2008 Kasım Anneleri BAHAR ÇEKİLİŞİ ...

ulan topiğin amacı şaşıyo gene haaa ,masum bir hediye işini yine nereye getirdiniz ,valla ne hatunlarsınız beee ..beyaz gelde şu konuya açıklık getir yoksa fena olacak bu işin sonu ..topik kapanır hediyeler elimizde patlar sonra :)))

Hımm bu da iyi bir fikir lülülülülülü

Olsun kıı potpori olcak benimki..rötar,çilekli,tırtıklı haaa bi de elekli:)))):roflol:

Elekli alırsan diğerlerini kullanamayabilirler:)))))Hoş Meleğimin işi hiiiç belli olmaz:roflol:

:roflol: beyaz gelır bırazdan engın acıklamalarıyla bızı aydınlatır

eeee baska kımse yok mu katılan
bu kadarcık mı

Elekli alırsan diğerlerini kullanamayabilirler:)))))Hoş Meleğimin işi hiiiç belli olmaz:roflol:

Canım biliyorsun ki hormonlar hamilelikte tavan yapar.Meleğim şimdi böyleyse hamilelikte nasıldır düşünemiyorum.Ver allahım verrrrr:roflol:

uyuyordum yeni gördüm kaçar mı benden

1.eylül
2.yasmin28
3.çitos
4.lavinya
5.PirayeHira
6.Minik Kalimero
7.Zeyna :lepi:

Beyazmelek bana çıksa ona alacağım şey hazır kafamda hiç düşünmeme gerek yok:)))

kesinlikleeezemuszemus

mutfak önlüğü ,kelepçe ,kırbaç bide davşan kuyruğu ,hehehehe demi çito bildimmi

Bende birkaç fileden oluşan, birkaç zincirle birleştirilmiş tilot alırdım:)))

Puhaha bi de prezo paketi karma:))))))

beyaza sex shoptan 250 tl lik hediye kuponu verek ondan mutlusu olmaz ,neyse şu çekiliş bitsin buna el atarız artık sempatiksalakcinni

Bence onlar depolamıştır.Toptan kutuyla filan alıyolardır.Değişik bişi olursa onu bilemem.Üzeri kalpli filan:))

Hımm bu da iyi bir fikir lülülülülülü

Olsun kıı potpori olcak benimki..rötar,çilekli,tırtıklı haaa bi de elekli:)))):roflol:

Canım biliyorsun ki hormonlar hamilelikte tavan yapar.Meleğim şimdi böyleyse hamilelikte nasıldır düşünemiyorum.Ver allahım verrrrr:roflol:

puhahaha :roflol: siz manyaksınız yaa vallahi billahi adamın adı çıkacağına canı çıksın demişler boşa dememişler kaydirigubbakcemile3

canım benim de hayatım seks malzemelerinden oluşmuyor elbette hatta onlar hayatımda çok az bir yer kaplıyor yok değil elbet var ama öle düşündüğünüz kadar değildir sanırım kaydirigubbakcemile3

bende bir çantaya hayır demem kesinlikle mesela,kıyafete de memnun olurum, takıya da tokaya da kaydirigubbakcemile3
neyse maksimum 50 tl şeklinde olacaksa bende katılabilirim sanırım ama minimum 50 ve üstüyse biraz zorlar giremem bu dönemde ilerde inşallah

haa seksi bir geceliğe de hayır demem tabi favorilerim araasındadıraklinialirimsmile

ayy yılbaşı topiğinde kırmızı don mevzusu vardı burdada beyazın ateşli gecelerikaydirigubbakcemile3
elekli göndermeyin bence boy boy bebeler olur sonra:D
beyazım meleğim sana hediye almak zevkli olur heee:)

Arkadaşlar içeriği sebebiyle konunuz taşınmıştır bilginize..Mutlu paylaşımlar a.s

Son düzenleme:
ayy yılbaşı topiğinde kırmızı don mevzusu vardı burdada beyazın ateşli gecelerikaydirigubbakcemile3
elekli göndermeyin bence boy boy bebeler olur sonra:D
beyazım meleğim sana hediye almak zevkli olur heee:)

piroşuma katılıyorum elekli istemem o kadar bebe yüzünden ateşli gecelerim son bulur sonra aklinialirimsmile

bu arada listeye bir girsem herkes bana hediye almak için kapışacak anlaşılan herkes kendisine çıkmam için heyecanla bekleyecek zemuszemus kendimi fasulye gibi nimetten saymaya başladım kaydirigubbakcemile3

gir ulan listeye işte delü ,ne naza çekiyon ,herkes istiyo seni ...

1.eylül
2.yasmin28
3.çitos
4.lavinya
5.PirayeHira
6.Minik Kalimero
7.Zeyna
8.Beyazmelek
alkisalkisalkis

girdim ulan sizi mi kırıcam battı balık yan gider, ama dediğim gibi bütçemi aşamam kocam ateşli hatun felan dinlemez kor beni kapının önüne kaydirigubbakcemile3 artık ateşli gecelerimi hergün birinizin evinde ağlayarak geçiririm kaydirigubbakcemile3 :roflol:

1.eylül
2.yasmin28
3.çitos
4.lavinya
5.PirayeHira
6.Minik Kalimero
7.Zeyna
8.Beyazmelek
9.asortie
delüler bensiz olar mı hiçç

Bence parfüm, makyaj, kıyafet hepsi olur.Yani bir garıya ne alınabilirse:))Mesela Asorti çıkarsa çanta almak lazım:))
aman bebeeem ne olursa olsun heç faretmezzopuyorumnanaktan

hani maytap nerede,derin yok, safiş yok, güliz yok yok oğl:çok üzgünüm:u yok

gelirler onlarda belki ,bakalım beklemedeyiz şimdilik ,gelmene sevindim beyaz ,
aso sende iyiki geldin ,sensiz çekiliş olmaz zati ..

biliom zati dedim şimdi bensiz bu çekiliş yalan olar gidim bare dedim:))

derin ve nazlımelek gelemeyeceklermiş diğer tarafa yazdılar ama diğerlerinden ses çıkmadı hala olumlu veya olumsuz bişey demediler biraz daha bekleyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…