2008 Kasım Anneleri BAHAR ÇEKİLİŞİ ...

Zeynam ateşli gecelerde kullan nevresim takımını cicim.Eline sağlık lavişin..

umarım bu sefer olumuştur
bunlar hediye paketlerim arkadaşlar, arabada zor koşullar altında çektim guclubacismile

buu çantam çok şık spor bişey

buu vücut spreyim süpper bir kokusu var bayıldım kocişim de sevdi

vallahi bulamadım yasminim

bunlar makyaj süngerlerim ojelerim falan sağolsun arkadaşım a'dan Z'ye herşeyi düşünmüş

çok şık bluzum

oğluşumun çorapları ve benim çorabım

tabiki olmazsa olmaz hediyem mutfak önlüğüm :roflol:

sende çekilişe girdiğin biz zamanda sana da bir jartiyer alırız o zaman hayatım

alın bebişlerim dünya gözüyle bir daha görün jartiyerin adını duyunca image bile geri geldi :roflol:

oy oyyy hediyeler gelmiş resimleri bile eklenmiş ,beğenmene çok sevindim canım güle güle kullan ..

evet şekerim böyle bacak kısmı dantelli çoraplar oluyorya oraya takıyorsun onları benim de o çoraptan almam gerek hemen bir de öyle deneyeyim hoş çorapsız da denerim aklinialirimsmile

jartiyer çorabı aradım ama bulamadım ,yoksa onu da gönderecektim ..ayrıca giyinmişsin çantayı da takmışsın ,çok yakışmış ..

zeynacım sende güle güle kullan çok güzelmiş ,lavişinde eline sağlık

Son düzenleme:
ayyy benden once koca utanırrrrr aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

valla hemen gösterdim kocişime açar açmaz ki arabadaydık doğal olarak gördü hiçte utanmadı valla bende utanmadım kikirdeyerek gösterdim kaydirigubbakcemile3

Beyazmeleğim güle güle kullan.Jartiyer işi tamam, hoş olmuş.Ama mutfak önlüğü çok masum beaa:)))

evet önlük masum olsun onu da masum işler için kullanırım yahu hepsini ateşli gecelerime kurban etmeyeyim :roflol:

Ooooooooo beyazım ayşem armanım hediyelerin gelmiş..Hepsi çok güzelll.Bence de mutfak önlüğü çok masum olmuş o jartiyere ama hepsi çok güzel.Eline sağlık eylülcüm.

sağol bebişim

sağol hayatım valla jartiyer gelir gelmez benim hayatım renklendi tamamen kırmızı oldu:sinifsinif: regl bitsin başka renklerde ekleyeceğim elbet

yağmurcum güle güle kullan canım
eylül senin hediyeler süpermiş valla beyazım meleğim gülerek mi kullanırsın başka bi şekilde mi onu bilemicemm

artık bakıcam bebişim nasıl kullanacağıma

Yanlış kişiye söyledin tontişim.Beyazmeleğime diyecektin.Bu hatun firijit:))boshayallersmile

yok bee sen onun frijit göründüğüne bakma yere bakan yürek yakan cinsten o delikafadulden

zeynam çok güzelmiş hem nevresimin, hem de şalın güle güle kullan lavişimin de kesesine bereket

haa bu arada notumu okudun mu sempatiksalakcinni

ay evet iyi hatırlattın fotolarda da paketlerin üzerine koymuştum notu da çıksın diye

bayıldım şekerdim notuna yalnız bişeyi atlamşısın bütün günlerimi kutlamışsın heipsi için hediye koydum demişsin iyi güzel de 3-5 ay sonra bir dha yaparsak çekiliş yine ben sana çıkarsam ne olacak hpsini yollamıştım diye yollamayacakmısın kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana notunda çok güzeldi bende seni çok seviyorum arkadaşım duygulandırdın beni opuyorumnanaktan
herşey için tekrar teşekkür ederim

hehehe işin şakası o yavrum ,sen bana çık ben düzerim yine sana merak etme ..

çitosum kusura bakma cnm ya bi türlü hediyelerini yollayamadım çok oldu alalı ama duru hasta oldu çok ateşlendi 40ın üstüne çıktı ateşi 1 gün hastanede kaldık çok zor günler geçirdim 1 haftadır şimdi ii ama antibiyotik yan etki yaptı bulantı kusma 3 gündür suyla duruyo hiç bişi yemiyo kusuyo resmen eridi yavrum bende anneme geldim 1 haftadır annemdeyim kkya bile giremedim cnm bikaç güne ewe geccez hediyelerini yollıycam cnm kusura bakma çok gecikmeli oldu

Geçmiş olsun canım.Duru iyi olsun da hiç önemli değil.a.s.

beyazmeleğim hediylerin süper ama en süperi de jartiyerrrsempatiksalakcinni
güle güle giyyyy:)))
eylülll kesene berekt canikommmm
zeynacım hediyelerin ulaşmasına sevindim canım istediğim gibi olmadı bu sefer idare ediver artık....
güle güle kullan canımmm

my severcim geçmiş olsun canım duruya bir an evvel iyileşir inşallah

lavişim sağol bebeğim opuyorumnanaktan

zeynacım beyazmeleğim , hediyelriniz güle güle kullanın lavişin ve eylülün kesesine bereket..
meleğim herşeyin güzel sana uymuş tatlım.. iyi gecelerde kullanın anacım..
mysevercim geçmiş olsun kuzuna çabuk atlatır inşallah..

canlarım sağolun duru daha ii çok şükür yemeside düzelmeye basladı 1 haftadır çocugum eridi resmen ama şimdi ii teyzelerini çok öpüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…