2008 eylül anneleri yılbaşı çekilişi

bizim hediyelerde bunlarr
ceylin hanımda çok beğendi üstüne bakıp duruyor yeni bi giysi olunca iyice kontrol ediyor inceliyor kendinide kıyafetide .
tekrar teşekkürler fatmacım ve onurcum.ceylinin de selamları var öpücük gönderiyor.

[/IMG]

Son düzenleme:
güle güle giysin kuzum maşallah çok yakışmış ee güzele ne yakışmaz
rica ederim hicrancım yeni yılınız kutlu olsun a.s.

hicrancımm ne güzel yakışmış kızımıza oyy maşallah güle güle giysinn sizlerde güle güle kullanın canımm.
Fatma teyzemizede teşekkür ederiz.

Ceylin kız ve diğer tatlı eylül kuzuları hediyelerini gülü güle sağlıkla kullansın inşallah hepsi çok güzelleropuyorumnanaktan... oğlumla biz kıskandık şimdi katılamadık diyee...senağlama

hediyeler genelde herkese ulaştı galiba..bütün tatlı eylül bebeleri güzel günlerde giysinler...hepsini çok öptüm...çok hoş oldu bu yılbaşı çekilşi.seneye kısmetse yine yaparız...iyi geceler...

ceylinin tipe bak ya.. ne tatlı olmuş öle.bi de üstüne başına bakmazmı.yerim ben o zilliyi...maşşlh.
sehercim senin keltoş ta maşşlh çok tatlı olmuş..
herhalde aralarında en memnun olanı da ipek tontonu..çikolta kız tam istediği gibi oyuncaklar almış.
hepinizi çok çok öptüm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kız aslı naber? napıyorsun..bu saate seni buralarda görüyorum.yarın okulun yokmu? )))))..yat haydee zıbar bakayım....ben yatmaya gidyom canımcım ii geceler.....öptüm seni ve ozanı...

kız aslı naber? napıyorsun..bu saate seni buralarda görüyorum.yarın okulun yokmu? )))))..yat haydee zıbar bakayım....ben yatmaya gidyom canımcım ii geceler.....öptüm seni ve ozanı...

canımcım gece gece güldürdün beni. yarın okulum yok şekercim raporluyum. ama ozan ege sabah talim yaptırır orası ayrı mesele sanırım gaz sancısı var normalde uyanmayan çocuk kaç kere uyudu benimde uyku kaçtı bir kere ne yapayım birazdan yatmaya giderim. bende sizi öpüyorum opuyorumnanaktan

kızlar orada ben mesajları takip edemiyorum... buradan devam edelim olur mu...

liste şimdilik bu.. herkes şartlarını yazsın çekilişi yapalım...

1.hicran hediyesini aldı
2. aslı
3. müjde hediyesini aldı
4. selma hediyesini aldı
5. serap hediyesini aldı
6. fatma hediyesini aldı
7. sema alya hediyesini aldı
8. fatihderya hediyesini aldı
9. seher utku hediyesini aldı
10.canan hediyesini aldı
11. ayten hediyesini aldı
12.maibeyaz
13. gözde hediyesini aldı

sanırım bi tek aslıyla ikimiz kladık... benimki de yoldaymış gelir bu gün yarın...

.......................................

Son düzenleyen: Moderatör:

herkes güle güle kullanısın hediyelerini iyi günlerde inşallaha.s.

gülsüm kesin yoldadır seninki bacım ama bugün gelmeliydi bence medyumluğum tuttuu daa =)
neyse yeni yıla hdiyeyle gireceksin desene =)

Son düzenleme:
işte bizim hediyelerimiz

Eklentiler

• $DSC01586.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $DSC01583.webp
    44 KB · Görüntüleme: 46
çok yakışmış canım gğle güle giysin kuzun yeleğini şapkasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…