2008 eylül bebekleri doğum günü kutlamaları

daha yeni görüyorum bu sayfayı dogum günü geçmiş ve gelecek tüm bebişlerin dogumgünleri kutlu olsun
bende ne heveslerle ilk yaşgününü kutlamayı bekliyordum egenin
Ama o tarihlerde evimizde olamadık ve kutlayamadık
kısmet 2. yaşgününe insallah
şimdiden parti fikirleri kuruyorum bile

Benim oğlumda 30 Eylülde 1 yaşına girdi :)

Eklentiler

• $uyanınca mutluyum.webp
    $uyanınca mutluyum.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 122
Benim oğluşum da 15 Eylül'de 1 yaşına girdi.Başka bir şehire taşındığımız için ancak çekirdek aile olarak kutlayabildik doğumgününü,ben,eşim ve oğluşum.Artık 2. yaşgününe anneanne,dede,babaanne,dayı ve amcalar olur artık inşallah...

Tüm Eylül bebişlerinin doğumgünlerini kutluyorum.Allah hepsine sağlıklı,mutlu ve huzurlu nice hayırlı yaşlarversin....

Benim oğluşum da 15 Eylül'de 1 yaşına girdi.Başka bir şehire taşındığımız için ancak çekirdek aile olarak kutlayabildik doğumgününü,ben,eşim ve oğluşum.Artık 2. yaşgününe anneanne,dede,babaanne,dayı ve amcalar olur artık inşallah...

Tüm Eylül bebişlerinin doğumgünlerini kutluyorum.Allah hepsine sağlıklı,mutlu ve huzurlu nice hayırlı yaşlarversin....

BENIM OGLUMDA 15 EYLUL DOGUMLU. DOGUM GUNU MALESEF ISTEDIGIM GIBI OLMADI :çok üzgünüm:
RAMAZANA DEK GELMISTI MEMELKETTE BAYRAMDA KUTLAYALIM DEDIK AMA ISTEDIGIMIZ GIBI OLMADI ALLAH SAGLIK VERSIN SENEYE INSALLAH GUZEL BIR PARTI YAPACAGIM sositososito

BENIM OGLUMDA 15 EYLUL DOGUMLU. DOGUM GUNU MALESEF ISTEDIGIM GIBI OLMADI :çok üzgünüm:
RAMAZANA DEK GELMISTI MEMELKETTE BAYRAMDA KUTLAYALIM DEDIK AMA ISTEDIGIMIZ GIBI OLMADI ALLAH SAGLIK VERSIN SENEYE INSALLAH GUZEL BIR PARTI YAPACAGIM sositososito

sağlıkla nie yaşlara inşallah.bu sene ramazana denk geldiği için çoğu arkadaş zaten bayram sonrasına ertelemişti bende öle yaptım tabi .sizinde gelecek sene daha iyi olur inşallah doğum günü partiniza.s.

Back
X