2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

tşk ederim tanjucum inşallah herkes annesine en kısa zaman da kavusur gercekten cok zor bir durum cnm sagol arkadasım a.s.

çok güzel isim canım.eğer kızım olsaydı bende ecrin koyacaktım ismini.

ben çıkıyorum kızlar.hepinize iyi haftasonları diliyorum.k.i.b.a.s.

esracımm canımm yaa çok üzüldümm okuyuncaa ama kendini sıkıntıya sokma tatlımm inan sadece reflüdürr diye düşünüyorumm yagızımızda iyidir annesii canım benim yaa.
bu yıl erkek yılıymıs:teytey: öncedende duymustum:icecream:
tanyu arkadaşım evt bende duymuştumm.
günaydınn güzel eylül anneleri umarım herkes iyidir herkese güzel bir hafta sonu diliyorumm hava çok güzel bol bol gezinn.

merhaba arkadaşlar..
nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşAllah..

Esra geçmiş olsun önemli birşey yoktur inşallah canım ..

Selam kızlar ben Adanaya geldim annemlerin yanına..
Çok sık giremeyebilirm...
Bebişler nasıl????
Esracım geçmiş olsuun...

günaydın eylül anneleri ben buraya yeni yeni katılıyorum..............

sizlerle görüşüp problemlerimizi paylaşmak dertleşmek isterim.
hepinize sevgiler

gulan ikiz bekliyo kız... onun iki tane oğluşu olacak allahın izniyle... ne güzel dimi... valla onlardan azla ben heyecanlıyım... nasıl bi duygu acaba... biz de yaşarmıyız o duyguyu bigün... kimbilir...

ayy ne güzelmiş ikiz annesi olacak Allah ikisini de ona bağışlasın inşAllah..
benim annem ikiz canım o yüzden bende ikiz olma olasılığı yüksekti ama olmadı isterdim bi kız bi erkek bi seferde kurutlurdum çocuk işi biterdi :roflol:

evet bu ikiz fikri kulağa hoş geliyo ama ikizi olanlar hep şikayetçi şimdiye kadar memnun olana rastlamadım diyebilirim.bende çok isterdim bi seferde çocuk işi hallolsun birlikte büyüsünler

evet bu ikiz fikri kulağa hoş geliyo ama ikizi olanlar hep şikayetçi şimdiye kadar memnun olana rastlamadım diyebilirim.bende çok isterdim bi seferde çocuk işi hallolsun birlikte büyüsünler

haklılar canım düşününce iki tane minicik bebeğe bakmak hele yalnız olanlar için çok zor olur eminim.. Allah kolaylık versin ikiz bebiş bekleyen annelere, hem çok güzel hem zor olsa gerek..

gulan hoşgeldin nasılsın ?
senin bebişinin cinsiyeti ne canım?

merhaba canım evet arkadaşın dediği gibi ikiz bekliyorum ikisde erkek..........
senin cinsiyeti ne adı ne olacak.....

benim oğluşlarımın birinin adı (yunus emre)
diğeri belli değil babası bulacak bakalım hayırlısı sağsalim doğsunlarda.......

ikiz güzel bişey ama zorlukları oluyormuş bakalım hayırlısı biz 7 yıldır beklediğimiz için çok heyecanla bekliyoruz...........

sağlıklı olsunlarda zorlukları olsun herkes nasıl bakıp büyütüyorsa bizde bakarız..............

merhaba canım oğullarını sana bağışlasın Rabbim.
benim de kızım olacak canım ismi konusunda kararsızım henüz :asigim:
evet canım bakımı ne kadar zor olursa olsun onlar için herşeye değer.. Allah sağlıklı uzun ömür versin yavrularımıza...

kızlar bu listelere nerden bakılıyor bu arada ikizlere bakması zor demişsiniz ben napayım benim üçüz olucak allah nasip ederse

kızlar bu listelere nerden bakılıyor bu arada ikizlere bakması zor demişsiniz ben napayım benim üçüz olucak allah nasip ederse

canım ana sayfadan eylül annelerine gir, listeler o başlığın altında var ..
üçüzlerin mi olacak ayy ne güzel Allah bağışlasın canım cinsiyetleri ne ?

aynurcum sayfa eylül anneleri bölümünde
eylül anneleri listesi diye konu var orada...

3ünüde hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..
Tedaviyle mi oldu üçüzlerin?

aynuröz´isimli üyeden Alıntı

ay canım allah bağışlasın üçüzlerini sana benimde ikiz yavrularımızı sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim...........

ikiz ve ücüz annelri tebrikler..ben de tek yumurta ikiziym.annemin anlattığına göre annelik biraz zormuş ama bir o kadar da güzel...ben se ikiz eşi olarak çok memnunum.Hiç bir kardeş ikiz eşi gibi olmuyor. biz ilk okul,lise,üniversite birlikte okuduk.hatta 2 sene aynı okulda görev yaptık.ama malesef evlenince ayrıldık..allah başka türlü ayırmasın..
umarım sizinkiler de ömür boyu birlikte olurlar.allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip eylesin...hepimizinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…