canım cok tesekkur ederım bu renıe bızım bıldıgımız mıde surubu olan demı?bırde ıyı gelıyormu ıcınce,yatmadan ne kadar once ıcıyorsun mesela?
Hadi ya maşallah emelcim bende acelemi ettim acaba diye düşünürken sen takımı bile yapmışsın Allah ım hayırlısıyla kullanmayı bebişlerimizi yataklarına yatırmamızı nasip etsin güle güle kullansın senin bebişte inşallah...a.s.
Kizlar Yei Takvimim Nasil Olmuş...
Aslıcım e-okul kabusu mu seninkide?
Valla bıktım ben de bir de yöneltme yönlendirmeleri çıkardılar başımızaa...
Hiç canım istemiyor girmeyi,napacam bilmiyorum,bir an önce bitse şu okul
Kızlar ben bugün pikniğe gittim yollar çok bozuktu bebek için endişeleniyorum.Yol sarsıntısından birşey olur mu??
Kızlar günaydın ben bugün ayrıntılıya giriyorum 2 buçukta...Çok korkuyorum nasıl birşey? Sizde giderken benim gibi stress yaptınız mı?Ben nedense çok korkuyorum.Hamileliğimin ilk 10 haftası kullunmam gereken bir ilaç vardı o ilaç inşalah bebeğe zarar vermemiştir.Henüz ispatlanmamış bir ilaç ve hamilelerin kullanması yasak.Bende hipofiz tümörü olduğu için mecburiyetten kullanmıştım...Off ya bana dua edin bugün ne olur akşam iyi haberler vereyim size....
Kızlar günaydın ben bugün ayrıntılıya giriyorum 2 buçukta...Çok korkuyorum nasıl birşey? Sizde giderken benim gibi stress yaptınız mı?Ben nedense çok korkuyorum.Hamileliğimin ilk 10 haftası kullunmam gereken bir ilaç vardı o ilaç inşalah bebeğe zarar vermemiştir.Henüz ispatlanmamış bir ilaç ve hamilelerin kullanması yasak.Bende hipofiz tümörü olduğu için mecburiyetten kullanmıştım...Off ya bana dua edin bugün ne olur akşam iyi haberler vereyim size....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?