- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Günaydınlar...
Bugün misafirim gelecek onun için erkenciyim bi taraftan netten tarif bakıyorum, bi taraftan daimi sitelerime bi uğruyorum:)
Sehercim valla neler yapmıyoruz kiSabiha Paktuna'nın Çocuğunuzun Yeteneğini Keşfedin kitabı favorilerinden.Onu getiriyor bunları bana sor diyor.Onu elimize aldığımızda bayağı bi oyalanıyoruz onunla.Kitaptan burda daha önce bahsedilmişti siteye üye oluyosun evine gönderiyorlar kargo parası veriyorsun 4,5 lira sadece.
Ben renk soruyorum o odanın içinde sorduğum renkleri buluyor,bizim ki hayvan hastası hayvanlarla ilgili kitaplara bayılıyor,benden iyi tanıyor hayvanları,sonra yapboz yapıyoruz beraber,sulu boya,pastel boya,hamur,beraber şarkı söylemeler,müzik eşliğinde hoplayıp zıplamalar yani bi nevi kreş öğretmenliği yapıyorum ben:)bi de tabi calliou ve üçüzler hastası Alya tabi bi de onlar bittiğinde niye bitti diye ağlaması olmasa...
Canım o kitaba ben de sizden duyup başvuru yaptım hem de 2 kez ama gelmedi bi türlü
Biizm burası bi acayip tipini beğenmedikleri kuryeyi içeri almıyolar,dışarıdan yemek söyleyemiyorsunuz almıyolar falan acaba nizamiye engeline mi takıldı:44: