2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Dün tetanoz aşımı yaptırdım.Ne yaparken acı hissettim nede şimdi ağrısı var.Sadece sağ kolumu zorladığım zaman aşı yerime çok ufak bir baskı hissediyorum.Gece üstüne felanda yattım bişey olmadı.Baya korkmuştum aslında çok acıyo diyenler olmuştu.İğnenin değdiğini bile hissetmedim yaww.şakkıdı

canım o aşağı inmesi son ay olacak..daha bu 2 ay yükseleceğiz :)) son ay aşağı inecek ve bizi çok rahatsız edecek ne yazıkki

ay çok sevindim inşallah benimki de babasına tekmeler atar..çok hareketli ama dokununca duruyor benimki..ya da sessiz olup hareketlerini bekleyince....göbişini de sor benc de...benim hem yukarda hem aşağıd a:)) kocama da :)) ama kızım hep aşağıda duruyor...

Selam Hanimlar
2 Gündür Yoktum Sali Günü Ayrintili Usg çektirdsim Herşey Güzel çikti Dünde 50 Gr. şeker Yükleme Testim Vardi Onu Verdim 12 Saatlik Açlik Ve Susuzlukla Gel Demişlerdi. Gittim önce 2 Tüp Kan Aldilar Glikozu Içtikten 1 Saat Sonra Tekrar Aldilar Benim şekerim Yüksek çikti 10 Gün Sonrasina 100 Gr şeker Yüklemesi Yapilacak Yine 12 Saatlik Açlik Ve Susuzlukla Gitmemi Söylediler.yaninda Su Ve Limon Getir Dediler

Sanirim şu Siralar Hepimiz şeker Yüklemeleri Yaptiriyoruz . Ayrica Benim Kizim Biraz Iri Olacakmiş Galiba Dün Gelişimi 26+6 Olarak Ve 1000 Gr çikti. Hakkimizda Hayirlisi Olsun Inşallah Ben De Artik Hastane çantami Hazirlayip Kenara Koydum Ne Olur Ne Olmaz.

benim oğluşumda daha yeni yeni babasına cvp vermeye başladı.daha öncesinde hiçbişey yapmıyodu.inş.senin kızında babasına cvp verir en kısa zamanda.daha gelmeden oyun oynuyorlar bizimle.a.s
valla benim göbiş aşağıda ama oğluşum yukarıda hatta hep sağ tarafımda ve kaburgalarıma dayanıyo.o kadar çok dayanıyoki ağrıyo artık orası.bende kaşıyorum yada masaj yapıyorum oraya sonra o da bende rahatlıyoruz.sırnaşık şey

selma maşallah valla.ne kadar çok kilo almış.aman değmesin.allah uzun ömürler versin. daha erken değil mi doğum çantası hazırlamak için.ben daha hiçbir şey almadım doğum çantası için.çantam bile yok.

çalişan Bayan Olunca Gözüm Yemedi Pek Stress Sikinti Neolur Ne Olmaz Ben çantami Hazirladim Bi Terslik Olmasin Inşallah Ama Olursada Tedbirli Olmakta Fayda Var Diye Düşünüyorum.

Nerdesiniz kızlarrr

sıcaklar geldiii rehavet mi çöktü hepinize....
:teytey::teytey:
toparlanın da kendinize gelin.... Huuuuu eylül annişleriiiii huuuu:enbuyukkk:

valla cansucum artıkın böyle burası.birileri geliyo birileri gidiyo.zaten siteye zor giriyormuş bazı arkadaşlarda.o yüzden pek kalabalık değil artıkın burası.önceden ne güzeldi değil mi ?

herkese iyi akşamlar kızlar.ben çıkıyorum.vapuru kaçırmıyayım.kocişim vapurdan inince alacakmış beni.iyi oldu marketten alışverişte yapmıştım.hepinize öpücükler.yarın güzel ve mutlu bir günde görüşmek üzere.

ben yine gelebildim
ama kimse kalmamış galiba
sitede bir sorun mu var anlayamadım ama öyle her istediğim zaman giremiyorum maalesef(

buarada benim prensesimde iri olacak galiba kızlarr en son 24+2 günlükken 820 gr dı kuzucum:)
şimdi 1 kg yu geçmiş olabilir:)

Slm.herkese bende yine bu saatte uğrayabildim tabi yine kimse kalmamış galiba,umarım herkes ve bebişleriniz iyisinizdir,bende annemle dışardaydım biraz gezdik geldik,hava güzeldi ama yarın serinleyecekmiş galiba,bu havalarda kendinize dikkat edin üşütmeyin sakın,neyse sonra görüşürüz

merhaba kızlar bende kac saattır dısardaydım yenı geldım
bugun bızde kayınvalıdemle gıdıp bebek mevlutu ıcın bana saten takım aldıksırnaşık şey
daha cok var ama kayınvalıdem ben sımdıden alayım sonra cıkarız cıkamayız dedı...
cok guzel 6 lı bır takım aldım oyle cok acık secık degıl bırde yanında tuylu terlıkler var ya onlardan aldım:roflol:cok tatlı oldu ama...
herkes klasık pembe mavı alıyor dıye ben fusya pembe aldım ama cok guzel gercekten en azından sonrada gıyebılcegım bır takım oldu.bır de magazadakı kız sagolsun ıstersen takımı bozabılırsın senın ıcın pıjamayı farklı renk alabılırsın dedı.bende pıjama takımını krem rengı aldım.en azından degısık gıyerım dıye kızlar...ıste boyle..

hastane cantası kafama takıldı benımde 7.aya gırdıgımıze gore artık yavas yavas hazırlamak lazım galıba allah korusun ama yınede tedbırlı davranmakta fayda var...a.s.
bebıse hastane cıkısı almadım ben daha alanlar varmı?ben bugun bıraz baktımda 30 ytl ıle 50 ytl arası fıatlar...

cicilerini iyi günlerde kullan canım...
Ben daha hastane çıkışını almadım.. son zamana bırakmayı düşünüyorum.. eğer bebişim kilolu olursa hastane çıkışını ya 1 ya da 2 kere giyebilecek.. eğer kilolu bir bebiş olursa 0-3 aylık takımlardan hastane çıkışını kendim oluşturucam.. Ben burda sordum hastane çıkışlarını 50 ile 120 arası diyorlar...
O yüzden de çok para vermek istemiyorum.. aynı markanın büyük boy ürünler iile kendi hastane çıkışımı kendim yaparım diye düşündüm... Ama normal giderse son aylarda bir tane tam set bir takım alıcam...
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…