2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

canım cok tesekkur ederım bu renıe bızım bıldıgımız mıde surubu olan demı?bırde ıyı gelıyormu ıcınce,yatmadan ne kadar once ıcıyorsun mesela?

evt canım bildigin mide şurubu renni ama benim kullandıgımda renni duo yazıyor farklımı bilmiyorum. ben genellikle midem yanmaya başladıgı zaman yada kötü olacagımı hissettigim zamanlar içiyorum öyle her zaman düzenli içmiyorum. yerimseniben

l
İlerleyen aylarda ağırlaşırım ağrım sızım çok olur diye şimdiden gezip beğenip almak istedim.Birşey almak için Ankarada gezmedik yer bırakmıyorum.Sonra başkasını görüp beğenirim pişman olurum felan.En sevmediğim huylarımdan.20 liralık şeyede geziyorum 200 liralık şeyede geziyorum.Tabi bu birazda beğenemememden kaynaklanıyor.İnsanlar ne güzel ilk baktığı yerden alıp çıkıyor.Helede birine hediye almak varya en zoru.bbo:Kızlar oğlum alt tarafımı çok zorluyor çıkacak gibi birden bağırtıyor beni,utanıyorum valla.Özellikle oturuken oluyor.İlerleyen aylarda daha beter olursa yandım.

Aslıcım e-okul kabusu mu seninkide?
Valla bıktım ben de bir de yöneltme yönlendirmeleri çıkardılar başımızaa...
Hiç canım istemiyor girmeyi,napacam bilmiyorum,bir an önce bitse şu okul

Aslıcım e-okul kabusu mu seninkide?
Valla bıktım ben de bir de yöneltme yönlendirmeleri çıkardılar başımızaa...
Hiç canım istemiyor girmeyi,napacam bilmiyorum,bir an önce bitse şu okul

gül sorma canımm bende bütün not verme işlemlerimi bitirdim şimdide bilgisayara giriyorum toplam 26 sınıfın notu girilecek 15 sınıfında yöneltmeleri girilecek daha şimdilik 9 sınıfın notlarını girdim şu iki günlük tatilde bitireyim istiyorum ama yöneltme baya zormuş her ögrenciye tek tek davranış notu giriliyormuş off ya çok sıkıcı. bize bide haftaya müfettişler gelecekmiş geçen sene geldiler bide bu sene ben görevlendirme gittigim okulda da teftiş geçirdimm işler bitmiyorr az kaldıı ama sıkıştılarrda hepsi bir anda olunca. :sm_confused:

Kızlar ben bugün pikniğe gittim yollar çok bozuktu bebek için endişeleniyorum.Yol sarsıntısından birşey olur mu??

Kızlar ben bugün pikniğe gittim yollar çok bozuktu bebek için endişeleniyorum.Yol sarsıntısından birşey olur mu??

Canım bende bugün piknikteydim.. bizim gittiğimiz yerde de yolllar bozuktu.. Uludağ a çıktık... Ama bende bişi yok... Seninde ağrın sızın fazla değilse endişelenme bence... Biraz yorgunluk olabilir bir de ...
Ben bol bol temiz çam havası aldım..Bebeğime iyi geldiğini düşünüyorum...
Sende içini ferah tut canım...

günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmm bugün kendi evimdeyimmm arar ara girerim bugün artık fırsat buldukça ama yarın tekrar anneme dönücem birkaç eşyamı almaya geldimmm bu gece evimdeyim valla insanın evi gibisi yok yahuuu.özlemişim evimiii.eee sizler nasılsınız iyisinizdir inşallahhh .benim ayak ve eller davul gibi şişti valla bide hiçbir yere vurmadım etmedimm burkulmadı da ama sağ ayak bileğimde müthiş bir ağrı oluyor 3 gündür yürüyemiyorum o derece yanii krem falan sürdüm bakalım hafifleme olmadı yarın doktora gidicem farkında olmadan incittim herhalde

gunaydin arkadaslar..papatyam albumin mi diyorlardi ,hamilelikte kimilerinde olabiliyor ,doktoruna danis belki bir ilac verir ,bida tuzlu yememen sart ,tuzlu yedikce dahada cok sisecektir ,gecmis olsun..
bende tasiniyorum ve cok yoruluyorum esimle ben isleri yapiyoruz aksamlari bel agrisindan ölüyorum ..hayirlisiyla bebege bisey olmadan tasinabilsem bari ..carsamba gunu hastanede kontrolum var umarim hersey yolundadir..
bu arada gunduz hic gobegi yok aksamlari yorgunluktan heralde 9 aylik gibi karnim oluyor ,dinleniyorum sabah yine gobek inmis ,anlayamadim gitti..
neyse umarim sizler iyisizinizdir ..

kızlar gnaydın benim de oğlum oluyormuş cmt.günü öğrendim:)))bu sene cidden erkek senesi kesinlikle....geliyor prenslerimiz:))küçük adamlarrr

günaydın arkadaşlar.

ay ben bugün çok kötüyüm ya.ateş basıyo,midem bulanıyo.böyle bi halsizlik var üstümde.sıkıntılar basıyo.boğuyorlar sanki beni.birden oldum ya sabah hiç bişeyim yoktu.anlamadım niye böyle oldum.(

gecmis olsun canim ,bazen benimde oyle oluyor ,tansiyonum dusuyor ..bir an once bir yere uzanip ayaklarini yukari kaldirman gerekiyor birde cok fazla ac kalinca oluyor bu yemediysen mutlaka yemek ye,gecmis olsun tekrar

günaydınnn güzell annelerr ve tatlı miniklerii. herkese güzel bir hafta diliyorumm.
hicrancımmm hoşgeldinnn canım dedigin gibi insanın kendi evi gibi yok ama kendine dikkat et sen yatmaya da devam ett canımcımm. halime geçmiş olsun canım kendine çok dikkat ett tatlımm herkesi çok öpüyorum.

Kızlar günaydın ben bugün ayrıntılıya giriyorum 2 buçukta...Çok korkuyorum nasıl birşey? Sizde giderken benim gibi stress yaptınız mı?Ben nedense çok korkuyorum.Hamileliğimin ilk 10 haftası kullunmam gereken bir ilaç vardı o ilaç inşalah bebeğe zarar vermemiştir.Henüz ispatlanmamış bir ilaç ve hamilelerin kullanması yasak.Bende hipofiz tümörü olduğu için mecburiyetten kullanmıştım...Off ya bana dua edin bugün ne olur akşam iyi haberler vereyim size....

BURSA dan Günaydınlarrrr

Bugün istanbul a dönüyorum... Annemi de yanımız da getiriyoruz.... Çarşamba ya ayrıntılı ultrasona gireceğiz.. O da görsün torununu...
Sonra onunla birlikte biraz alışveriş yaparız eminönü tarafına geçeceğiz...
:teytey::teytey:

İçini ferah tut canım.. Allah bebişlerimizi koruyor.... Güzel haberlerle geleceksin....

hayırlısıyla git gel canım çok heyecan verici bir olay şu ayrıntılı ultrason valla insan gözlerini bir saniye olsun ayıramıyor monitörden çok güzel bişey yaa karnındaki meleğini görüyorsun ben şimdiden özledim bebeğimi ama ben riskli olduğumdan sık kontrole gidecekmişim yarın tekrar gidiyorum ultrasona mı gircem bilmiyom ama bir test te yapılacakk bakalım hayırlısı.

Merhaba bayanlar ben az evvel doktordan geldim.Moralim iyi çok şükür bebeğimde ufak bir problem dışında birşey yokmuş.Bebeğimin kalbinde beyaz bir odacık varmış, IVEF deniliyor yalnış hatırlamıyorsam.Doktor kalpte baya bir uzunca süre durdu, inceledi tabi o sırada benimde kalbim duracak gibiydi..:1shok:Bana sakin sakin anlattı bu genelde down sendromlu bebeklerde görülen bir özellik dedi.Tabi ben gene güm güm.Eşimin yüzüne baktım oda yusuf yusuftu :bbo: Sonra adam en son sakin sakin "ama senin bebeğinde down sendromu olabileceğine ilişkin başka bir buldu bulamadım" dedi.Burnuna, ayak başparmaklarına ve mesanesine bakarak uzun uzun tetkik etti (down sendromunda burun ve ayak başparmağı farklı oluyor).Sonuçta sadece beyaz odacığın pek de bir anlam ifade etmediğini söyledi.O yüzden şimdi içim rahat.

Sonra rahmimin arkuat olduğunu bu detaylı usg de daha iyi gördüm adamda bana gösterdi, baya baya arkuat rahmim varmış bende, ben sadece hafif içeri çökük diye biliyordum ama öyle değil resmen kalp şelkinde yani bu kk nın kalpleri varya sağda solda baya onlar gibi.Bu erken doğuma sebep olurmu dedim hayır zannetmiyorum fakat bebek düşük ağırlıklı doğabilir dedi.Neyse bugünü de atlattım yaa..Allahıma çok teşekkür ediyorum umarım hep sorunsuz gider...Sağolun arkadaşlar sizlere çok teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…