2008 eylül anneleri yılbaşı çekilişi

benim hediyemin biri geldi sagolsun Serapcım benide ayırmamış ogluşumdan benim hediyem geldi Serapcım çok incesin canım çok çok teşekkür ederim.ogluşumki yoldaymış yarına gelir diye düşünüyoruz:)) o yüzden ikisinin birden resmini çekip ekleyecegim. gülsüm canım sende yarın alırsın tahminimce herkesin yılbaşında hediyeleri elinde olmuş oldu. Gülsüm canım sanada çok ama çok teşekkür ederim emegin için iyikide yapmışsın bu çekilişi. opuyorumnanaktana.s.

Selma canım kızımız güle güle giysinn pekte yakışmış çok şeker olmuş maşallah sanırım Gülsüm teyzemiz örmüş ve almış ellerine saglık teyzemizin.

aslıcım sizde güle gle kullanın hediyelerinizi.hep iyi günler görürde o günlerde kullanırsınız inşallah yeni yılda yeni eşyalarımızla giricez

gülsüme bu fikri hayata geçirdiği için bende teşekkür ederim

selma kız şapka küçük mü geldi yoksa...
mustafaya göre örmüştüm...
güle güle kullansın eskitsin inşallah...
valla daha çok şey göndermek isterdim aa kusura bakma elimden bu kadar geldi...
yeni yılınız kutlu ve mutlu olsun inşallah...

Teşekkürler Hicrancımm.
Herkes hediyelerini güle güle kullansın saglıklı güzel günlerde.

Ya benım kargoyerıne hala ulaŞmamıŞ yanı gıtmıŞte daĞıtımda zaman yetmedı yazıyor kargo sayfasında ne heıfler yaa 28 ınde ÖĞlen gÖnderdıĞım paket Öncekı gÜn konyaya gıdıyor ama daĞıtımd yetıŞtırılemıyor hayret bıŞııı bu akşam aradım dağıtımda araba elemanlar dağıtıyor dediler

teşekkürler eylülün tatlı teyzoşları

ceylin ve fatma şevval prensesler güle güle giyin cicilerinizi.

hicran bizim buralar konyanın üvey çocuğu anca gelir takma kafana....

ya kızlar benim hediyelerimde yılan hikayesine döndü
aslıcımdan çok özür diliyorum.
pek dışarı çıkamadığım için ben hediyelerimi internetten beğenip aldım. hepsioradadan :) (
2 hediye almıştım biri aslıcıma biride bıdığa
taa 18 aralıkta aldım hediyeleri 2 hediyeyi birarada göndereceklerine
ayrı ayrı paket yapmışlar önce bi tanesini gönderdiler aslıya ulaştı
öteki ise hala bekliyor göndermediler
aslıya ulaşan hediyem ise bozuk çıktı
ufffff
aslımdan çok özür diliyorum
siteyide arayıp duruyorum telefonla çıkan eden yok
aslında çokda özenerek beğenerek aldım ama maleseff istediğim gibi olamadı
biraz geç olacak ama inşallah düzelticem terslikleri

işte benim hediyeler

canım benim aslı anlayışlıdır üzülme önemli olan düşünmek...
ama insan sinir oluyor gerçekten...
benim de ablam bebek arabası almış oradan 1 ay kkadar beklettiler bizi.. sonra elimizde yok başka bişey beğenin demişler sanırım tam da bilmiyorum da parayı da iade etmemişler...
o da başka araba bide bi kaç oyuncak seçmiş arabayı önce gönderdiler diğerlerini baya sonra...
zaten kargoda 1 hafta gezdirdi konyada getirmedi...
bizde artık oradan alışveriş yapmıyoruz... ama hediyelerin güzelmiş.. bozuksa geri gönderse aslı yazık günah ya..

Serapcımm güzel arkadaşım niye üzülüyorsunki canım benim ince fikirli düşünceli arkadaşım hiç üzülme ben ozanın hediyeside yoldadır gelince eklerim demiştim ama sen eklemişsin güzelim çokta güzelmiş senin elinde olan birşey degil canım o sitenin yaptıkları hata sen nerden bilebilirdinki. önemli olan düşünmek Serapcım özür dilenecek birşey canım benim. eger sen üzülürsen bilki ben iki kat daha fazla üzülürüm olsun varsın isterse gelmesin ne olacak sanki.
Gülsümcümm bende aynı senin gibi düşündüm sonuçta Serapcım düşünmüş bana hediye almış sonuçta maddi manevi degeri var niye geri göndermeyelimki dedim sonuçta iade hakkımız varmış ama sanırım canım Serap onda da ugraşıyor.

ayyy deliricem kaç gündür bi kargomu getirmediler.. hayret bişey yaaa 50 kere telefon açtım dağıtımda gelir diyolar... genel müdürlüğe şikayet yazdım bakalım...

Merhaba hanımlar
gÜlsÜmcÜm evet bırazkÜÇÜk geldı benım kız koca kafalı bıraz. Serap senınle aynı hedıyeyı beĞenmıŞız bende Çıkan arkadaŞıma aynı model oyun Çadırı gÖndermıŞtım.

yok kız mustafa normalin altında gelişiyo sanırım... niye koca kafalı olsun...
üzüldüm şimdi bak... zaten bişey gönderememiştim...

ya gülsümcüm ne şanssızmışsın yaa yurtiçi kargo gerizkalılar bu nasıl kargoculuk 10 güne 1 paketi veremediler yanlış getirdiler vss ahh bilseydim valla postaneye giderdim ben canım valla kusura bakma lanet kargocular yüzünden hediye işinde yılan hikayesine döndü.
evde değilmişsin diye ok tamam ama onlarda zamanında getirmediki tekrar gönderebilirler aslında

olsun canım seninle alakası yok ben biliyorum... kavuştuk biz sonunda hediyelerimle çookkk teşekkür ederim... ceylinimize de ayrı teşekkürler... en kısa zamanda foto çekeceğim... zaten atkı bere ihtiyacımız vardı çok teşekkürler canım ben üşeniyodum örmeye...

eşim de baya kızmış kargoculara hep böyle yapıyosunuz diye... zaten kargo poşetinin üzerinde adres falan da yoktu direk eski kayıttan göndermişler... o da kayınvalidemlere gitmiş..

ARKADASLAR EYLUL ANNELERININ OZEL SAYFASI VARMI YANI 2008 EYLUL ANNELERI OLARAK..
BENA RADIM AMA BULAMADIM. INSALLAH ORADA GORUSMEK NASIP OLURopuyorumnanaktan

CANIM GÜLE GÜLE İYİ GÜNLERDE ESKİTİN .pijamaları oldumu onu merak ediyom boy olayını hesap edemem diye almayacaktım ama olur gibi geldi inşallah olur farkettiysen aynı aykı berenin yeşilide bizde var biri ceyline biri mustiye aldım =) sana gönderdiğim patiğin farklı rengide bana geldi çok severim ben o şekli ayakkabı gibi beğeniceğini ümid ederek bende ondan gönderdim =)
giyinin kuşanın koyun resimleri hadi bakiimolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…