teşekkürler canlarım
maytabım şal nevresimin üstünde mavili olan kuzum annamadın mı?
Zeynam ateşli gecelerde kullan nevresim takımını cicim.Eline sağlık lavişin..
evet şekerim böyle bacak kısmı dantelli çoraplar oluyorya oraya takıyorsun onları benim de o çoraptan almam gerek hemen bir de öyle deneyeyim hoş çorapsız da denerim aklinialirimsmile
ayyy benden once koca utanırrrrr aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Beyazmeleğim güle güle kullan.Jartiyer işi tamam, hoş olmuş.Ama mutfak önlüğü çok masum beaa:)))
Ooooooooo beyazım ayşem armanım hediyelerin gelmiş..Hepsi çok güzelll.Bence de mutfak önlüğü çok masum olmuş o jartiyere ama hepsi çok güzel.Eline sağlık eylülcüm.
yağmurum çok güzel hediyelerin güle güle kullan meleğimin kesesine bereket
oooyyyy oyyyyyyy ooooyyyyy meleğimin jartiyerine bakın zaten renkli olan hayatın daha da renklenir:))
hepsi çok güzel cnm güle güle kullan çanta süper, eylülcüğümün kesesine bereket
yağmurcum güle güle kullan canım
eylül senin hediyeler süpermiş valla beyazım meleğim gülerek mi kullanırsın başka bi şekilde mi onu bilemicemm
Yanlış kişiye söyledin tontişim.Beyazmeleğime diyecektin.Bu hatun firijit:))boshayallersmile
haa bu arada notumu okudun mu sempatiksalakcinni
Yanlış kişiye söyledin tontişim.Beyazmeleğime diyecektin.Bu hatun firijit:))boshayallersmile
çitosum kusura bakma cnm ya bi türlü hediyelerini yollayamadım çok oldu alalı ama duru hasta oldu çok ateşlendi 40ın üstüne çıktı ateşi 1 gün hastanede kaldık çok zor günler geçirdim 1 haftadır şimdi ii ama antibiyotik yan etki yaptı bulantı kusma 3 gündür suyla duruyo hiç bişi yemiyo kusuyo resmen eridi yavrum bende anneme geldim 1 haftadır annemdeyim kkya bile giremedim cnm bikaç güne ewe geccez hediyelerini yollıycam cnm kusura bakma çok gecikmeli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?