- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
Slm.kızlar bugün hiç uğrayamadım hafta sonları eşim resmen ele geçiriyo bilgisayarı fırsat vermiyo,bide bugün dışarıdaydık genellikle,belki acele ettiğimi düşünebilirsiniz ama bugün bebişimin yatağını aldık,park yatak,içinin yatağını bide uyku seti aldık bebişime,park yatak yatağıyla birlikte 245 ytl bilmiyorum pahalımı ama burda başka yok işte yinede yatak kraftın olduğu için sağlam olur heralde diye düşündüm,uyku setimizide 126ytl ye aldık bakalım herşey yavrularımız için işte.Allah ım inşallah o yatağın içinde bebişim sağlıkla yatsın,bütün temennim zaten bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almamız,bu arada ikiz ve üçüz anneleri gelmiş hoşgelmişler ne güzel listemiz epeyce arttı bende ikizim olmasını çok isterdim ama inşallah bebişim doğsunda ikinciyi 2-3yıl içinde istiyorum Allah nasip ederse bi arada büyüyüp giderler,Allah ım hepimizi bi avazda kazasız kurtarsın inşallah
gülşah canımm allah güle güle kullanmayı nasip etsin canımm. bebişş güzel güzell içinde uyusun. bugünn hafta sonu oldugu için tabi havada güzel oldugu için kimseler ugramamış bakıyorumdaa.
Slm.kızlar bugün hiç uğrayamadım hafta sonları eşim resmen ele geçiriyo bilgisayarı fırsat vermiyo,bide bugün dışarıdaydık genellikle,belki acele ettiğimi düşünebilirsiniz ama bugün bebişimin yatağını aldık,park yatak,içinin yatağını bide uyku seti aldık bebişime,park yatak yatağıyla birlikte 245 ytl bilmiyorum pahalımı ama burda başka yok işte yinede yatak kraftın olduğu için sağlam olur heralde diye düşündüm,uyku setimizide 126ytl ye aldık bakalım herşey yavrularımız için işte.Allah ım inşallah o yatağın içinde bebişim sağlıkla yatsın,bütün temennim zaten bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almamız,bu arada ikiz ve üçüz anneleri gelmiş hoşgelmişler ne güzel listemiz epeyce arttı bende ikizim olmasını çok isterdim ama inşallah bebişim doğsunda ikinciyi 2-3yıl içinde istiyorum Allah nasip ederse bi arada büyüyüp giderler,Allah ım hepimizi bi avazda kazasız kurtarsın inşallah
bu arada gülşah senin adın listemizde yok sanırım... bebişin cinsiyeti belli mi... belliyse söyleyiverde seni de ekleyelim...
Erken olurmu kız.Benimkinin odası boyandı oda takımı geldi yerleştirildi.Pazarteside perde ve halı bakıcaz.
slmlar arkadaslar herkese ıyı pazarlarr:)mıde yanmasından 3-4 gundur hıc uyuyamıyorum ve ınanılmaz sıkılıyorum aynı sıkayetı olan varmı,doktor henuz bununla ılgılı bır surup varmıs ondan vermedı,salı gunu kontrole gıdıcem,ıstıcem o suruptan.kullanan varmı?ıyı gelıyormu arkadaslar??
duygu merhaba canım sizede iyi pazarlar benim drum vermişti gaviskon diye bir şurup yada renni duo da içebilirsin benim şikayetim olursa midemden o zaman kullanıyorum arada birde maden suyu içiyorum oda rahatlıyor drum fazlaya kaçmadan hiçbirşeyin zararının olmadıgını söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?