- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
benim Sadece Ayaklarımın Altında Kaşıntı Var Karnım Falan Kaşınmıyo Ya Ben Bu Zamana Kadar Hiçbişey Kullanmadım Karnıma Napçaz Bundan Sonra Kullansam Faydası Olurmu Acaba
Canim Hiç üzülme Ben Kullandiğim Halde Geçen Hafta çatlamaya Başladi..hem De Doktorum Bol Bol Sür Demişti 10 Günde 1 Kutu Bitiriyordum..ama Sonuç çatlayacaksa çatlar...istersen Kullanabilirsin Hala Geç Değil..ben çatladiği Halde Devam Ediyorum Artmasin Diye
ya Kızlar Magnezyumla , Multivitamin Hapı Birbirinden Farklı Dimi? Bana Vitamin Vermişti Içemiyom Ama Bu Kramplar Için Magnezyum Alnlar Varmış? O Başka Bişey Değil Mi?
Siz Hangi Hapları Kullanıyosunuz, Doktor Neler Vardi?
ay Canım Basladımı Catlamaya
Ne Yaparsan Yap Catlıcaksa Catlıyor ıste..
Sen Bır Ara Chıcco Kullanmaya Baslıcam Dıyordun Basladınmı Canım?
Ben Yıne Lıerac Aldım Cesaret Edemedım Almaya Chıcco Yu...
Özdecan Ostram ne için? Ostram ile Magnezyumu doktor ne için verdi? Ben 26.haftaya yeni girdim acaba haftaya gidince banada verecek mi başka hap? Bende pek hap içemiyorum.Vitamini içemiyom deyince veriliyor diye veriyorum ama en iyisi herşeyden vitamini normal alman dedi.
Şu kramp için herhalde magnezyum verir yada ben isteyecem
bu arada kızlar adım Derya....keşke şu kullanıcı adını derya yapabilsem :))
kızlar bişey diyeyim mi doktor bana elevit bide ismini hatırlayamadığım bi ilaç vermişti ben 2 haftadır içmiyorum ya bi zararı olurmu ama 17 haftalıkken vermişti bende nasıl olsa diğer ay gittiğimde değiştirir başka ilaç verir diye bıraktım sizce bişey olurmu önümüzdeki hafta gidicem kontrole sözde bugün gidecektik izin alamadım((( sağlık olsun
merhaba Hanimlar
Ben Bugün 2. Doz Aşimi Oldum 5 Ay Sonra Tekrar Olursam 10 Olmama Gerek Yokmuş Ben şimdi şu Ağrisiz Doğum Olayini Merak Ediyorum. Bu Konuda Bilgisi Olan Var Mi Aranizda
merhaba Güel Anneler
Bişey Sormak Istiyorum Aranızda Dogum çantası Hazırlayan Varmı?
bu Arada Seren - öznur- Gülşah- Cansu - Elif - Gülsüm - Rabia Gibi Bazı Arkadaşları Göremedim Gelmiyorlarmı
şimdi deryacıgım ben 27+3 oldum ya artık hazırla diyorlar ama neler alcam bilemiyorum kafam bu çanta işinde çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?