2008 Kasım Anneleri BAHAR ÇEKİLİŞİ ...

gızzzz gacılar benı unutmayın ha bende varım.beyazmelegım anam gecenkı cekılısde sen cıkacadın aban ole hıssetmıstım ama olmadı belkım bu sefer olur gızzzz.ne ıstıyon bacım onu alam sanaama once lısteye dahıl olam.
1.eylül
2.yasmin28
3.çitos
4.lavinya
5.PirayeHira
6.Minik Kalimero
7.Zeyna
8.Beyazmelek
9.asortie
10.yagmur77

ooo süper yağmurda gelmiş 10 kişi olmuş ,birkaş kişi daha toplansın yapayım hemen çekilişi

ben sanmıyorum daha kişi geleceğini kızlarrr kkda kalanların sayısı belli yapalım artık organizatörüm eylülüm:))

sedayada haber vereyim ,onunla mysever de gelir ,12 kişi çift rakam olur o zaman başlarız olurmu ??

1.eylül
2.yasmin28
3.çitos
4.lavinya
5.PirayeHira
6.Minik Kalimero
7.Zeyna
8.Beyazmelek
9.asortie
10.yagmur77
11.seda1983
12.mysever

12 kişi olduk seda ile myseveri de ekledim listeye ,hafta sonu geçsin yapalım çekilişi ok..

nerde eski kalabalığımız ama napalım herkesn kendi tercihi
yine de üzülüyorum yaa

üzülecek bişey yok lavişim ,giden topu topu 5-6 kişi ,biz bize yeteriz ,daha kalabalığız tatlım ,ama çekilişe katılım az ,olsun bu seferde böyle olsun ,yazın daha kalabalık olucaz eminim ..

ay bende diğer topiğe yazdım burayı okumadan bu kadar kişi yeter daha gelen olmaz hadi başlayalım çekilişi yapalım bugün diye şimdi okudumkaydirigubbakcemile3

o zaman salı günü yapalım lütfen ben pazartesi tatilim her zaman giremiyorum nete o heyecanı yaşamak istiyorum :sinifsinif:

ahamada eylülüm beni yazmış myseverde kesin katılır ararım bugün hadi başlasın bende çok heyecanladımmmmmmopuyorumnanaktan

he bacım yoklama da alalım mı herkes burada zannedersem olanlar olmayanlara da haber versin

inanmıyorum yaaaa ,bu kadar olur ,herkesin istediği o popüler kişilik bana çıktı :)) savulun sex shoplar ben geliyorum ,beyazıma hediye almaya :))

1- EYLÜL - BEYAZMELEK sempatiksalakcinni süper oldu bu yaa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…