2008 Kasım Anneleri BAHAR ÇEKİLİŞİ ...

ben hediyeemi pazartesi alırım diyordum ama pazartesiye kadar yağmurcum girer mi acaba siteye bir görüşebilsek iyi olur fisfisfis

bir çekilimizin daha sonuna gelmiş bulunmaktayız
emeği geçen başta organizatörümüz eylülee
ve katılan arkidişlerime teşekkürü bir borç bilirimmbayanssulusmile

bende yarın trabzona gidiyorum süper denk geldi haaa
çok sevindimmm:)
bakalım düşüneyim taşınayım ne alacağıma karar vereyimmm

piroşum bende seni arıymmı kız ,herkes birbirini arıyo :)) sen hediyeni bana gelirken getir ,pırlanta saatim yollarda ,kargolarda kaybolmasın :)))

1- eylül166.............beyazmelek
2- yasmin..............lavinya
3- çitos.................minikkalimero
4- lavinya...............zeyna
5- pirayehira..........eylül
6- minikkalimero.......asortie
7-zeyna..............pirayehira
8- beyazmelek...........yağmur77
9- asortie........seda1983
10- yağmur.........mysever
11- seda1983..........yasmin
12- mysever..........çitos

benden de selam söle sedaya
ayaklı gazete mübarek

eheheh accık öle oldum bugünbilmiyorumkismile

kaçırmışın canım ,seda yasmine ,yazdım ya ..

buldum canım düzettim no problem

bende zeynayı aradımmm........

ulen onu da ben arayacaktım benden önce davrandın

Yavrular ne zamana kadar alacaz?

hee nasıl edelim bu hafta sonu ile önümüzdeki hafta sonu geçsin bence onsdan sonra hafta içi gönderelim en geç

seda konuşcak çitosum ,o gelmez pek ama biz habreleşiriz sürekli ,o da katılır hayyır demez.

evt beyazım meleğime katılıyrum ben zaten 15 martta geri geleceğim antalyadan ya oradan alırım ya da
gelince buradan alır gönderirim ama karar vermem lazım ne alacağıma sedoş nelerden hoşlanır ki eylül

çok güzel oldu çekiliş eline sağlık kankaopuyorumnanaktan
piroş uyandı çıkıyorm öptüm herkesleriiii

yağmurcum buralara uğrarsan canımcım özelden biliglerini alayım hayatım tel no falan vermeyi unutma çünkü sık sık nete giremiyorsun ulaşmam sorun olmasın sana

evet gelelim şartlara ,bugün ayın 5 i ,15 i gönderim tarihi olsun 2 günde opsiyon olsun ,bilgileri özelden atın ..
giysi riskli seçim olduğundan alacak olanlar beden ,boy ölçülerini diğer özelliklerini ,nelerden hoşlanır ,tarzı nedir gibi bilgileri yollasın ..ev eşyası takı toka ıvır zıvır tarzı alacak olanlar renk tercihini v.s bildirsin ..sonra yok efendim ben beğenmedim ,yok bu kişi ile arkadaşlığımı kesiyorum olmasın ..kaydirigubbakcemile3

puhahahaha ben seninle kesin bitiririm arkadşlığımı beyenmem hediyeni emin ol :roflol:

şimdi ben anlamadım herkes karşısındakine ne istediğini mi söyleyecek yan misal ben sana bana kıyafet al,arabaa al ev al gibi tercihimi mi sunucam :uhm:

yok yani beyazmeleğim aklından geçen bişey vardır ,karşı tarafa demeden renk beden v.s ev içinse ne tarz hoşlanır klasik spor bu tarzda ok ..

süper bir çekiliş daha olmuş orginazatörüm dabrukatörüm herbişeyim eylülcüm
tüm arakadaşlara katılım aşkından dolayı vereliniortak
ve bu seferlik aramızda bulunamayan canlar canınız sağolsun ömür boyu biz her bahaneye yaparız bir çekiliş sizde katılırsınız

lavişim o muhteşem karadenizin tam karşısında seninki gibi bir ev istiorum fazla bişi değil nasılsa kocaman çaylığın var senin zemuszemus banada yakışır

neyse özelden sen sor ben sana anlatayım cicimcim

çitosum yeni haberim oldu sağolsun sedoş ekletmiş benide çekilişe pek giremiyorum cnm çok güzel olmuş çekiliş fikri:) bilgilerini bana özelden yolla hayatım zevk renk tercihini ev esyası kıyafet tercihini adresini... en kısa zamanda alıp yollıyım cnmcım
yagmurcum sanada adres bilgilerimi yollıycam bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…