2008 Kasım Anneleri BAHAR ÇEKİLİŞİ ...

yasmincim beğenmene ve ayrıca beğenmenize çok sevindim canlarım güle güle kullan tatlım
mysevercim durumun düzelmesine çok sevindim sende güle güle kullan cnm bnm

myseverim foto büyük çıkmış ama yağmurum güzel şeyler almışa benziyor özellikle o kırmızılı-siyahlı fular sanırım ona bittim çok güzelmiş güle güle kullan
yağmurcuğumun da kesesine bereket

evet mysevercim pek anlaşılmasada güzele benzio canım güle güle kullan

Piroşum , Gülizim teşekkür ederim canlarım.

Mysevercim sende güle güle kullan.Ciciler güzelmiş.Yağmurcuğumun kesesine bereket..

çitoscum hediyeni cuma günü yollamıştım dün yada bugun eline ulaşmış olması gerek geldimi merak ettim

Mysevercim teşekkür ederim hediyeler elime ulaştı.En kısa zamanda resimleri yükleyeceğim.Tekrar eline sağlık..

Ay resim yükleyim diye girdim ama laptop sd kartı görmüyor.Kablolu aktarayım diyorum.laptop makinada resim yok diyor kafayı yiycem.eŞİM DE nöbetçi bi de gelsin o baksın.Bi sorun var ama ne?

Oh nihayet yükledim resimleri.Laptopa geçen hafta format attırmıştık.Manyak adam kart reader driverinı yüklememiş taktığımız hiç bişeyi algılamıyordu ben de fotoğraf makinası bozuk sanıyordum..
Mysevercim hediyeler için çok teşekkür ederim.Hepsi çok zevkli ve güzel şeyler.Kesene bereket.
Hımm bu arada bi de oğluşun tel vardı ama onu nereye sokuşturduysa batuhan bulamadım.Bulunca onun resmini de eklerim.Batuhan çok sevdi oyuncak telefonunu..

Çitosum cidden çerçeve benimde çok hoşuma gitti.Cicilerinizi güle güle kullanın oğluşunla.Myseverin de kesesine bereket:))

myseverın ellıne saglık kesesıne bereket gule gule kullan hedıyerlerını doktorum cıvanım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…