2008 Ekim Anneleri

bide misafirimiz var.o da gizli gizli okuyor sabah beri kimse artık

ayy hiç sorma temizlik konusunu.ben de battım.esaslı bi temizliğe ihtiyacım var ama.soğuktan yemeği zor yapıyom.

sagol canım:)
bende cok capkındım bi zamanlarr

sanırım resimin boyutu büyük ondan yüklenmiyor olabilir.
ben daha denemedim albüme resim yüklemeyi

halıyı neyle siliyonuz?
ben daha hiç halı silmedim
zaten 2007 de evlendim.cok kirlenmemişti kızım olana kadar.silme geregi duymadım.yıkattırdım bu yıl büyükleri.küçükleride eşim yıkadı.
ama silmem lazım yazı bekleyemem.cok kirlendiler

bazen misafir ben oluyom önce okuyom sonra fudayl durursa giriyom.ama ben de burda olduğuma göre.

ö misafir hiç eksik olmuyo zati. eskilerin facebookta yazışmalarının sebebi de bu misafirler sanırım. konuyu yanlış anlamadıysam eğer.

ö misafir hiç eksik olmuyo zati. eskilerin facebookta yazışmalarının sebebi de bu misafirler sanırım. konuyu yanlış anlamadıysam eğer.

evet canım dogru anlamışın.birinin yakını okuyormuş.sonra yazılanları başkalarına filan anlatmış.sıkıntı olmuş.

ebru senide ekledim tabloya.yalnış bi bilgi varmı?
oglunun diş sayısı ve dogum kilosunuda yazabilirmisin?

merhaba kızlar müdürüm bgn geçen günlerin acısını aldı yanımdan 1 dk. ayrılmadı. Ayşecim oğluşumun doğum kilosu 3620 gr ,şu an 8 tane dişi var 9 ve 10 yolda hayırlısıyla.

biz de 2007 de evlendik ben de hiç silmedim halı yıkatmadım da. bikaç kez eşim sildi sağolsun. bu yaz taşınacağız nasipse o zaman ben de yıkatmaya vermeyi düşünüyorum.

ebruuuuu gecmişimi okuyon yawww
gel ben sana özet geciyim :)))

biz de 2007 de evlendik ben de hiç silmedim halı yıkatmadım da. bikaç kez eşim sildi sağolsun. bu yaz taşınacağız nasipse o zaman ben de yıkatmaya vermeyi düşünüyorum.

türkan hangi ayda evlendiniz?biz 30 agustosta evlenmiştik
sana tavsiyem yıkatmaya verme.yeni evli olguna göre halılarında yenidir mahfolur halıların
ben verdigime bin pişmanım.resmen renkleri karıştı gibi olduu.
bide fabrikada yıkanıyor bu halılar.herkesin halısını yan yana koyup yıkıyorlarmış
düşünsene başkasının kiri senin halına gelecekk:sinifsinif:
ben sonradan ögrendim böle oldugunu şuan hiç isim sinmiyor o halıları kullanmak.ama mecburen idare ediyorum

merhaba kızlar müdürüm bgn geçen günlerin acısını aldı yanımdan 1 dk. ayrılmadı. Ayşecim oğluşumun doğum kilosu 3620 gr ,şu an 8 tane dişi var 9 ve 10 yolda hayırlısıyla.

ne iş yapıyorsun sen ebru
ne satışı?
ben oglunun dişine 10 yazıyım ozaman dimi

biz de 2007 de evlendik.15temmuz.şubatın 8 inde de nişanlanmıştık.şubat tatiliydi.gene kar yağmıştı.az daha gelemiyolardı.

Ya bu arada diş demişken hani geçen demiştim ya oğlumun 7. dişi geliyo beyaz beyaz olmuş damağı diye.Hala öyle Hafif bi kabarıklık diş olduğu belli ama o kadar.Amma zor çıktı oğlumun dişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…