ayşegül cüm doğrusu evin kötü olması üşüme bunlaar bende de var bu gün temizlik yaptık inanınki sanki dolaplar yılardan beri silinmiyormuş gibi çünkü çok kötü küf çürük sürekli dökülüyor su alkıtıyor her gün sil aynı yani bundan şikayetçi,yim mesala çok yoruyor beni evin temizliği bazen sinir oluyorum ama ney parsın kira parası vermektense lojman en iyisi başkada zaetn çaremiz yok maaşımız yetiyor ama kiraya çıkarsak batarız...sende genel olarak düşün canım..
serpilcim henüz kesin bir karar vermedik ama bilemiyorum donuyoruz bu evde ya çok soğuk eski bir yandan beni tek düşündüren güvenliği işte doğaç için özellikle çok güvenli gözüm arkada kalmıyor lojmanda hırsıza karşı falan eşim nöbetciyken kursa ank. falan gittiğinde rahat oluyorum kapımı kilitlemeden yatıyorum ama sivilde daha zor olacak hem doğaç hem güvenlik bide komşuluk yönünden lojman daha iyiymiş burdakiler öyle diyor bişey oldumu doğaçı bırakıyorum komşulara zorda olsa sivilde kime bırakacam diyorum amaaaaaaaaan çok kötüü offf bilmediğin memleket olunca lojmanın 2kusuru var ısınma ve harabe olması siz olsanız napardınız kızlar hepiniz cvp yazın bekliyorum