Teşekkürler Hicrancımm.aslıcım sizde güle gle kullanın hediyelerinizi.hep iyi günler görürde o günlerde kullanırsınız inşallah yeni yılda yeni eşyalarımızla giricez
gülsüme bu fikri hayata geçirdiği için bende teşekkür ederim
Serapcımm güzel arkadaşım niye üzülüyorsunki canım benim ince fikirli düşünceli arkadaşım hiç üzülme ben ozanın hediyeside yoldadır gelince eklerim demiştim ama sen eklemişsin güzelim çokta güzelmiş senin elinde olan birşey degil canım o sitenin yaptıkları hata sen nerden bilebilirdinki. önemli olan düşünmek Serapcım özür dilenecek birşey canım benim. eger sen üzülürsen bilki ben iki kat daha fazla üzülürüm olsun varsın isterse gelmesin ne olacak sanki.ya kızlar benim hediyelerimde yılan hikayesine döndü
aslıcımdan çok özür diliyorum.
pek dışarı çıkamadığım için ben hediyelerimi internetten beğenip aldım. hepsioradadan :)(
2 hediye almıştım biri aslıcıma biride bıdığa
taa 18 aralıkta aldım hediyeleri 2 hediyeyi birarada göndereceklerine
ayrı ayrı paket yapmışlar önce bi tanesini gönderdiler aslıya ulaştı
öteki ise hala bekliyor göndermediler
aslıya ulaşan hediyem ise bozuk çıktı
ufffff
aslımdan çok özür diliyorum
siteyide arayıp duruyorum telefonla çıkan eden yok
aslında çokda özenerek beğenerek aldım ama maleseff istediğim gibi olamadı
biraz geç olacak ama inşallah düzelticem terslikleri
işte benim hediyeler
Gülsümcümm bende aynı senin gibi düşündüm sonuçta Serapcım düşünmüş bana hediye almış sonuçta maddi manevi degeri var niye geri göndermeyelimki dedim sonuçta iade hakkımız varmış ama sanırım canım Serap onda da ugraşıyor.canım benim aslı anlayışlıdır üzülme önemli olan düşünmek...
ama insan sinir oluyor gerçekten...
benim de ablam bebek arabası almış oradan 1 ay kkadar beklettiler bizi.. sonra elimizde yok başka bişey beğenin demişler sanırım tam da bilmiyorum da parayı da iade etmemişler...
o da başka araba bide bi kaç oyuncak seçmiş arabayı önce gönderdiler diğerlerini baya sonra...
zaten kargoda 1 hafta gezdirdi konyada getirmedi...
bizde artık oradan alışveriş yapmıyoruz... ama hediyelerin güzelmiş.. bozuksa geri gönderse aslı yazık günah ya..
Merhaba hanımlar
gÜlsÜmcÜm evet bİrazkÜÇÜk geldİ benİm kız koca kafalı bİraz. Serap senİnle aynı hedİyeyİ beĞenmİŞİz bende Çıkan arkadaŞıma aynı model oyun Çadırı gÖndermİŞtİm.
olsun canım seninle alakası yok ben biliyorum... kavuştuk biz sonunda hediyelerimle çookkk teşekkür ederim... ceylinimize de ayrı teşekkürler... en kısa zamanda foto çekeceğim... zaten atkı bere ihtiyacımız vardı çok teşekkürler canım ben üşeniyodum örmeye...
eşim de baya kızmış kargoculara hep böyle yapıyosunuz diye... zaten kargo poşetinin üzerinde adres falan da yoktu direk eski kayıttan göndermişler... o da kayınvalidemlere gitmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?