2008 bebeklerin doğum günü resimleri işte bizler

affettük canım ama bizimkini unuttuuuuun :gitme:

bizde eylül dediler canım sonrada aralıkta

bizimkinide maşallah palet gibi 22 anca oluyo

oyyy batuhanımı unuttum :kedi:
canım benim affet noluuurrrr Şeniz
size de sağlık sıhhatli hayırlı seneler inşallah.....opuyorumnanaktan

maaşallah yerimseniben

maşallah deryaa teonun hem boyu hem kilosu maşallahlık eeeeeeeee o boya o ayak normal canım yaa :)

ayşegül benim kız dal gibi olacak inşallah böyle devam ederse resimlerde yanımızda görülen bi kız var pembeli eceden 5 gün küçük bu akşam onun doğumgününe gidiyoruz ona ne güzel yumşacık ayakkabı almışlar pıtır pıtır yürüyo eceye bulamadım onlar bebek ayakkabısı ben resmen çocuk babeti aldım yaaaa birazda topuklu bi dah giydirmem büyük ihtimal içi ortopedik ama tabanı sert benim istediğimden değil mecburen aldık olmuyo başka şeylerrr opuyorumnanaktan

sağlık ocağında bi bebek vardı tombik 9 aylıkmış 10 kiloymuş dedim bizimki 1yaşında ama 10a gelemedik daha kadın dedi yürüdüğü için alamıyodur dedi bizimki emeklemiyo bile dedi hiç hareketli değil dedi bizimki kuduruk yaaa 2dk durmuyo ecede aralda çok hareketli ama aralın iyi yine kilosu bence maşallah demekki iyi yiyo çünkü çok hareketli yaktığınıda düşünürsek aslında doğaçta güzel yiyo ama almıyo kilo bide ishal sürekli her dişte bi ishal oluyo geçiyo cır cır oluyo o yüzden diş çıkıyo kesiliyo ishal çıkana kadar sürüyo hemşire dişi kaşındığı için herşeyi ağzına sokuyo dedi ondan ishal oluyolarmış bide bizim evdeki tartıda demin tarttım 10.200 çıktı yazlık kıyafetle tarttım onun gramından nolur desek hadi 200 saysak 10 olması lazım sağlık ocağındakindemi bizimkindemi sorun acep sağlık ocağındakinde bide ben tartılıyım bende 50 çıkarım herhalde :))

sırnaşık şey kendimiz için az gösteren bebişler için çok gösteren tartı makbul ayşegül :lepi:

yapı meselesi yaa ece bana benzemişş bende zayıfmışım küçkken dedem hala der sende büyüdün kız oldun diyee şimdi yazın eceyi görseler benim küçüklüğüm gelir kesin akıllarına büyüyüncede bana benziicekmi bakalım ben ergenlikte kilo aldım
yemek yedikten ve hasta olmadıktan sonra önemli değil kilosu ecede bu aralar herşeyi ağzınaskuyo korkuyorum duydum bikaç kişiden enfeksiyon kapmışlar ateşlenmişler filan inşallah biz hasta olmayız alıştı anneme iyi yiyo bu raralar tekrar bozusun istemiyorum :Saruboceq:

Bizim kilomuz da ayına göre çok ama boy uzun olduğu için Teo zayıf geliyor gözüme ilk doğduğu zaman ki gibi bacaklar falan tombiş değil artık hatta bu hafta yüzü küçücük kaldı gibi geliyor gözüme..doktor obezmi yapacan çocuğu diye kızdı yaşına göre kilo çok boyu boşver dedi.. zaten bizim ki yemek yeme özürlü ben zorlarsam yiyor,emiyor vs..günde zorla iki öğün yiyor yaaa amannnn ben bıraktım artık..

Denissss hadi bakalım bekliyoum resimleri canım,pastalar benziyomu bari sanırım aynı pastayı yaptırdık..

Çok yoruldum ama değdi valla kızlar her gelen süper bi d.günüydü falan diye tebrik etti oğluşuma çok güzel bir anı oldu bu da bana yeter.. (gelenlere magnetlerimizi ve davetiyelerimizi giderlerken verdik,o da güzel bir hatıra oldu)
Ben o gün bittim ama zaten resimlerde belli halimden ne kendime bakabildim,ne uyuyabildim.. 2 gün önce kuaföre gitmiştim salak kuaför resim de götürdüğüm halde istediğim rengi beceremedi saçımı rezil etti çingene gibi oldu çok sinirlendim ama zaman yok diye tekrar yaptıramadım bu hafta askeriyenin kuaförüne gidecem bakalım istediğim gibi olcakmı..

aysegull bız temmuz 20 sınde gıdıcezz bı daha bacım pnomokok ıcın son dozu ama sonra bı daha gıdıcekmısızzzz sızın ekım de gıdıcegınız olabılır bu sonradan gıdecegımız aşı

bana dediki hemşire 2ay sonra kontrole gel diğer aşıya daha çok ondan demiyom dedi ekim gibi olcak dedi 2ay sonra söylicekmiş tam zamanını

serpıl sızın resımlerınızı kacırmısım cok pardonnn.. harıka gozukuyorsunuz canım ..
ecenın dogum gununu tekrar kutluyoruzz aralla ...
pastanızda cok şirinmişş..

Veeeee artık sıra bızdee::::........... :teytey:

ARAL bey hazırlanırken ( papyona gıcık olduu )...

masaya dogru...

veeee pastamızz (bu pastayı topıgın 2 . sayfasında gorebılırsınız kızlarr bırebvır yapılmıştı ve harıkaydıı bız ayrıca bırde bebek karekterının yanına winnie eklettik)

:lepi:
happy bırthday yazan mum (bahsetttıgım)

kayınvalıdecımmm :)

arkadasım ebtuna yanı emıne ve bızım veletler.... :))

ayyy hepsı cok azgındı gelen cocukların hepsı deniz teyzeeee dıye peşımde dolandılar

ARAL PASTAYI UFLEDIKTEN SONRA COK UYKUSUZ OLDUGU ICIN BIRAZ UYUDU DAHA SONRA ISE GOMLEGINI GIYDIRMEDIK OYLE SALAŞ TAKILDI
(HANı HEP PARTILERIN SONUNA DOGRU ÖYLE OLUR YA ONDAN )

gelen cicilerden bazılarını ekledim hanımlarr delikafadulden

Son düzenleme:
mama sandalyesı cok kullanışlı baya bı şekıllere gırıyor :) tabıkı alt katta babaannemızın evınde sandalyemız cunku aral yemeklerını hep orda yıyor (bızde aslında orda yıyoruz)

bız bugune kadar almamıştık onun ıcınde oturmaz dıye ama maşallahhhh dıyeyım oglum benı şaşırttı oturuyor yemegını yıyor ama bıter bıtmez ıcınden almamızı ıstıyor ınşallah kacmaya fln calışmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…