2008 bebeklerin doğum günü resimleri işte bizler

kızlar hepiniizn yazısınız okudum resimlerinize baktım büyük bir keyifle...
deryacım gerçektende her şey çooooook güzel maşallah gerçeketen hem sana hem teoya ...pastanızda süper olmuş...teonundaaa boyuda enide maşallah..bizim cimcime yanında nasıl kalırdı acaba.....
canım çok güzel olmuş mamalrınıız süslemelirinizde bana da yollada yiyeim yaniii canım çekti kız........
denizicmmm aralada maşallah her şey çook güzel pastanızda sendeeeeeee ...deryayada yazdığım gibiii her şey seninde çok güzel olmuş...aralada çook yakışmış popyon.....maşallah yakışıklımızaaaaaa

ecrinde 9 kilo 300 gr.uzun zmanadır her ay 100 gr bile alsaydı şimdilerde çoooktan ecrin 12 kiloya ulaşmıştı uzun zmnadır almıyor boyuda 75 cm ama çok uzun sayılmaz bnce dr. çok iyi desede nekadar ayakkabı numarasıda 19 ve 20 giyiyor..........

heyyyyyyy ayrıca benim kızımı neden unuttunuz onu da hiç anlamış değilim............esracımm ecrinin resimlerine bakmadın mııııııııııııııııı

Son düzenleme:
canım gülee gülee kullanın ciclerinizde mama sladeyenizde çok güzelmiş...bende düşünmedim değil mama sandalyesini son çare olarak acabaaa yermi ki.....delikafaduldendelikafadulden

valla yasemincim yiyebilir bnmki suanda ıyı gıdıyor maşallah dıyeyımde.. oglumunda bnm gıbı yıldızı duşuk oldugu ıcın hemen nazarım degıyor..
2. el alabılırsın 50 ye fln cok guzel bulunuyor ben bır ara arastırmıstım ordan bılıyorum canım

denizz herşey süper olmuş ana oğul yakıyosunuz yanii çok güzelsiniz
mama sandalyesini güle güle kullanın hep otursun inşallah ece gibi olmasın ece hiiçç sevmedi pişman olduk aldığımıza öylece duruyo bende satıcam valla kızıyorum bari bir öğün yemek yeseydiii:umursamaz:

Denizcim herşey çok güzel olmuş canım sende aral da çok tatlısınız ( mavilerde çok yakışmış ,sözleşsek bu kadar ortak şey yapamazdık heralde dimi :))
Sayende ebtunayı da görmüş oldum :) o da bebişi ile çok tatlı..
Tekrar nice senelere canım..

Kızlar bu mama sandalyesini ben ilk ek gıda vermeye başladığımdan beri söylüyorum çok memnunum ,o olmadan asla yemek yediremiyorum ona oturunca yemek yenileceğini biliyor,ya da sofrada yanımızda oturuyor sandalyesinde yemese de ekmek falan bişeyler geveliyor,kesinlikle almayan herkese tavsiye ederim..yazın tatilde napcam onu düşünüyorum şimdi..

tesekkurler kızlar

dero yanında goturme ımkanın yok mu yazın ? hani uzun kalcaksanız kolaylık olurdu sandalyenız sana

canım iyiymiş fiyatıda aslında ama ecrin yürüdüğünden hiç oturduğu yerde yemiyor hep gezerek acaba işe yara mı kiiiii...........:bbo::bbo:

tesekkurler kızlar

dero yanında goturme ımkanın yok mu yazın ? hani uzun kalcaksanız kolaylık olurdu sandalyenız sana

Yok canım ya sen benim bavulları bilmezsin...( eşim gıcık olur :) )kaydirigubbakcemile3bir de oğluşun eşyaları eklenecek puseti vs derken zaten taşınıyor gibi gideceğiz önce antalya sonra akçay..ne biliyim bakacaz bi çaresine artık..

denizcim ilk senin resimlere baktım bayıldım inan ..
herşey çok güzel omuş..bayağıda kalabalık görünüyor..
herşey çok güzel seçilmiş,şık..
eşin sen ve aral mutlu bir aile tablosu olmuş.dikkat et nazar değmesin....
sende çok şıksın...deryanın çabasına hayranım demiştim,seninde ondan kalır yanın yokmuş,nasılda güzel hazırlanmışsın,pastasıyla,diğer hazırlıklar,süsler herşey çok hoşş...
nice mutlu yıllara.sağlıkla inşallah..aralı öp benim için..

ha unutmadan happy birthday yazısını nerden buldun...şapkalrı ve diğer süsleri bakamdığım yer kalamdı konyada..

deryacım senin resimlerede baktım...
slayt gösterisi inanılmaz güzel bir fikir...nerden bulusun bunları süper anne..
allahım o hazırlıklar pastalar bir ordu doyar sanırım...teo çok şirin lcw den o takımdan bende aldım ama ardya büyük oldu.teoya çok yakışmış..
öpüyorum yanaklarından doğum günü kutlu olsun.sağlıklı güzel yıllar teomun olsun...

denizcim çok güzel olmuş herşey eline sağlık oğluşum aral da çok yakışıklı olmuş maaşallah ona ya yerim ben onun siyah papyonunu..ciicilerini de güle güle giysin inşallah pastanız da çok güzel tekrar allah uzun ömürler versin doğum günü kutlu olsun..

deryacım sizin de doğum gününüz kutlu olsun allah teoşuma uzun sağlıklı,mutlu ve booolll paralı hayat versin..slaytınız da çok güzel olmuş herkes pür dikkat izliyor:))bu arada ben de hep mama sandalyesinde yediriyorum senin gibi..artık durmamaya başladığı an almıştık sanırım 5 yada 6 aylıkken o zamandan beri orda yediriyorum biz yerken de yanımıza oturtuyorum alışsın diye ama rüya en çok yemekten sonra masada oynamayı seviyor döktükleriyle...gerçekten çok iyi bişey masaya oturmadan yediremiyorum zaten durmuyor ki kucağımda yada koltukta oturup..sürekli kaçıcak oyun oynayacak...

serpilcim eceninde doğum günü kutlu olsun..
resimlere en sondan başa doğru bakıyorum biraz geciktim sanırım...
ellerinize,yüreğinize sağlık herşey çok güzel olmuş..
eceye tekrar sağlılkı ki en önemli olan o güzel yıllar....

gelelim doğaç beyin doğum gününe ...
papyon inanılmaz yakışmış oğluma bayıldım..
doğaçın pastası kendisi kadar var maşallah ne kadar büyük...
(olsada yesek ya resimlere bakmaktn midem kazındı zaten rejimdeyim,birde oturup doğum günü resimlerine bakıyorum..hiç olacak işmi..)
takip edemiyorum ayşagül kusura bakma doğum gününü evde yapmadınızmı,daha farklı bir yer gibi görünüyor..
herşey çok güzel ellerine sağlık..mutlu.uzun ,sağlıklı yıllar...canım doğaçımı öp yerime....

atikecim,sibelcim tsk ederim beğenmenize sevindim valla gerçekten uğraştım ama seneye evde yapmam kesinlikle bu sene ilk yaşı olduğu için evde yaptım ama eşimle çok cebelleştim o krem rengi koltuklar çikolatayla,meyvesuyuna boyanacak diyip durdu Allahtan hiç bir hasarımız yok.. seneye partievinde yapacağım hatta belki kendi yerimde yaparım bellimi olur :)

Bizim hediyeler de 4-5 altın dışında waikikiden gelmiş bi götürdüm değiştirmek için 150-200tl tuttu oğluma bir sürü cici aldım kot pantolon,kot şort,mayo,vs.. çok işime yaradı waikiki d.günlerinin vazgeçilmez hediyesi oldu artık :))

sagolun kızlarr keşke sızlerde olabılseydınız
bızım dogum gunu cok kalabalıktı abarttım heralde ama slaytı ızlerken aıleden kısıler yakın akrabalar vardı onu ılk basta izledık cok duygulandı herkes.. sızlerede tavsıye ederım cok guzel bır anı olarak kalıyor slayt.. yapabılen varsa yapsın derım..

atikecim happy birthday yazısını ben real alışverış merkezınden aldım ama carrefour da da var winnie lisi var hatta. mumlarımızı ve winnieli pecetelerımızıde carrefour dan aldım
süsleri ki resımlerde pek cıkmamış ebtuna arkadasımın benı goturdugu süscüden aldık :)
üçli balonları kendım yaptım cok zor ınanın bırbırlerıne baglamak kAPIYIDA SÜSLEDıM AMA RESMıNı sonra eklerım

küçük gelin zeynep çok şeker olmuş canım kızım..
sevda konfetimi patlatıldı o zaman çekilmiş resim sanırım..
çok şık herşey nice mutlu yıllara canım ,küçük gelinin yanağınada biraz geçte olsa teyzesi için bir buse kondurmayı unutma....

atikecim iyi dileklerin için teşekkür ederiz darısı sizin başınıza gerçekten insanın pmzundan büyük bi yük kalkıyo sorunsuz tam istediğimiz gibi olması da cabası :lepi:

aynen bizim hediyelerde lcw den hep ama genelde üstüne göre sadece birinin değiştirme fişini atmışız artık 4 yaşında da onu giyer zemuszemus

babannemizde bilezik almış kızıma her ne kadar o süpriz yapııcanı düşünsede biz öğrendik eskişehirdede küçük bi kutlama yapıp ordaki hasılatı da kaldırmayı düşünüyoruz delikafadulden ayyyyyyy ne kötüyüm yaaaaa -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…