2008 Kasım Anneleri BAHAR ÇEKİLİŞİ ...

Canlarım hediyelerim dün gelmiş.Büroda olmadığım için resimleri koyamadım.Çok teşekkür ediyorum Sedacığıma.Kesesine bereket.Özellikle tabak çok hoşuma gitti:)))

ışte hediyelerimiz...

İyi günlerde kullan yasminim hepsi çok şık.Sedacığın da kesesine bereket..

güle güle kullan yasminim hepsi çok şık birbirinden güzel
sedoşunda kesesine bereket

hedıyelerın cok guzel canım gule gule kullann kolyen superrrr ıyı gunlerde kullan sedosumun ellıne saglık kesesıne berekettt

yasmincim güle güle kullan canım ,çok hoşmuş gerçekten ,sedacığımın eline sağlık ,kesesine bereket ..

Icırım, Lavişim, Eylülüm çok teşekkürler.Benimde hoşuma gitti.Tekrar teşekkürler Sedoşum...

yasminim cicilerin çok güzel güle güle kullan canımm..sedacım seninde kesene bereket canımm..

bizimde hediyelerimiz az önce geldi yagmurcuguma çok tesekkür ederim bide size zahmet nasıl resim ekliycegimi biri bana anlatsın

mysevercim imageshack.us diye bir site var genelde oradan yapıyoruz ama bazen açmıyor sorun yaratıyor
sen yine de bir dene orayı browse yazan kısımdan yüklemek istediğin resmi seçiyorsun ebatlarını 800*600 var genelde onu yapıyoruz yükle diyorsun yükleyince aşağıda linkleri veriyor orada forum yazan linki kopyalayıp buraya yazıları yazdığın yere yapıştır diyorsun o kadar
foto indirme dersen google başka yerlerde çıkar onlarında çalışma sistemi hemen hemen aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…