gecelik ve pijama bulamadım kendime daha...
bu arada seren - öznur- gülşah- cansu - elif - gülsüm - rabia gibi bazı arkadaşları göremedim gelmiyorlarmı
aynen canım bende o kadar aradım taradım kendime uygun hamile geceliği veya pijama bulamadım acayip şeyler buluyorum nineme olacak şeyler onları da almıyorumm tabii bakıcam artıkk hamiş elbiseleri satan yerler var banada uzak olduğu için iyi olduğum bir gün gidip bakıcam pahalıda meretler yawww
cansucum hoş geldin hicrancıma.s. sende hoşgeldin sen yat dinlet canım bolca geçmiş olsuna.s.
arkadaşlar çok teşekkür ederim yazdıklarınızdan bi liste yaptım ki sormayın atrık alış veriş yapmalıyım sanırsam ama eşim hiç oralı degilklava: az kaldı oklavayı yiycek kafasına çok sinirlendiriyor beni
canım bence zaten en onemlı donem catlaklar ıcın son 3 aylık donem..
dun 24.haftayı okurken gordum en cok catlama bu ayda oluyormus
bence gec olmadan baslarsan cozum olabılır..zaten çatlıcagı varsa çatlıyorda en azından onlem aldım dersin..
ben hergun 1 kere komple pehlıvan gıbı yaglanıyorumsırnaşık şeybırde karın ve gogus bolgeme lierac catlak kremıı uyguluyorum:dance:
canım erkekler bizlerin heyecanını ve endişelerini tam anlayamıyorlar... Bize göre zamn az kaldı onlara göree daha çok var..
lülülülülülü kavrayacakları gün doğuma bizi yetiştirdikleri zaman olacak...
:roflol:
evet o zaman da çok geç olcak sanırsam ablamdada eniştem aynısını yapmış dogumun ertesinde çantası gelmiş ablam o kadar duygulanmış ki halen bahsederken aglar valla orda kalmış ölece erken gitmiş bide on gün hastanede kalmış falan o yüzden endişe ediyorum açıkcası
emeşcim hoşgeldin canıma.s.
herkese merhabalar
nasılsınız kızlar ? ben hiç iyi değilim.şifayı kaptım galiba.burnum akıyo,boğazlarım acıyo birazcık.bide gözlerim kapanıyo.dayanamıyorum yani.halsizlikten dolayı.bol bol su içiyorum.çabuk çıksın vücudumdan diye.
gülden nerelerdeydin sen canım ya? yoktun kaç zamandır.
herkese merhabalar
nasılsınız kızlar ? ben hiç iyi değilim.şifayı kaptım galiba.burnum akıyo,boğazlarım acıyo birazcık.bide gözlerim kapanıyo.dayanamıyorum yani.halsizlikten dolayı.bol bol su içiyorum.çabuk çıksın vücudumdan diye.
gülden nerelerdeydin sen canım ya? yoktun kaç zamandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?