Papatya;
benim doktorum gazın vardır demişti ve gerçekten de hem miğde şikayetim var hemde çok gazım var.Bundan iyice karnım geriliyo, rahat nefes alamıyom bazen, rahatsız ediyo. Yalnız sanıyorum daha yukarıdaydı biraz aşağı doğru indi daha güzel oldu gibi göbeğim. Doğuma yakın iyice aşağı inecek diyolardı.
Duygucum hoşgeldin, ayyyy ne güzel ya az kalmış 28.haftamıza da..Bende 26.haftama girdim...
herkese günaydınlarrrrr
nasılsınız bakalım ? umarım herkes iyidir.
duygucum ağlattın beni sabah sabah.senağlama ama artık sende bi annesin canım.ve çokta güçlü bi anne olacaksın inş.allah bebişin ve eşinle birlikte sağlıklı mutlu bi hayat nasip etsin size.
hicrancım kızınada sınavda başarılar diliyorum.allah gönlünüze göre versin inş.
ya benimde göbişim hep aşağıda kızlar ya.hiç yukarı çıkmadı.herhalde artık yukarıyada çıkmaz bu vakitten sonra.herkes karnın çok aşağıda diyo.bana rahatsızlık vermiyo ama yinde endişelendim.gidince dr.uma sorucam bakalım.neden öyle oluyormuş.
artık oğluşum çok hareketlendi maşşalh.nerdeyse hiç durmuyo.sabah kalkınca bi başlıyo yatıncaya kadar.nasıl mutlu oluyorum o hareket edince ya.dün babası kulağını karnıma dayadı.babasının kulağına tekmeler attı hep.:))
ay çok sevindim inşallah benimki de babasına tekmeler atar..çok hareketli ama dokununca duruyor benimki..ya da sessiz olup hareketlerini bekleyince....göbişini de sor benc de...benim hem yukarda hem aşağıd a:)) kocama da :)) ama kızım hep aşağıda duruyor...
merhaba kızlar bende kac saattır dısardaydım yenı geldım
bugun bızde kayınvalıdemle gıdıp bebek mevlutu ıcın bana saten takım aldıksırnaşık şey
daha cok var ama kayınvalıdem ben sımdıden alayım sonra cıkarız cıkamayız dedı...
cok guzel 6 lı bır takım aldım oyle cok acık secık degıl bırde yanında tuylu terlıkler var ya onlardan aldım:roflol:cok tatlı oldu ama...
herkes klasık pembe mavı alıyor dıye ben fusya pembe aldım ama cok guzel gercekten en azından sonrada gıyebılcegım bır takım oldu.bır de magazadakı kız sagolsun ıstersen takımı bozabılırsın senın ıcın pıjamayı farklı renk alabılırsın dedı.bende pıjama takımını krem rengı aldım.en azından degısık gıyerım dıye kızlar...ıste boyle..
hastane cantası kafama takıldı benımde 7.aya gırdıgımıze gore artık yavas yavas hazırlamak lazım galıba allah korusun ama yınede tedbırlı davranmakta fayda var...a.s.
bebıse hastane cıkısı almadım ben daha alanlar varmı?ben bugun bıraz baktımda 30 ytl ıle 50 ytl arası fıatlar...
burdayım canım..çay koymaya gitmiştim :)Ben geldim...
özdecan ben buradayım.. Sen de burada mısın??
:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?