2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Gülcüm anlıyorum seni,aslında seni anlıyorum demekle bile anlayamam biliyorum,inan benim eşim henüz bikaç gündür yok ve ben onu çok özledim şimdiden senin yerinde olsaydım çok zor dayanırdım heleki hamilelik insanın ruhsal ve duygusal açıdan kendini çok kötü hissettiği bi dönem ama şunu unutma senin içinde bi parçan var ve inan bebişin bütün herşeyden etkileniyor ben mutsuz olduğumda oğluşumda hissediyor ve çok az kıpırdıyor,senin az kaldı yanılmıyorsam eşinle ve bebeğinle geçireceğin mutlu günleri düşün bitanem ve sakın üzme kendini annesi o seni artık hissediyor onuda düşün bu günler geçicek ve görüceksin çok mutlu olucaksınız inşallah

Elifcim yazıyorum bir yerlere bişeyler tabiii
off,dediğim gibi ben alışığım yalnızlığa ama sanırım gebelikten olsa gerek
bu sene daha çok koydu eşimin gidişi,görevi de hiç kolay değil her telefon açışında şakıyarak açıyorum telefonu sesimden bişey anlayıp üzülmesin diye...Allah esirgesin kafayı bana takıp,dalgın olursa düşünmek bile istemiyorum...Bebeğimden çok onu düşünüyorum.

gülcüm canımmm hep şöyle düşün "Allahım kimselere ölüm ayrılığı vermesin" yoksa bu ayrılıklar gelir geçer,kavuşuruz dimi
ben 3 yıllık evliyim ve eşimle sanırımm ancak 1,5 yılını beraber geçirmişizdir,bizimki sürekli değil,ama her haftanın enaz yarısı şehir dışında,öyle zorki,bazen bende isyan ediyorum,o zaman bunu düşünüyorum canımm,ne evimin düzeni var ne bişey,bilirim yani,ama geçecek canımm,meleğinle beraber çok mutlu olacaksınız iyişallahhhhhh
hep yanında olup huzurunuzda olmayabilirdi,yada birinizin sağlığı yerinde olmayabilirdi,ne yapalım bizde böyle düşünüp teselli olmalıyız...

en doğrusunu yapıyorsun canımm,ama eminim senin çokda iyi olmadığını yinede anlıyordur eşin canımm,keşke yakın bir arkadaşın falan olsaydı yada akraban
ama yoksada yapacak bişey yok,kendini tedavi etmelisin
güçlü olmalısın
sen artık ANNESİN bitanem

Gülcüm merhaba
yazdıklarını okudumda canım bende senın paylasmak ıstedım..belkı bıraz rahatlarsın dıye...
canım ben evlenelı 2 yıl oldu allaha sukur benım esım sabah gıder aksam gelır sabah 9 aksam 6 cumartesı pazar evde..anlıycagın hep yanımda allaha bın kere sukur amaaaa...
baska kımsem yok bılıyormusun?
annem 4 yıl once vefat ettı:çok üzgünüm:hayatımda ona en cok ıhtıyacım oldugu donemde malesef hıc yanımda yoktu.ne dugunumde ne hamıle kaldıgım zaman...
evlendıgımden berı cogu seyımı sevıncımı uzuntumu herseyımı o kadar buruk yasıyorumkı...
ben tek cocugum kardesımde yok..babamlada hıc gorusmuyorum...
teyzemler dayımlar var ama onlarda ne kadar yakınsa o kadar ıste..
anlıycagın benım bır tek esım var..:çok üzgünüm:
bazen dıyorumkı ayıran allah kayırıyor dıye...
ınsan bazen hayatın yukunu hep sırtında hıssedıyor,o donemdede hep yanında en sevdıgı olsun ıstıyor ama benım en cok ıhtıyacım olan kısı annem yok mesela ve bılıyorumkı hıc bır zaman gelmıcek..
suan bunları yazarken bıle o kadar uzuluyorumkı kelımelerle anlatamam sana
uzun lafın kısası canım hıc kımsen olmasa bıle en azından bır yerlerde bırılerının nefes aldıgını ve senı dusundugun bılıyor olmak bıle dunyanın en guzel değeri bence ..
bunca seye ragmen ben her ne kadar bu hayatta cok yalnız oldugumu bılsem bıle artık benım ıcımde atan o ıkıncı mınık kalbı dusundukce mutlu olmaya calısıyor ve onun ıcın gulmeye,hayata daha pozitif bakmaya calısıyorum...
bılıyorumkı bunu sende yapabılırsın...
sevgıler...

canımmm,okurken o kadar duygulandımki anlatamam...
Allahım sana eşine ve yavruna uzun sağlıklı ömürler versin iyişallahhhh canımm
annen eminim seni biryerlerden izliyordur ve gurur duyuyordur canımm

Duygucum inan yazdıklarından çok etkilendim,bazen annem yanımda olmadığı için çok üzülüyorum ama şükürler olsunki annem babam kardeşlerim hayatta,yanımda olmasalarda iyi olduklarını bilmek benim için dünyalara değer,bende gurbetteyim buralarda kimsem yok ama dediğim gibi seslerini duyunca bile mutlu oluyorum,şu an inşallah bi bebeğim olucak o yüzden bende moralimi her konuda yüksek tutmaya çalışıyorum en azından eşim var bide bebişimiz gelirse herşeye katlanırız bi şekilde,annen yaşasaydı eminim seninle gurur duyardı çünkü sen çok güçlü bi insansın,hayata hep böyle sıkı sıkı sarıl bitanem...

cok tesekkur ederım arkadaslar,boyle dusundugunuz ıcın cok mutlu oldum gercekten...
umarım sızın dedıgınız gıbı annecım benı gorup benımle gurur duyuyordur...

Duygucum paylaştığın için çok saol,ne dertler var içimizde ama açmıyoruz değil mi aslında paylaştıkça rahatlıyor insan...Dediğin gibi senin de eşin hep yanında ama anneciğin hayatta değil demekki.Senin için de çok zor olmalı...Ben hep diyorum allah başka türlü ayrılık vermesin,ben eşimden ayrıyım ama canı sağolsun hep böyle diyorum,canım Sen de eşine daha da sıkı sarılmışsındır allahım ağız tadınızı bozmasın inşallah.Eşlerimiz hem anamız,hem babamız oluyor yeri geldiğinde...

sabah sabah aglamaya çok müsayitim zaten senağlama
Allahım eşini ve bebişini sana bağışlasın canım

herkese günaydınnnn hayırlı sabahlar ...............a.s.

eylül anneleri merhabalar. bende eylül annesi olucam nasipse.25. haftadayım. bi sorum olucaktı 2 gün önce renkli dopplere ultrasona girdim. ve ne zaman ultrasona girsem bebeğim ertesi günü tekmelemiyor. hergün hersaat başı vuran bebeğim ultrasondan sonra 1 gün boyunca tekmelemiyor. acaba sizede oluyormu böyle bişey. rahatsızmı oluyor dersiniz ultrasondan..çok tedirgin oluyorum.

arkadaşlar benimde aradabir ama bu aralar çok yoğun olarak bebeğim kasıklarıma doğru tekmeliyo sanki fırlayıp çıkıcak gibi geliyo size de oluyomu bunlar ben bazen korkuyorum normal mi diye

günaydın hamiş arkadaşlarımmmmmmmmmmm :teytey::teytey:
nasılsınızzz iyi misinizzzzz
biz de yuvarlanıp gidiyoruz kızımla işte geldik gene işeeeee :bbo:

nasılsınız görüşmeyeli.ben iyiyim çok şükür rutin sorunlardan başka yeni sorun yokkk allahın izni ile sağ salim 9 ayı bitirsem çok iyi olcekk.kocişimde geldi şehir dışındaydı o sorunda kalktı şimdi kafayı sadece kızımın oks sınavına takıyorum allahın izni ile iyi bir puan alırda yavrum iyi bir liseye girer .allah herkesin yavrusuna zihin açıklığı versin.bu arada çok şükür bugün 24.haftada bitti

arkadaşlar benimde aradabir ama bu aralar çok yoğun olarak bebeğim kasıklarıma doğru tekmeliyo sanki fırlayıp çıkıcak gibi geliyo size de oluyomu bunlar ben bazen korkuyorum normal mi diye

merak etme canım normal bana da oluyor hem bebeklerimiz dönüp duruyorya bir baş aşağı bir baş yukarı durdukları için fır fır döndükleri için bazen aşağı bazen yukarı tekmeler geliyorrr van dame ler geliyooooooooooooorrrrrrrrrrr

bende size soriim bişey benim göbek deliğinin etrafı ara ara taş kesiliyor sizdede oluyormu bölee doktoruna soran varmı nedenini

ultrasondan kaynaklnmıyordur bence güzelimm sen dikkat ettiğin için sana öle gelmişte olabilir ama hareketsizlik devam eder uzun sürerse doktorunla paylaş düşünceni mutlaka ayrıca ultrason ses dalgaları ile çalışıyormuş bu nedenle bebeklerimiz rahatsız olabiliyor düşünsene güçlü bir ses dalgası bebeğe ulaşıyor biz duymuyoz ama onlar duyuyoor oses dalgaları içimizdeki organlar a değip geri yansıma yapıyormuş görüntüyü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…