anne bam baska dımı ınsan hamiş olunca nasılda ozluyor nasılda yanında arzu edıyor annesını helekı uzaklık olunca dahada bır hasret kaplıyor ınsanı
cnm ınsallah en kısa zamanda annecıne kavusursun
a.s.
halimecim ben kızımın adını ebru düsünüyordum dogru hatırlıyorsun cnm ama
anlamı süsleme sanatı old için su anda ecrini düsünüyorum
ecrinin anlamı Allahın hediyesi demek cnm sence nasıl isim a.s.
canım Allah tez zaamnda kavuştursun annene seni.. Hayırlısıyla sende anneciğini gör inşallahhh
esracımm canımm yaa çok üzüldümm okuyuncaa ama kendini sıkıntıya sokma tatlımm inan sadece reflüdürr diye düşünüyorumm yagızımızda iyidir annesii canım benim yaa.kızlar doktorumla konuştum şikayetlerimi anlattım gebelikle paralele ortaya çıkan reflü olabilir dediiii
birde tansyondan şüpelendi 3 gün tansyon kürü verdi eğer 14-8 üzerinde tansyon değerine rastlarsan
hemen gel tahlik yapalım dediiii.
ayy kızlar öle kötüyümküüü bebeğimin bile ii olduğundan şüpeliyimmm oğlum nolur tekem at dedik babamızla akşam çok korktuk saat:20,00 beri ku kus anlatamam size içim dışıma çıktııı
ben bunları yaşama rağzıyım kapriste yapmak istemiyorum yeterki yağızım oğluşum ii olsunnn
tanyu arkadaşım evt bende duymuştumm.bu yıl erkek yılıymıs:teytey: öncedende duymustum:icecream:
gulan ikiz bekliyo kız... onun iki tane oğluşu olacak allahın izniyle... ne güzel dimi... valla onlardan azla ben heyecanlıyım... nasıl bi duygu acaba... biz de yaşarmıyız o duyguyu bigün... kimbilir...
evet bu ikiz fikri kulağa hoş geliyo ama ikizi olanlar hep şikayetçi şimdiye kadar memnun olana rastlamadım diyebilirim.bende çok isterdim bi seferde çocuk işi hallolsun birlikte büyüsünler
gulan hoşgeldin nasılsın ?
senin bebişinin cinsiyeti ne canım?
merhaba canım evet arkadaşın dediği gibi ikiz bekliyorum ikisde erkek..........
senin cinsiyeti ne adı ne olacak.....
benim oğluşlarımın birinin adı (yunus emre)
diğeri belli değil babası bulacak bakalım hayırlısı sağsalim doğsunlarda.......
ikiz güzel bişey ama zorlukları oluyormuş bakalım hayırlısı biz 7 yıldır beklediğimiz için çok heyecanla bekliyoruz...........
sağlıklı olsunlarda zorlukları olsun herkes nasıl bakıp büyütüyorsa bizde bakarız..............
kızlar bu listelere nerden bakılıyor bu arada ikizlere bakması zor demişsiniz ben napayım benim üçüz olucak allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?