2008 Ekim Anneleri

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.130
31.295
1.123
61
Konya
Temiz annelere temiz başlıklar ....cici bebeklere sevgiler öpücükler

bilmiyorum bu satten sonra gelen olur mu.ama 2008 ekim anneleri gelirseniz bekliyorum.oğluşuma emziği bıraktırdımhihoyyyt.zaten artık sakız gibi çiğniyordu iyi oldu seviyordu ama zor olmadı

bende geldim geç oldu gerçi ama:))aferin oğluşa bırakmış emziğini:))gözün aydın canım:))

bilmiyorum bu satten sonra gelen olur mu.ama 2008 ekim anneleri gelirseniz bekliyorum.oğluşuma emziği bıraktırdımhihoyyyt.zaten artık sakız gibi çiğniyordu iyi oldu seviyordu ama zor olmadı

aaaa çok sevindim.nasıl başardın hayatım.malum emzik heryerde geziyo.mikrop kapma olasılığı yüksek Allah korusun.ben de eylüle bıraktırıyım diyorum.ama biraz düşkünlüğü var.vahidecim bi söle bakam nasıl başardın.bizimki gece memesi olmadan asla uyumaz mesela:sm_confused:

benim oğlum da 11 aylık oluncaya kadar sadece uyurken emzik kullanıyodu sonra müptelası oldu ya. sürekli ağzında artık çıkarınca ağlıyo. uyurken zaten emzik yoksa uyumaz. geç bırakıcak galiba.

hoşgeldin ayşecimm.bu topic çok samimi olduğu için biz buranın müptelasıyız hayatım.umarım sık sık konuşuruz.ankaranın neresindensin?

hoşgeldiniz aramızaa.s.burası eskiden daha canlıydı ama arkadaşlar herkes tarafından okunanlar yüzünden rahatsız oldular ve facebooktan devam ediyoruz orayada bekleriz eğer facebookunuz varsa ve isterseniz tabikiopuyorumnanaktan

hoşgeldin ayşecimm.bu topic çok samimi olduğu için biz buranın müptelasıyız hayatım.umarım sık sık konuşuruz.ankaranın neresindensin?

hoşbuldum canım sagol..sendemi ankaralısın.

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşbuldum teşekkürler.facebook kullanmıyorum maalesef.burda karşılaşırsak sohbetlerimiz olur inşallah.

merhaba arkadaşlar yeni sayfa açılmış hayırlı olsun:). ben de sonadan katıldım ekim anneleri grubuna ama pek paylaşımda bulunmadık kimseyle çünkü ben yazmaya başladığımdan beri pek giren olmuyor. benim de 14 ekim doğumlu bir oğlum var.

merhaba benimde 15 ekim 2008 doğumlu kızım var.
bende yeni sayılırım aslında.emzik meselesine gelince biz aslında çok uğraştık emzik emsin diye silikon,kauçuk,damaklı,damaksız,1 numara,2numara hepsini denedik belki gece rahat yatarız diye ama bir türlü emmedi.artık iyiki emmemiş diyorum birde onu bıraktırması vardı şimdi.en azından o sorundan kurtuldum

selam kimse yok yine
eski yeler facebookta sohbet ediyorlarmış.yeni gelenler bizde burda sohbet edelim
neden hiç karşılaşamıyoruz.çalışıyormusunuz ev hanımımısınız.
benim kızımda 16 ekim dogumlu.
maviş emzik vermemekle cok iyi yapmışsın.
bu arada bebekleriniz yürüyor dimi.

oo yeni arkadaşlar gelmiş sevindim.hihoyyyteski arkadaşlar sizde arada yazın valla görünce yazılarınızı seviniyorum.emziğe gelince özel bişey yapmadım uyurken kullanıyordu normalde yaşıyla beraber düşkünlüğü artmaya başladı.5.aydan sonra beni emmediği için bu zamana kadar emmesine karışmadım.tatmin olsun diye.sonra emzik ağzındayken fazla konuşmaya çabalamadığını farkettim.gece değilde gündüz uykusunda arıyo.versem anında uyuyacağına 5-10 dk avazı çıktığı kadar bağırıyo.sonra uyuyo.o an sabır savaşı veriyorum amaan veriyım diye.attıı falan demedik hiç emzik göstermedim görse hatırlar mı bilmiyorum.ama bırakınca kendi kendine çıkardığı sesler arttı.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.ben de ev hanımıyım.ben sık sık giremiyom çünkü ne zaman pcyi açsam oğlum benden önce sandalyeye tırmanıyo sonrası savaş.amaann hiç açmıyım daha iyi diye geri kapatıyom işte anca böyle uyuyunca.
yaa bu aralar oğluşum çok bağrınıyo isteği olmayınca dışardan içeri girince vs.yeni çıktı bu huy.sizin bebişlerde de var mı isteği olmayınca itiraz etme.:uhm:

vahidecim evet bu dönemde çok sinirli oluyo bebekler naormalmiş fazla tepki vermemeye mümkünse görmezden gelmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…