2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Slm.kızlar bugün hiç uğrayamadım hafta sonları eşim resmen ele geçiriyo bilgisayarı fırsat vermiyo,bide bugün dışarıdaydık genellikle,belki acele ettiğimi düşünebilirsiniz ama bugün bebişimin yatağını aldık,park yatak,içinin yatağını bide uyku seti aldık bebişime,park yatak yatağıyla birlikte 245 ytl bilmiyorum pahalımı ama burda başka yok işte yinede yatak kraftın olduğu için sağlam olur heralde diye düşündüm,uyku setimizide 126ytl ye aldık bakalım herşey yavrularımız için işte.Allah ım inşallah o yatağın içinde bebişim sağlıkla yatsın,bütün temennim zaten bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almamız,bu arada ikiz ve üçüz anneleri gelmiş hoşgelmişler ne güzel listemiz epeyce arttı bende ikizim olmasını çok isterdim ama inşallah bebişim doğsunda ikinciyi 2-3yıl içinde istiyorum Allah nasip ederse bi arada büyüyüp giderler,Allah ım hepimizi bi avazda kazasız kurtarsın inşallah

gülşah canımm allah güle güle kullanmayı nasip etsin canımm. bebişş güzel güzell içinde uyusun. bugünn hafta sonu oldugu için tabi havada güzel oldugu için kimseler ugramamış bakıyorumdaa.

gülşah canımm allah güle güle kullanmayı nasip etsin canımm. bebişş güzel güzell içinde uyusun. bugünn hafta sonu oldugu için tabi havada güzel oldugu için kimseler ugramamış bakıyorumdaa.

saolun aslıcım ve sedacım canım arkadaşlarım yaptık bi çılgınlık şimdiden aldık bakalım inşallah Allah ım benim bebişe ve bütün bebişelere aldıklarımızı gülegüle kullandırmayı nasip etsina.s.:1hug:

Erken olurmu kız.Benimkinin odası boyandı oda takımı geldi yerleştirildi.Pazarteside perde ve halı bakıcaz.

Pazar pazar herkes uyuyor muu???*
Günaydııııın.......
a.s.
Ben annemlerdeyim,alışmışım erken klklmaya uyuyamıyoruum
Nasılsınız??Melekler iyi mi???

Şaka bir yana gerçektnde eylül ayında erkek bebekler çoğunluktaymış...
Kızlarımız da ,oğlişlerimiz de hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gelirler inşallah...

Erken olurmu kız.Benimkinin odası boyandı oda takımı geldi yerleştirildi.Pazarteside perde ve halı bakıcaz.

Hadi ya maşallah emelcim bende acelemi ettim acaba diye düşünürken sen takımı bile yapmışsın Allah ım hayırlısıyla kullanmayı bebişlerimizi yataklarına yatırmamızı nasip etsin güle güle kullansın senin bebişte inşallah...a.s.

İyi pazarlar kızlar herkesler nerde yatıyomu yoksa gezmedemisiniz,aman kızlar sıcaklar aniden bastırdı hani bizde hamişiz ya sıcaklara dikkat edin koruyucu krem sürün mutlaka bu yaz bizim için zor geçecek valla,bende buraya tıkıldım kaldım inşallah ay sonu yada ay başında annemler gelecek o yüzden çok mutluyum güzel bi gün geçirmenizi dilerim bebişlere iyi bakın...

GüNaYDıN

Herkese iyi pazarlarrrrrrrr

Biz hala Bursa dayız.... Geziyoruz.. Çokkkk Güzellll Yaz Geldiiiii Kızlarrrrrrr

Oleyyy bir ay daha bitmiş... Oğluşuma kavuşmama az kaldı :teytey:

:dance:

Son düzenleme:
herkese günaydınnnn güzel bir pazar geçirmenizi diliyorumm. gül canım ne güzel annenin yanındasınn ohh keyfini çıkar tatlımm. bu arada takviminde bal kızın pek şekerrr maşallah.

ooo ben yazarkenn gelenlerr olmuş gülşah ve cansucumm hoşgeldinizzz.cansucum sende annenin yanındasınn sizde keyfini çıkarr ohh ne güzell. benimde annemler temmuz başında geliyorlarr zamanda geçmiyorkii. bende eşim uyanıncaya kadar notları bilgisayara gireyimki artıkk okul işim kalsın istemiyorumm bütün işlerimi bitireyimm.sonra rahat rahat gidip geleyimm.

ikiz ve üçüz bebişi olacak arkadaslar sizleri tebrik ederim inşallah hayırlısı ile hepimiz saglıklıca bebişlerimizi dünyaya getiririz:dance:
benimde ikiz kardeslerim var bende ikiz olabilir diye düsünüyordum benim ama hayırlısı kızım olacak bakması gercekten biraz zor biliyorum ikisi bir acıkıyor ve aglıyor vb işte Allahım hepimizin yardımcısı olsun a.s.

arkadaslar nerdesiniz yaa:dilcikar:
ben geldim simdide siz yazmıyorsunuz :çok üzgünüm:
galiba herkes uyumaya gitti pazar günü tabiisırnaşık şey

slmlar arkadaslar herkese ıyı pazarlarr:)mıde yanmasından 3-4 gundur hıc uyuyamıyorum ve ınanılmaz sıkılıyorum aynı sıkayetı olan varmı,doktor henuz bununla ılgılı bır surup varmıs ondan vermedı,salı gunu kontrole gıdıcem,ıstıcem o suruptan.kullanan varmı?ıyı gelıyormu arkadaslar??

duygu merhaba canım sizede iyi pazarlar benim drum vermişti gaviskon diye bir şurup yada renni duo da içebilirsin benim şikayetim olursa midemden o zaman kullanıyorum arada birde maden suyu içiyorum oda rahatlıyor drum fazlaya kaçmadan hiçbirşeyin zararının olmadıgını söyledi.

canım cok tesekkur ederım bu renıe bızım bıldıgımız mıde surubu olan demı?bırde ıyı gelıyormu ıcınce,yatmadan ne kadar once ıcıyorsun mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…