2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

benim Sadece Ayaklarımın Altında Kaşıntı Var Karnım Falan Kaşınmıyo Ya Ben Bu Zamana Kadar Hiçbişey Kullanmadım Karnıma Napçaz Bundan Sonra Kullansam Faydası Olurmu Acaba

Canim Hiç üzülme Ben Kullandiğim Halde Geçen Hafta çatlamaya Başladi..hem De Doktorum Bol Bol Sür Demişti 10 Günde 1 Kutu Bitiriyordum..ama Sonuç çatlayacaksa çatlar...istersen Kullanabilirsin Hala Geç Değil..ben çatladiği Halde Devam Ediyorum Artmasin Diye

Ya kızlar magnezyumla , multivitamin hapı birbirinden farklı dimi? Bana vitamin vermişti içemiyom ama bu kramplar için magnezyum alnlar varmış? O başka bişey değil mi?
Siz hangi hapları kullanıyosunuz, doktor neler vardi?

ay canım basladımı catlamaya
ne yaparsan yap catlıcaksa catlıyor ıste..
sen bır ara chıcco kullanmaya baslıcam dıyordun basladınmı canım?
ben yıne lıerac aldım cesaret edemedım almaya chıcco yu...

Nunucum Ben,multivitamin Olarak Megadyn Pronatal Kullaniyorum..multivitamin Içinde Tüm Vitaminler Olan Demek...kan Hapi Olarak Ferlos Tb Kullaniyorum ..içinde Hem Demir Hem De Folik Asit Var...ayrica Ostram Kullaniyorum ..o Da 1000 Gr Kalsiyum...bir De Magnezyum Granül Kullaniyorum...canim çikiyor 4 Ilaç Birden

1 Kutu Chicco Kullandim..hatta 1 Kutusu 2 Lierac Boyutunda..ama Beni Kokusu Rahatsiz Etti..göğüs Için De Ayri Var Onu Da Almiştim..göğüsü 1-2 Gün Kullandim Direk Yukardan Koku Geldiği Için :) Ama Karin Için Olani Zorla Da Olsa Bitirdim Ama Kokusuz Yazsa Da üstünde Beni Etkiledi Valla...lierac A öndüm..ama Sonuç Karnimin En Alt Kisminda Damarlar Belirginleşmeye Başladi,doktoruma Gösterdim çatlak Olacağini Söyledi...ama Yine De Devam Ediyorum..

Özdecan Ostram ne için? Ostram ile Magnezyumu doktor ne için verdi? Ben 26.haftaya yeni girdim acaba haftaya gidince banada verecek mi başka hap? Bende pek hap içemiyorum.Vitamini içemiyom deyince veriliyor diye veriyorum ama en iyisi herşeyden vitamini normal alman dedi.
Şu kramp için herhalde magnezyum verir yada ben isteyecem

benim ellerimde uyuşmalar başlamıştı gerçi hala devam eiyor da :)) ara ara bacaklarımda kasılmalar oluyordu...kalsiyum ve magnezyum eksikliğinde kasılma ve uyuşmalar olur...ondan verdi ..kasılmalarım geçti bacaklarımda kasılma olmuyor...

kızlar bişey diyeyim mi doktor bana elevit bide ismini hatırlayamadığım bi ilaç vermişti ben 2 haftadır içmiyorum ya bi zararı olurmu ama 17 haftalıkken vermişti bende nasıl olsa diğer ay gittiğimde değiştirir başka ilaç verir diye bıraktım sizce bişey olurmu önümüzdeki hafta gidicem kontrole sözde bugün gidecektik izin alamadım ((( sağlık olsun

bu arada kızlar adım Derya....keşke şu kullanıcı adını derya yapabilsem :))

deryacım bencede yanı,burdakı herkesın takma bır ısmı var hangısını ezberleyecegını sasırıyor valla ınsansırnaşık şey
mecburen hitap kullanmıyoruz:))))
ama ben ana sayfada okumustum kullanıcı adı ıstersen degıstırebılıyormuşun.maıl atıyormuşsun degıstırıyorlarmıs..
valla takma ısımlı arkadaslara duyurulur:)))

elevit multivitamin...senin vücudunun ihtiyacı olan vitaminler var...genelde ilaçları doktorlar bir sorun olmadıkça değiştirmiyor doğuma kadar içiyoruz canım...değiştireceği zaman söyler zaten..sen verdiği ilaçaları iç senbin viştamine ihtiyacın var çünkü...

Merhaba Hanimlar
Ben Bugün 2. Doz Aşimi Oldum 5 Ay Sonra Tekrar Olursam 10 Olmama Gerek Yokmuş Ben şimdi şu Ağrisiz Doğum Olayini Merak Ediyorum. Bu Konuda Bilgisi Olan Var Mi Aranizda

merhaba güel anneler
bişey sormak istiyorum aranızda dogum çantası hazırlayan varmı?

merhaba Hanimlar
Ben Bugün 2. Doz Aşimi Oldum 5 Ay Sonra Tekrar Olursam 10 Olmama Gerek Yokmuş Ben şimdi şu Ağrisiz Doğum Olayini Merak Ediyorum. Bu Konuda Bilgisi Olan Var Mi Aranizda

Internette Epidural Yaz Canim çikiyor Bir Sürü Site...ben Istiyorum Ama Doktorum Henüz Bu Konular Için Erken Diyor..

bu arada seren - öznur- gülşah- cansu - elif - gülsüm - rabia gibi bazı arkadaşları göremedim gelmiyorlarmı

şimdi deryacıgım ben 27+3 oldum ya artık hazırla diyorlar ama neler alcam bilemiyorum kafam bu çanta işinde çok karışık

şimdi deryacıgım ben 27+3 oldum ya artık hazırla diyorlar ama neler alcam bilemiyorum kafam bu çanta işinde çok karışık

aynen ben de tam 27 oldum...dün cansu falan bu konuyu yzaıştık..hastane çıkışı bebek içi diyorlar...gerçi ben tam takım hastane çıkışı almadım 5 parçalı küççük takımlar var ondan 2 tane hediye geldi bana..penye battaniye..bebek bezi..hasta bezi..pişik kremi..gecelik..emzik.. aklıma gelmiyor başka birşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…