2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegül cüm doğrusu evin kötü olması üşüme bunlaar bende de var bu gün temizlik yaptık inanınki sanki dolaplar yılardan beri silinmiyormuş gibi çünkü çok kötü küf çürük sürekli dökülüyor su alkıtıyor her gün sil aynı yani bundan şikayetçi,yim mesala çok yoruyor beni evin temizliği bazen sinir oluyorum ama ney parsın kira parası vermektense lojman en iyisi başkada zaetn çaremiz yok maaşımız yetiyor ama kiraya çıkarsak batarız...sende genel olarak düşün canım..
serpilcim henüz kesin bir karar vermedik ama bilemiyorum donuyoruz bu evde ya çok soğuk eski bir yandan beni tek düşündüren güvenliği işte doğaç için özellikle çok güvenli gözüm arkada kalmıyor lojmanda hırsıza karşı falan eşim nöbetciyken kursa ank. falan gittiğinde rahat oluyorum kapımı kilitlemeden yatıyorum ama sivilde daha zor olacak hem doğaç hem güvenlik bide komşuluk yönünden lojman daha iyiymiş burdakiler öyle diyor bişey oldumu doğaçı bırakıyorum komşulara zorda olsa sivilde kime bırakacam diyorum amaaaaaaaaan çok kötüü offf bilmediğin memleket olunca lojmanın 2kusuru var ısınma ve harabe olması siz olsanız napardınız kızlar hepiniz cvp yazın bekliyorum

eskı evlerde ne kadar temızlık yapsanda ellı olmuyor bırde.. nuranda soylemsıtı bu lafı gecenlerde.
kızlar bugunde bnm gunum var.. sıtede.
gunde bana sınır olduklarını hıssettıgım ıkı kadın var bırı bızım sıteden bır dıgerıde eskıden burda oturmus onun arkadası bı kadın

neyse bugun bu sıtedekınde gunumuz.. şık gıtmelıyım. aralı babanneye verdım sutunu ıctı uyuyacak bende hazırlanıyorum
ılk gun oldugunda ılk toplantıda daha dogrusu. bu ıkısının bana bakıp bakıp kulaktan kulaga konustuklarıan sahıt oldum ve
sınır oldum.. bugunde cok kalmıcam eve gelıpo yemek yapmam gerek cnku.. hem cok kalmak ıstemıyorum
12 kısı arasında kulaktan kulaga konusabılıcek kadar cahıl ınsanlarla bır arada kalmak ıstemyorum...

dungece esımle 5 mınareye gıttık fılm guzeldı .. ama oyunculukları haluk bılgıner ve mahsun harıc cok begenmedım bu kez .

eskı evlerde ne kadar temızlık yapsanda ellı olmuyor bırde.. nuranda soylemsıtı bu lafı gecenlerde.
kızlar bugunde bnm gunum var.. sıtede.
gunde bana sınır olduklarını hıssettıgım ıkı kadın var bırı bızım sıteden bır dıgerıde eskıden burda oturmus onun arkadası bı kadın

neyse bugun bu sıtedekınde gunumuz.. şık gıtmelıyım. aralı babanneye verdım sutunu ıctı uyuyacak bende hazırlanıyorum
ılk gun oldugunda ılk toplantıda daha dogrusu. bu ıkısının bana bakıp bakıp kulaktan kulaga konustuklarıan sahıt oldum ve
sınır oldum.. bugunde cok kalmıcam eve gelıpo yemek yapmam gerek cnku.. hem cok kalmak ıstemıyorum
12 kısı arasında kulaktan kulaga konusabılıcek kadar cahıl ınsanlarla bır arada kalmak ıstemyorum...

dungece esımle 5 mınareye gıttık fılm guzeldı .. ama oyunculukları haluk bılgıner ve mahsun harıc cok begenmedım bu kez .
selam kızlarrr
oh ne güzel gün muhabbeti, ben de bi taşınsam, çevreyi kursam da günlere katılsam..bayılırım gezmeye ben.tabii öyle kulaktan kulağa konuşan dangalaklar olursa insan gıcık olur, ama onlardan da o kadar çok ki ne yazık ki...
karaokeyi de çok severim.kendim de müzik öğretmeni olduğum için şarkı sölemek en büyük keyfimdir. ana dalım da şan zaten:)
seminer döneminde(eylülde) tabu almıştık arkadaşlarla, okulda hep oynadık, acaip zevkliydi gerçekten. kuklalı tabudan almıştık. şimdi bi köşede duruyo.
meyalcim geçmiş olsun canım.bazı çocuklar nazlı büyüyolar ne yazık ki..ama bildiğim kadarıyla 3 yaşından sonra bağışıklık sistemleri güçleniyo ve daha az hasta oluyolar.
öğretmenler günümü kutlayan arkadaşıma da ayrıca teşekkürler, çok naziksin canım.
ben raporlu olduğumdan hiç doğru düzgün kutlayan olmadı günümü.öğrencilerle tadı başka oluyo ya..
ayşegülcüm bende de alerjik rinit var. her bahar hapşırık krizlerine girerim.fısfıs kullanmadan da geçmez. hamileyken mahvolmuştum.deniz suyu kar etmemişti, çıldırmıştım.
evet arkadaşlar ya, taşınmak çok çok zor olacak bebekle. ancak o uyurken bikaç eşya toplayabiliyorum, başka türlü imkan yok.sabahtan kitapları kolileyeyim dedim, bi baktım keçeli kalem bulmış bizimki, parkeleri boyuyo! valla artık başlamak istiyorum çalışmaya. evde kalıp tüm gün çocuğun peşinde dolanmak daha çok yoruyo insanı. şu kreş işini halledebilirsek pek hoş olacak..
uyuttum şimdi kuzumu, azıcık iş yapayım.:34::52:

Son düzenleme:
sevgili ayşegül ve barbunyapilaki teşekkürler yorumlarınız için.2 yaşına kadar problemimiz yoktu açıkçası 2yaşında hipoglisemi olduğunu öğrendik çocuğumuzda,epey problem yaşıyoruz. 3 saatte bir beslenmesi lazım gece dahil ,ancak 3 ana öğünü verebilsek şükrediyoruz. özellikle akşamları yemek yemeyi reddediyor. doğumdan beri bende çalışmıyorum ve işe başlamayı bu kadar özleyebileceğim aklıma gelmezdi. 3 yaşında kreşe göndereceğim. bu kış ekinezyalı jelibonlar , arı sütü bazlı bir şurup ile bağışıklık ve iştahına destek olmak niyetindeyim. hayırlısıyla yaza bir çıkalım.
alerjisi olan arkadaşım alerji testi yaptırdınızmı acaba ? neye alerjiniz olduğunu bulursanız tedaviden olumlu yanıt alabilirsiniz.çekilen sıkıntıya oranla 3 yıl boyunca haftada 1 gün iğne olmak kabul edilebilir bir süreç bence. tecrübe ile sabittir.
taşınacak olan arkadaşa tavsiyem ( kendi evimizi alana kadar epey taşındık tecrübe sahibi oldum artık); ben kıyafet, mutfak aklına gelirse kolilerdim. ve koli üstlerine hangi odaya taşınacağını taşıyıcı firma için; içinde ne olduğunuda kendim için yazardım. çok rahat olurdu yerleşmem. en azından koliler yanlış odalara gitmezdi.
5 minare filmine gelince pek beğenmedim. beklentimin çok altında kaldı.filmden aklımda kalan tek sahne hacının vurulma anıdır. kurtlar vadisi ırak ı daha çok beğenmiştim açıkcası yerli yapımlardan.

meyyalcim ben de koliledim her şeyi, dediğin gibi üzerlerine de yazdım hangi odaya gideceğini..bakalım, inşallah kolaylıkla atlatırız bu dönemi..bikaç hurç daha almam gerek yalnız, 6 dev boy hurç almama rağmen yetmedi. onlara da çorap çamaşır ıvır zıvır dolduruyorum.
hipoglisemi ha, kuzenimde de var. sürekli bişeyler atıştırıyor bu yüzden, sıkça başı dönüyor aç kalırsa.. bir tek dr mu söledi bunu canım? emin olmak için bikaç dr'a gösterdiniz mi? acil şifalar dilerim ya, bebek için çok daha zor olsa gerek.. gece beslenmesi falan.. hadi ileri yaşlarda pek problem değil de, sözkonusu olan minik bi kuş olunca.. üzüldüm bak şimdi..
minareli filmi izlemedim.sinemaya pek gidemiyoruz malum.evde de oturup cd izleme işi pek bana göre deil galiba..aslında ben tv izlemeyi sevmiyorum nedense..bikaç dizi dışında tv karşısında çakılmak hoşuma gitmiyor.aksine eşim de çok sever.ama şunu diyebilirim ki ben de türk yapımlarını pek beğenmiyorum.bizimkiler çok yavan yapıyolar filmleri.ben de sanki eleştirmenim de!DD:27:

selam kızlar bende pek sık giremiyorum bu aralar k.validemi bize getirdim yine bayramda evine geçmişti ama benim için çok zor oldu öylesi iki ev birden idare etmek kolay değil kendi evimn işini bitirip k.valideme geçip onun yemeği bılaşığı temizliği falan helak oldum evide 5 sokak gerimizde anne dedim böyle omucak sen en iyisi yine bize gelip kal oda geldi k.pederimde akşamları yemeğe gelip eve geçiyo yatmaya bi bekar kaynım var onunda kendi evi var orda kalıyo arada uğruyo.bu kol kırılma olayı sayesinde zeynep babannesiyle çok daha iyi anlaşmaya başladı kızlar çok seviniyorum buna eskiden babannesine seni sevmiyorum bizim eve gelme git derdi kovardı geldiğinde şimdi ise gitmesin diye yalvarıyo bu arada benim kızımın çok merhametli olduğuna keşfettik çok üzüldü babannesine hapını suyunu falan hep ben vereyim diyo yemeklerine ekmek doğruyo carnım kızım anasına çekmiş bu konuda hasta insanlara çok üzülürüm bende kim olursa olsun o çaresizlikleri beni mahvediyor helede çocuklar onlara hasta olmak hiç yakışmıyor meyyalcim senin çocuğunada allah şifa versin canım bende küçükken bronşit ve zatürre olmuştum sürekli hastalanırdım hastanede yatardık günlerce ama allaha şükür büyüdükçe izi bile kalmıyo çocukluk çağında kalıyo şimdi arada burun akıntısı haricinde hastalanmıyorum bile bu yüzden sende üzülme geçer allahın iznhiyle

Son düzenleme:
denizcim seni kıskanmıştır o kadınlar o yüzden aralarında konuşmuşlardır seni öyle bakımlı manken gibi görünce yapmışlardır boşver onların inadına git canımbenim :)
ne güzel sinemayada gitmişsiniz sinema size yakın avantajlısınız
evrimcim siz hangi semte taşınıyonuz yardımcı olacak kimsen varmı yakınında çocukla gerçekten zor olur sana kolaygelsin canım ....

slm güzellerrrrr

Keyifler nasıl? keşkem aynı bina hayalimiz olsa da seni seçtim pikaçuuu diyip birinizi seçsem ve asrınla beraber sabah kahvesine gitsemmm..

Buradan buyrun o zaman karşılıklı içelimmm..:1:

Kızlar dün ilk kavitasyon (bilgesel yağ parçalama) seansıma gittim önce kavitasyon(40dk) ben göbek bölgesine yaptırıyorum.arkadaşlarında yazdığı gibi sadece bir ses çınlaması duyuluyor bir de iğne ucu batma hissi oluyor o zaman bölgeyi değiştirdi yapan kız,etkili olduğu yağların parçalandığı ordan anlaşılıyormuş..
ardından pasif jimnasnastiğe girdim (hayalimde hep bana spor yaptırtan bir alet vardı çok güldüm kendime ) o da çok etkili göründü bana yoğun bir masaj gibi kasları sıkıp gevşeterek çalıştıran bir alet dozu artırdıkça kitap okuyamaz hale geldim ama etkili kesinlikle..
En sonda powerplate dene alete çıktım titretti durdu (o çok etkili değildir sanırım )

veeeee sonuç 4cm inceldim ilk seansta(doğru ölçtülerse) çok iyi falan dedi sahibi kadın bakalım diyet +spor+su olayını uygulayacağım 1 ay umarım olumlu sonuç alırım dümdüz göbişim olur..
şu an karnım sanki balon sönmüş gibi oldu içindeki yağ parçalandığındanmıdır nedir sarktı gibi görüntüsü tamamen değişti umarım kendini toplar..
bu sabah idrar rengim çok koyuydu halbuki o kadar su içtim kadın demişti gerçi dün yağlar idrarla atılıyormuş ondan koyu renk olur diye..yaşasın sanırım gidiyorlar..:62:

Ayşegülcüm ev konusuna gelince tüm kış boyunca soğuk oluyorsa(bu arada çok şaşırdım askeri lojmanlar hep fırın gibi olmaz mı yaa)doğaç için çok kötü zaten hassas bi bünyesi var hasta olmasın yavrum..
lojman yakınında bir ev bulsanız hem lojmandan parkından vs yararlanırsın hem de komşular yine yakın olur vs..
hem de evin içine siner ayşegülcüm..

meyalcim geçmiş olsun ilk defa duydum hipoglisemiyi çocuklarda zor olsa gerek allah şifa versin canım beim test yıllar önce yapılmıştı alerji testi koldan batırmalarla yapılandan bişey çııkmamıştı ama hamileliğim evrimin dediği gibi çok zor geçti hergün burnum kanadı ve tıkalıydı doğumdan sonra gittim kkb dr.una burnuma baktı alerji olduğunu söyledi daha önceki yaptırdığım testte çıkmama sebebide muhakkak test zamanı herhangi bir ilaç kullanmışsındır dedi oda yanlış çıkmasına etki etmiştir dedi yoksa kesin var sende alerji bariz dedi 1ay olmadı bida gittim dr.a bida test yaptırmamı söyledi ama testi alerjimin durduğu dönem yaptırmamı söyledi çıkan sonuca göre aşıya uygunsam aşı olucam derdim btecekmiş inş. çok zor gerçekten sesim sürekli grip gibi çıkıyor burnum hep tıkalı ve genizimden akıntım oluyor sürekli bunun sonucu yorgunluk halsizlik isteksizlik oluyor tabi zor ya hastalıkların hepsi zor

sevdacım tekrar geçmiş olsun küçük meleğim zeynepte maşallah canım benim ya ne kadar merhametli büyüyünce sizede bakar sevda hayırlı evlat olacak gibi :nazar: kolay gelsin bu arada işin zor o kadar kişi bakmak

evrimcim sanada kolay gelsin canım taşınmak zor ya hemde çocukla biz vageçtik gibi taşınmaktan 2senemiz kaldı zaten çıkmamıza zorunlu çıkcaz 2sene sonra ne gereği var dedik 1sene kalcaz sivilde çıkıncada burdan sonra kıbrıs istiyoruz bakalım nasıl olcak doğaç okula orda başlar gidersek 3senelikmiş orası bida gidemeyiz doğaç büyürse eğitim çok kötüymüş orda sonra ver elini doğu:14:

denizcim bulunduğun ortamda fiskosu yapanlar gençmiydi yaşlımı genelde orta yaşlı ve yaşlılar yapar bu tür fiskosları sen alımlı bi kadınsın değişik gelmiş olabilirsin onlara sen aldırış etme eğer gençlerse kesin kıskandıkları için fiskos yapmıştır başka açıklaması yok bunun boşver takılma inadına gir sokul bence iyice sinir olsunlar ben olsam öyle yapardım severim gıcık insanları sinir etmeyi :52:

Kızlar bu arada günler falan süpersiniz valla..
ben sanırım dışa çok kapalıyım öyle güne falan çok soğuk bakıyorum (sitedeki insanları sevmediğim için gerçi üst komşum dışında kimseyi tanımıyorum)anlayacağınız fazla soğuğum kimbilir arkamdan ne laflar dönüyordur..ama evkadınlığına hala alışamadım sanırım muhabbetlerin beni açmayacağı kanaatindeyim belkide çok ön yargılıyım bilmiyorum ancak yakın arkadaşlarımdan oluşan bi güne sıcak bakarım bir de mesela aynı şehirde olsak sizlerle ayy ne güzel olurdu o bahaneyle toplanırdık ayda bir...

Dün de teoyu ablama sattım sabah 10 da bir çıktım akşam 9 gibi eve girdim teo hiç beni aramamış ablalrıyla oynamış akşama kadar ne verirse teyzesi yemiş vs..ben yokken herkes süper diyor zaten beni görünce hemen nazlanıyor tüm çocuklar gibi ama nasıl özlemiş bir sarıldı içim eridi..
ben de eşimin kuzenin eşiyle (uzaktan eltim :)) buluştum kavitasyondan sonra çok güzel bir gündü zaten kafamız çok iyi sarıyor lak lak bitmedi akşama kadar güzel bir off günüydü anlayacağınız arada yapcam..mesela haftaya:34: (yine randevüm var)
yaaa bir de dün gittiğim yerde iğneli epilasyonda yapıyorlardı çenemde hamilelikten sonra 4-5 tane siyah tüy çıkmıştı kadın onları gördü gel alıyım dedi ve göbekde de yine kopardığım için vardı 3-5 tane onları da aldı(iyi oldu yoksa sırf onlar için gitmezdim )
yüzüm için ben şu lazer kampanyalarından almıştım ayva tüyü gibi ama beni çok rahatsız ediyor lazerciler hiç dokunmayalım 2 sene hem uğraşırsın hem de parana yazık diyip yapmadılar dün iğneliye sordum kadın çok ince tüyler girmem zor dedi napcağımı şaşırdım..
kadın önce sirle almayı teklif etti sonra çıkanları toplarız iğneliyle dedi mantıklımı kızlar ne dersiniz? ben bunlardan bi şekilde kurtulmak istiyorum ama ya başedemz duruma gelirlerse diye korkuyorum..

Ayşegülcüm ev konusuna gelince tüm kış boyunca soğuk oluyorsa(bu arada çok şaşırdım askeri lojmanlar hep fırın gibi olmaz mı yaa)doğaç için çok kötü zaten hassas bi bünyesi var hasta olmasın yavrum..
lojman yakınında bir ev bulsanız hem lojmandan parkından vs yararlanırsın hem de komşular yine yakın olur vs..
hem de evin içine siner ayşegülcüm..

evet deryacım haklısın taşınma telaşıda ayrı bi şey biliyosun parasında pulunda değiliz bizde oturursam yakında asla oturmam ben burası merkeze uzak merkeze yakın isterim ben dün denizle konuştum asıl isteyen oydu ama vazgeçtiğini söyledi lojmanın ayrıcalıkları daha önde dedi burda kreş var lojmanda yazın kontenjan bulursak doğaçı vercez ev eski evet soğukta ufoyla idare ediyoruz geçen seneler gibi 3seneyi devirdik diyoruz 2sene kaldı geride 2sene sonra mecbur çıkcaz bide sivilde komşuluk hiç yokmuş kimimiz kimsemiz yok zaten bu memlekette ölsek kalsk kimsein ruhu duymaz burda merak eder komşular en azında bu sene rahatım karşı uyuz komşum gitti ya hep anlattığım sinir olduğum kadın apt. düzeldi o gidince kendi halinde herkes şimdi tek sorun kalıyor geriye evin dökük oluşu dökük ama geniş bir ev 120 metre kare balkonları falan geniş 3. kat full güneş görüyor manzara balıkesir ayağının altında dediğim gibi eski sadece offf ya şaşırdım ne yapacağımı aslında en büyük sorunumdan biride doğaça oda yapamıyor oluşum en iyisi bi yatak alayım o rahat sığar küçük odaya diğerlerinide başka eve çıkınca tamamlayım diyorum doğaçın alışması lazım kendi yatağına bizim yanımızda sürekli olmuyor en iyisi bu herhalde

deryacım o ayvalar yokmu o ayvalar sinir banada lazerci demişti jiletleyip çoğaltıp tekrar lazer yapılması gerek dedi fazlalaşma riskide var ben sende bişey göremedim ya göze batan bişeyin yok bence uğraşma fazla kendinle derim

derya sen kilodan bahsettin bende muzdarip olmaya başladım hala içmiyorum sigara brakınca azcık malum yemeye verdim kendimi 2kilo aldım 55.4 olmuş kilom zapdetmeye çalışıyorum kendimi ama nasıl olacak bilemiyorum denizin öğrencileri memlektelerinden fındıklar sucuklar antep fıstıkları pastırmalar getirmişler gelde dur yemeden bide ben yemezsem kim yiyecek evde deniz akşamdan akşama geliyor eve doğaç zaten iştah fakiri bi diş daha patlatmış geriye 2tane kaldı onlarda bitseydi bir rahat olcaktık diş dönemi dışında doğaç süper yemek yiyen bi çocuk doğdu doğalı hep dişten kilo alamadı dişi hep hastalıkla çıktı çünkü şimdide grip sonrası patlattı yine öncesi kuş palazı sonrası patlattı çok dirençsiz kalıyor diş dönemi bu seneden sonra rahatlıcaz sanırım allah başka zeval vermezse

ben unuttum kızlar size bahsetmeyi derya biliyoda sigarayı bıraktım 1ay oldu bırakalı keşke eşimde bıraksa en çok ona gıcık gidiyorum gözümün önünde içip duruyor bide bırakmış bi insan olarakta onun sayesinde zararlarını yaşamaya devam ediyorum mutfakta içiyor ev kokuyor benim üstüm saçım hep siniyor sözde bıraktım :1:

kızlar tunaydın
dun gunum harıka gectııııııııııııı en gec ben gıttım hahaha :)) aralı bırakmam fln uzun sudu bıraz..
suanda da yazdırmıo ztn

canım tekrar geçmiş olsun maşallah zeynebede merhametli olması çok çok iyi...
selam kızlar bende pek sık giremiyorum bu aralar k.validemi bize getirdim yine bayramda evine geçmişti ama benim için çok zor oldu öylesi iki ev birden idare etmek kolay değil kendi evimn işini bitirip k.valideme geçip onun yemeği bılaşığı temizliği falan helak oldum evide 5 sokak gerimizde anne dedim böyle omucak sen en iyisi yine bize gelip kal oda geldi k.pederimde akşamları yemeğe gelip eve geçiyo yatmaya bi bekar kaynım var onunda kendi evi var orda kalıyo arada uğruyo.bu kol kırılma olayı sayesinde zeynep babannesiyle çok daha iyi anlaşmaya başladı kızlar çok seviniyorum buna eskiden babannesine seni sevmiyorum bizim eve gelme git derdi kovardı geldiğinde şimdi ise gitmesin diye yalvarıyo bu arada benim kızımın çok merhametli olduğuna keşfettik çok üzüldü babannesine hapını suyunu falan hep ben vereyim diyo yemeklerine ekmek doğruyo carnım kızım anasına çekmiş bu konuda hasta insanlara çok üzülürüm bende kim olursa olsun o çaresizlikleri beni mahvediyor helede çocuklar onlara hasta olmak hiç yakışmıyor meyyalcim senin çocuğunada allah şifa versin canım bende küçükken bronşit ve zatürre olmuştum sürekli hastalanırdım hastanede yatardık günlerce ama allaha şükür büyüdükçe izi bile kalmıyo çocukluk çağında kalıyo şimdi arada burun akıntısı haricinde hastalanmıyorum bile bu yüzden sende üzülme geçer allahın iznhiyle

canım çok üzüldüm ama bizde çok farlı değiliz kızım doğduğundan beri sürekli 15 günde abartsızı acillik olurduk yenice yemeğe başladı yemeğe başlayınca biraz bağışıklık sistemi güçlendi biraz ama tabi normalde çocuklara oranla hala az yiyor ve çoğunu püre yapıyorum ama olsun en azından azda olsa yiyor şükür ..inş.yavrunda düzelir iyileşir canım üzülme hastalığının sebebi ne acaba nereden çıktı ki..
sevgili ayşegül ve barbunyapilaki teşekkürler yorumlarınız için.2 yaşına kadar problemimiz yoktu açıkçası 2yaşında hipoglisemi olduğunu öğrendik çocuğumuzda,epey problem yaşıyoruz. 3 saatte bir beslenmesi lazım gece dahil ,ancak 3 ana öğünü verebilsek şükrediyoruz. özellikle akşamları yemek yemeyi reddediyor. doğumdan beri bende çalışmıyorum ve işe başlamayı bu kadar özleyebileceğim aklıma gelmezdi. 3 yaşında kreşe göndereceğim. bu kış ekinezyalı jelibonlar , arı sütü bazlı bir şurup ile bağışıklık ve iştahına destek olmak niyetindeyim. hayırlısıyla yaza bir çıkalım.
alerjisi olan arkadaşım alerji testi yaptırdınızmı acaba ? neye alerjiniz olduğunu bulursanız tedaviden olumlu yanıt alabilirsiniz.çekilen sıkıntıya oranla 3 yıl boyunca haftada 1 gün iğne olmak kabul edilebilir bir süreç bence. tecrübe ile sabittir.
taşınacak olan arkadaşa tavsiyem ( kendi evimizi alana kadar epey taşındık tecrübe sahibi oldum artık); ben kıyafet, mutfak aklına gelirse kolilerdim. ve koli üstlerine hangi odaya taşınacağını taşıyıcı firma için; içinde ne olduğunuda kendim için yazardım. çok rahat olurdu yerleşmem. en azından koliler yanlış odalara gitmezdi.
5 minare filmine gelince pek beğenmedim. beklentimin çok altında kaldı.filmden aklımda kalan tek sahne hacının vurulma anıdır. kurtlar vadisi ırak ı daha çok beğenmiştim açıkcası yerli yapımlardan.

keşke deryacım karşılıklı içe bilsek.bu günler beni iyi yaptı çünkü hiç kimseye ben misafirliğe gitmiyorum bu bahaneyşe gi,diyorum zaten akramalarla var hemö eşimi hem kendi ailemin iyi oluyor hepsini görüyorum birde arkadaşlala var onlarlada kafa dengi olduk iyi oluyor ecrinide götürüyorum kendine göre büyük küçük her yaştan çocuk var iyi oluyor eğleniyor ecreinde..

maşallah sana deryacım bu seanslar iyi oldu sana fotolarda bile ne kadar zayıfladığn belli ama ...

slm güzellerrrrr

Keyifler nasıl? keşkem aynı bina hayalimiz olsa da seni seçtim pikaçuuu diyip birinizi seçsem ve asrınla beraber sabah kahvesine gitsemmm..

Buradan buyrun o zaman karşılıklı içelimmm..:1:

Kızlar dün ilk kavitasyon (bilgesel yağ parçalama) seansıma gittim önce kavitasyon(40dk) ben göbek bölgesine yaptırıyorum.arkadaşlarında yazdığı gibi sadece bir ses çınlaması duyuluyor bir de iğne ucu batma hissi oluyor o zaman bölgeyi değiştirdi yapan kız,etkili olduğu yağların parçalandığı ordan anlaşılıyormuş..
ardından pasif jimnasnastiğe girdim (hayalimde hep bana spor yaptırtan bir alet vardı çok güldüm kendime ) o da çok etkili göründü bana yoğun bir masaj gibi kasları sıkıp gevşeterek çalıştıran bir alet dozu artırdıkça kitap okuyamaz hale geldim ama etkili kesinlikle..
En sonda powerplate dene alete çıktım titretti durdu (o çok etkili değildir sanırım )

veeeee sonuç 4cm inceldim ilk seansta(doğru ölçtülerse) çok iyi falan dedi sahibi kadın bakalım diyet +spor+su olayını uygulayacağım 1 ay umarım olumlu sonuç alırım dümdüz göbişim olur..
şu an karnım sanki balon sönmüş gibi oldu içindeki yağ parçalandığındanmıdır nedir sarktı gibi görüntüsü tamamen değişti umarım kendini toplar..
bu sabah idrar rengim çok koyuydu halbuki o kadar su içtim kadın demişti gerçi dün yağlar idrarla atılıyormuş ondan koyu renk olur diye..yaşasın sanırım gidiyorlar..:62:

Back
X