2008 Kasım Anneleri BAHAR ÇEKİLİŞİ ...

yok yani beyazmeleğim aklından geçen bişey vardır ,karşı tarafa demeden renk beden v.s ev içinse ne tarz hoşlanır klasik spor bu tarzda ok ..

tamam böcüğüm anladım ben de sana özelden bazı bilgiler yollayayım o zaman
hoş sen ne alacağını belirlemişsin ama neyse adet yerini bulsun kaydirigubbakcemile3
telden konuşuruz zaten opuyorumnanaktan

ayy ben daha secoşa bişe almadım yaa tühh 2 günde nasıl yetiştirecepğim şimdikkk

my severcım hedayenı daha alamadım.ama buyuk ıhtımalle carsambaya ızın alacam ve carsıya ınecem o gune halldecem yazarım yollayınca bacummm...

benimkilerde tamam gibi salı-çarşamba-perşembe-cuma bu 4 günden bir gün yollama ihtimalim çok yüksek

bende hediyelerimi tamamladım az sonra kargoya vereceğim
ama bizde hediyeler elimize ulaştığında paket halinde ve açma aşamalarında foto çekip koyalım öle çok güzel oluyor
benimki sadece bir fikir opuyorumnanaktan

zeyna hatunu janjanlı paket yaptı ya illa çektirecek resmini :))

benimde tamam sayılır ,yarın belki olmadı çarşamba yollarım ..

Kızlar ben de bi parçam kaldı.Onu alayım gönderecem.Bence de paketleriyle de çektirelim.Çok sevrim , iyi fikir Zeyna kadın:))))

zeyna hatunu janjanlı paket yaptı ya illa çektirecek resmini :))

benimde tamam sayılır ,yarın belki olmadı çarşamba yollarım ..
alakası yok eylül kafa
sonuçta herkez yaptı kendine göre janjan ben sadece katıldığım diğer çekilişlerde öle olduğu için fikir diye attım ortaya :dilcikar:

Kızlar ben de bi parçam kaldı.Onu alayım gönderecem.Bence de paketleriyle de çektirelim.Çok sevrim , iyi fikir Zeyna kadın:))))

benccede değişiklik olur dedim yasmin hatun olumunekankayizsmile

benim de küçücük bir eksiğim kaldı yarın yada çarşamba yolluoyrum inşallah

benim paketler öyle janjanlı değil ama yine de güzel olur çekelim bencede

benimde hazır ama bende öyle janjanlı bi pket bulamadımmm:)))
bende yarın yollayacağım inşallahhh

nihayet yağmurcuğumun hediyeleri de yola çıktı inşallah beğenirsin bebişim opuyorumnanaktan

pirayehira rumuzlu şahsiyet dayağı hakettin ama neredesin klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…