2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

duygucum bende süt içemiyorum.Eskiden soğuk ve şekersiz içerdim ama şimdi kokusu kötü yapıyo ya..Bende yoğurt ve peynir yemeye çalışıyom.Bide dondurma :dance:

sütü ben hiç sevmiyorum ya hiçte içmiyorum aslında hatalıyım biliyorum ama onun yerine peynir yoğurt tüketiyorum

bebeğin için bir risk yok içmediğin zaman ..senin için var canım..bebeişlerimiz zaten ihtiyacı olan herşeyi bizden alıyor biz de birşey kalmıyor ne yazıkki :))

benımde son 1 haftadır var bacak kasılması ama ondan once hc yoktu.aslında ben cok vıtamın kullanmak ıstemıyorum dogal yollarla almak daha mantıklı gelıyor ama cok gerekırse alıcam bende magnezyum..
ya sut tuketmek ıcın en onemlı donemmıs esasında son 3 ayımızda yarım ltre 1 lıtre sut ıcen bıle varmıs..bende ona cok uzuluyorum peynır yogurtta yıyorum ama acaba az mı dıye endıse edıyorum..
bırde balık onuda 10 gunde 1 yıyorum ama cevız semızotu yıyorum onun yerıne

aynen balık ben de 2 haftayı bile buluyor..........

aynen balık ben de 2 haftayı bile buluyor..........

kotumu yapıyoruz acaba canım ya kendımı cok suclu hıssedıyorum...en buyuk korkum doktora gıdınce bana bebek dusuk kılolu ıyı beslenmemısın demesı((

aslında hergun 1 bardak sut yogurt peynır yıyorum 3 ltre su ıcıyorum cevız yıyorum ve bol sebze meyve ama ...

daha bır suru eksık var gıbı gelıor...

700 gr olmuş demedin mi?kilosu gayet iyi bence....

günaydın kızlaaaarrr...umarım herkes iyidir..süt konusunda bende sizdenim 1 bardak zorla içiyorum ama işin kötü tarafı benim yoğurtla da aram kötü..Allahtan yaza geldi bu dönemimiz 1 kase dondurma günlük ihiyacımıza yeterli oluyormuş:icecream:

benı sivrıler yemedıgı halde bacaklarım delı gıbı kasınıyor benım

Kızlar yaklaşık 4 aydır akşamları 4-5 saat boyunca kaşınıyorum..Artık alıştım kaşıntı ile yaşamaya.Ama ağrıdan daha bile rahatsız edici.Süt konusundada 1 litre süt ertesi güne zor yetiyor.Süt,peynir,yumurta ve meyve canavarıyım ben..

Ne Kadar Güzel Ya.........ben De Deneyeceğim Zorla Içmey....

Benim sadece ayaklarımın altında kaşıntı var karnım falan kaşınmıyo ya ben bu zamana kadar hiçbişey kullanmadım karnıma napçaz bundan sonra kullansam faydası olurmu acaba

Benim sadece ayaklarımın altında kaşıntı var karnım falan kaşınmıyo ya ben bu zamana kadar hiçbişey kullanmadım karnıma napçaz bundan sonra kullansam faydası olurmu acaba

canım bence zaten en onemlı donem catlaklar ıcın son 3 aylık donem..
dun 24.haftayı okurken gordum en cok catlama bu ayda oluyormus
bence gec olmadan baslarsan cozum olabılır..zaten çatlıcagı varsa çatlıyorda en azından onlem aldım dersin..
ben hergun 1 kere komple pehlıvan gıbı yaglanıyorumsırnaşık şeybırde karın ve gogus bolgeme lierac catlak kremıı uyguluyorum:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…