili tacizleremaruz kaldığımdanklava: pek bi şey yiyemedim
aralı papyonuyla göremedim ama salaş hali de başka bi güzeldi...sarı saçlı yeşil gözlü çok tatlı bi çocuk,maşallah oğlumuza
allah bütün bebekleri bizlere bağışlasın,ömürlerini güzel etsin inşallah:Saruboceq:
başta denizin oğlu olmak üzere hepinizin bebeklerinin dğum günlerni kutlarım,nice güzel günlerini görmek nasip olur inşallah:Saruboceq:
geçen sene sizlerin dğum haberlerini takip ettik peşinizden biz geldik,yakında bizimkilerin de dğum günlri başlayacak...bize de tecrübe oluyor,buraya emek veren herkesin ellerine sağlıka.s.
Tüm meleklerimiz iyi doğdunuz...
Allah hepinize sağlıklı, sıhhatli, hayırlı yaşlar nasip etsin opuyorumnanaktan
İyi ki doğdun Ecrin... İyi ki carsın Ecrin.... :1hug:
İyi ki doğdun (Sevce)Zeynep... İyi ki varsın Zeynep.... :1hug:
İyi Ki doğdun (Spacula)Zeynep... İyi ki varsın Zeynep... :1hug:
İyi ki doğdun Arda... İyi ki varsın Arda... :1hug:
İyi ki doğdun Aral.. İyi ki varsın Aral... :1hug:
İyi ki doğdun Ece.. İyi ki varsın Ece... :1hug:
İyi ki doğdun Rüya.. İyi ki varsın Rüya.. :1hug:
İyi ki doğdun Doğaç... İyi ki varsın Doğaç. :1hug:
İyi ki doğdun Teoman.. İyi ki varsın Teoman... :1hug:
İyi ki doğdun Batuhan.. İyi ki varsın Batuhan... :1hug:
İyi ki doğdun Muhammed.. İyi ki varsın Muhammed... :1hug:
İyi ki doğdun Enes... İyi ki varsın Enes.. :1hug:
deryacım beni gördüğüne sevindim,nasılım ama ?:kedi:48 kiloluk denizin yanında foto çektirmek cesaret istiyo ama naparsın iştesırnaşık şeytontikliğim iyice göze batıyo vallalaelaelaelaelae
pasta heeç güzel değildi,deniz desen zaten çirkin iyice çirkinleşmişti:icecream::dilcikar:
şaa şaka...sırnaşık şey
benim kendi güzel,kalbi kendinden e güzel fıstık arkadaşım her şeyi özene bözene hazırlamış...gerçi biz burak yüzünden sonuna yetiştik ama her şey çok güzeldi...slaytları çok güzel hazırlanmış...izlerken çok duygulandım,bebeğim olduğu için bi kez daha allaha şükrettim:Saruboceq:
denizcim zaten fıstık gibi,valla bu resimler falan hikaye...kendisi resimlerden daha güzelzemuszemusmavi de nasıl yakışmış,tam fıstık olmuştua.s.
bi de iyi bi de iyi o kadar olur,çok sıcak,canayakın,iyi niyetli arkdaşım benim:1hug:
pastaları çok hafifiti,mamalar çok güzel görünüydu ama ben kilomla ilgili tacizleremaruz kaldığımdanklava: pek bi şey yiyemedim
aralı papyonuyla göremedim ama salaş hali de başka bi güzeldi...sarı saçlı yeşil gözlü çok tatlı bi çocuk,maşallah oğlumuza
allah bütün bebekleri bizlere bağışlasın,ömürlerini güzel etsin inşallah:Saruboceq:
başta denizin oğlu olmak üzere hepinizin bebeklerinin dğum günlerni kutlarım,nice güzel günlerini görmek nasip olur inşallah:Saruboceq:
geçen sene sizlerin dğum haberlerini takip ettik peşinizden biz geldik,yakında bizimkilerin de dğum günlri başlayacak...bize de tecrübe oluyor,buraya emek veren herkesin ellerine sağlıka.s.
şaa şaka...sırnaşık şey
atikecim iyi dileklerin için teşekkür ederiz darısı sizin başınıza gerçekten insanın pmzundan büyük bi yük kalkıyo sorunsuz tam istediğimiz gibi olması da cabası :lepi:
aynen bizim hediyelerde lcw den hep ama genelde üstüne göre sadece birinin değiştirme fişini atmışız artık 4 yaşında da onu giyer zemuszemus
babannemizde bilezik almış kızıma her ne kadar o süpriz yapııcanı düşünsede biz öğrendik eskişehirdede küçük bi kutlama yapıp ordaki hasılatı da kaldırmayı düşünüyoruz delikafadulden ayyyyyyy ne kötüyüm yaaaaa -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?