2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

canlarım ben çıkıyorum..
kayınvalideme çaya gidiyorum... öptüm sizleri ve bebişlerinizi.... Şeniza.s.

bizde senle bebişini optuukkk:1hug:
ıkı ay sonra bende gezmelere gidecem artıkın:dilcikar:
oh bee işten cıktıgım için hiç bukadar sevınmemiştim vallasırnaşık şey

herkesee merhabalarrr bugünde bizim topic ragbet görmemiş gelen giden pek olmamış. gül canım bende hiçbirşeyini almadım dogrusu annemleri bekliyorum temmuzda allah nasip ederse herşeyini tamamlarız. birde arkadaşlar ben internet üzerinde ne kadar bebek firması varsa üye oldum dün baby stardan deneme bebek bezi göndermişler. bunun dışında yeni ögrendigim bilgileri size aktarayım bebeginizi severken kesinlikle karnınızı okşamayın erken dogumu tetikliyormuş okşasanız bile aşagıdan yukarıya dogru sevecekmişsiniz bunu bir hemşire söylemiş arkadaşlar uydurma degil, birde gögüs uçları olmayan arkadaşlar kesinlikle gögüs uçlarını çıkartmak için kesinlikle şimdiden masaja başlamamalılarmış ancak son ayda masaj yapılabilirmiş onunda teknigini bilmek gerekiyormuş yoksa oda dogumu tetikliyormuş.
birde bakıyorumm ooo herkes bebişinin adını ege koyuyor egeler çogunlukta olacak desenize ama benim bebişimin adını biliyorsunuzz Ozan Ege olacak allah nasip ederse. sırnaşık şey

kız cadıı nereye uye oldun ole solede bızde uye olalım bızede bez gelsınsırnaşık şey
hedayeler gelsin bebişimesırnaşık şey
buarada gogus ucu masajını okumustum bende işaret ve orta parmakla araya alıp makas bıcımınde masaj yapılıyormus ama karnımızı severken erken dogum olacagınıda ılk sende duydum kıs bende hep oksarım karnımı bebegımı sevıyorum dıye
az oksayalım ozaman bariii:uhm:

serencim valla benim aklıma neresi geldiyse üye oldum baby star, molfix, huggies, başka aklıma gelmiyor şimdi sizinde aklına gelen bebek ürünleri markası varsa internetten üye olabiliriz. birde serencim bebişi az okşayıp okşamamak degil hemşire bayan demişki dogum esnasında bebek rahatlaması ve dogumun kolay olması için karnı okşarlarmış o yüzden biz şimdi severken aşagıdan yukarıya dogru sevmemiz gerekiyormuş. yerimseniben

hmmm anladımmmm
ınternette bakınıyorumda cok guzel oyuncaklarda var yaa bayıldım valla
bebişlerle birlikte bizde cocuklugumuza donucez vallasırnaşık şey

valla kımse yok yıne allah allahh nıye eskısı gıbı yogunluk yok burda yaa
senağlama

nerelerdesinis kızlar hıcmı paylasımlarınız yok hiçmi yaptıgınız guzel şeyler anlatacak guzel sohbetlerınız yok yaa
hiçmi bebişler için bişeyler yapmıyorsunuz hanii nerde eskı hevesınızz
nerelerdesiniz yaa

....................................

K-Ü-S-T-Ü-M

.......................................

B-E-N-D-E Y-O-K-UM A-R-T-I-K:dilcikar:

....................................

K-Ü-S-T-Ü-M

.......................................

B-E-N-D-E Y-O-K-UM A-R-T-I-K:dilcikar:

serencimmm şekercimm ben burda olsaydımm seni yalnız bırakmazdımm tatlişkommm ben bir uyumuşumkii şimdi uyandım canımcımmm sende gitmemişsindir inşllah.

aaa serencim valla bende yoktum maalesef, nedir derdi internetin anlamadım ama üye girişi yapamadım sabahtan beri,daha doğrusu bir iki haftadır işyerinden girmem çok zor oluyor((
küsmeeeeee
banada oluyor
bak mesela sanırım şimdi ben geldim ama kimse yok
ne yapalım işte idare edicez dimi:)

bu arada burda olanlara kocaman bir öpücük gönderiyorummmmm

Kız sereen aaaa noluyo öyle küsmeler falan..:mymeka:
Seni görüyoz da mı kaçıyoz şekercim sanki,küsme bak ben de şimdi geldim yine kimseler yokk..:1hug:

Kızlar oğlişlerin adı Ege olacak demek...Anam hepiniz mi aynı ismi beğendiniiz??
Kız anneleri hadi biz de ortak isim bulalım kızlara..:roflol:

Şaka bi yana biz kızıma Ayça diyeceğiz inşallah..

ben burdayımmmmm:))

ben aslında BEREN olsun istiyordum canım kızımın adı ama aşkımla anlaşamadık maalesef,sevmedi bir türlü beren ismini
bende onun önerdiklerini (gizem,ipek) sevmedim, benim ilk dediğim olacak sanırım
yani NAZ:)
ama hala BEREN istiyorum bennn

Slm.kızlar serencim kız küsme hayatım benimde ailem burda arada anca takılıyorum zaten ben geldiğim zamanda kimsecikler olmuyor kimsedende bi cevap gelmeyince gidiyorum,umarım hepinizin günü güzel geçmiştir,benimde son günlerde bel ağrılarım falan arttı,gittikçe ağırlaştığımı hissediyorum,bugün anneannesiyle bebişime battaniye falan aldık yakında resmini koyarım,şu eylül ayı bi gelse çabucak geçiverse şu yazda bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alsak,bebişimle ilgili hayallaerim o kadar fazlaki aldığım bütün şeyleri onun üzerinde hayal ediyorum içimi bi mutluluk kaplıyo,Allahımdan dileğim hayallerimin yarım kalmaması sadece benim değil bütün bebek bekleyen annelerin,hepinize iyi akşamlar dilerim kızlar...

Gül,sarı kanarya kızlar bende geldim nasılsınız,bu arada sarıkanarya canım senin adın neydi,adını söylede öyle hitap edeyim sanada arkadaşım,bu arada naz ve ayça isimleri çok güzeller,benim oğluşumun ismide zaten takvimde yazıyo batuhan olcak inşallah

Kızlar sizle bişey paylaşacağım...
Eşimle bile konuşamıyorum onun da moralini bozmamak için
Ben son bir kaç haftadır çok mutsuzum yani çevreye karşı normal duruyorum ama
içim çok sıkılıyor beni hiç bişey mutlu etmiyor en ufak bir sorunda psikolojim yıkılıyor...Burda yalnızım biliyorsunuz eşimin gelmesine daha 1,5 ay var,yalnız hamilelik geçirmek çok zor.Hafta sonları annemlerin yanına gidiyorum orada biraz kafa dağıtıyorum ama yinede işte mutlu değilim.Aslında çok fazla kendimi dinleyen ve kolay bunalıma giren biri değilimdir ama artık çok bıktım,bezdim.Hemen hemen her gece ağlıyorum.:çok üzgünüm:
Eşimi çok özlüyorum,bir de yalnızlık çok kötü,konu komşu var tabii ama herkesin eşi çocukları derken onlarlada çok sık görüşmüyorum...Ben bunların hepsine alışığım önmeli değil ama bebeğimin de hareketlerinden onun da keyifsiz olduğunu biliyorrum.Sizce çok hissediyor mudur annenin depresyonda olduğunu?Onun için çok üzülüyorum...:çok üzgünüm:

• Bebeğiniz anne karnına düşükten kısa bir zaman sonra sizin yaşayacağınız mutluluk, stres ve üzüntü gibi durumları algılamaya başlar. Bundan dolayı anne mutlu olursa bebekte mutlu olacaktır.:çok üzgünüm:

benim adım ELİF canımm:)
senin oğluşunun ismide çok güzelmiş, hanlı isimleri çok severim bende:)

canımmm
senin durumunda cidden zormuş,benim eşimde çok sık şehir dışına gidiyor ama ben annemlerde kalıyorum o gittiğinde,evet çok özlüyorum ama elden de birşey gelmiyor
sende öyle düşünmeye çalış,sonuçta ekmek parası için çalışıyorlar,katlanmak zorundayız dimi bitanem..
hem bak sende söylüyorsun meleğinde üzülür sen üzülürsen
kendini kötü hissettiğinde onunla konuş,hatta bir deftere yaşadıklarını yaz, iyişallah birgün onları okuduğunda nelere üzmüşüm kendimi böyle dyeceksin canımmmm

zaten şu hormonlar yüzünden dengemiz iyice bozuldu ama ANNE olmak hiçç kolay değilmiş işte,öğreniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…