2008 Kasım anneleri paylaşacak daha mı az şey var artık!

Gxuxlter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2008
96
1
86
47
İstanbul
Herkese selamlar!

Yazıları hep takip diyorum.
Ama artık eskisi kadar çok konu açılmıyor yada hep benzer şeyler oluyor.
Bebişler büyüdükçe konuşacak, paylaşacak, soracak daha mı az şey var artık. Ne dersiniz?

Gülter sanırım sen yazıları takip ediyorsun ama 2008 Kasım Anneleri başlıklı topiği takip etmiyorsun. Biz orada zaten tüm gün neredeyse bütün hayatımızı paylaşıyoruz. Biz daha çok topik topik açıp resmi bir hava yaratmaktansa orada daha samimi bir şekilde konuşuyoruz. Ama tabii sorularımız ve sorunlarımız daha azaldı. Daha çok mutluluklarımızı ve merak ettiklerimizi paylaşıyoruz.

Orayı da okuyorum sık sık, yazacak pek bişey bulamasam da.
Genelde gelişmeler öneriler benim ilgimi çekiyor başlıklara göre onları takip etmek daha kolay oluyor. Yani bir konu üzerinde bir çok kişi yazabiliyor.
Nedense gün geçtikçe konular azalmış gibi geldi.
Herkesin bebekleri büyüdü sanırım.

canım sen de yaz , katıl bize.
bence katılımcıdan ziyade izleyicinin daha çok olması bu sonucu doğuruyor.
sen bakma,2008den gene en fazla ve hala yazan biziz.
varsın fazla başlık olmasın.
haa bi de şu var. başı baslıkları beslenme, sağlık, fotoğrafla falan başka bir bölüme kaydırmıştı site yönetimi bi zamanalr. ondan da az gözükmüş olabilir sana.
sevgiler.

valla ben wc ye gitsem yazıyom zemuszemuslakin nerde olduğumu bilin diye ,başıma bi iş gelse beni nerde bulacağınızı biliyosunuz..naniknanik

bence paylaşımlar azalmadı hatta bebişler büyüdükçe sorunları konuları paylaşımlarıda büyüyor ve artıyor.sadece bizim zamanımızı bebeklerimiz daha fazla alıyorlar.benim tek sorunum bu. mesela ben ;sadece 1 saat yemegini yedirmeyle uğraşıyorum.emeklemeye başladığından beri sürekli peşindeyim uykusu falan filan derken yarım yamalak yaptığım ev işleri birde yaz geldiğinden beri yatılı misafir yoğunluğu akşam ne zaman oluyor anlamıyorum.ama aklım ve kalbim hep burda.yatmadan şöyle bir bakıyorum o zamanda kimse kalmamış oluyor.ama yazan arkadaşlarımın yazdıklarını okumak bile beni rahatlatıp dinlendiriyor.ve halen faydalanıyorum özelliklede ek gıda sayfasından.ben 2008 kasım annelerinin paylaşımlarının biteceğine hiç inanmıyorum.hala sayfayı ayakta tutmaya çalışan sevgili arkadaşlarım eylül,zeyna,juli,elifdem,beyazmelek asorti,piraye,kalimero ,mmf şuan ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarıma da teşekkürü bir borç bilirima.s.2008 kasım annelerini seviyorum.inş bende hergün aranıza katılabilirim :1no2:

katılıyorum mucizeyeee

birde paylaşımlardan yararlananlar julinin dediği gbi sadece izleyii ci olmasalar tamam olcak.onların deneyimlERıNıDE MERAK EDY

çok topik olunca daha çok şey paylaşıyoruz anlamına gelmezki biz zaten hergün 2008 kasım annelerinde yazışıp aklımıza takılanları soruyoruz, mesela başka aylara bakıyorum herşeye topik açıyolar kızım kaka yaptı,oğlum kustu,kızım elini emiyo vs... onlar şimdi bizden dahamı çok şey paylaşıyo bence hayırrr.....
bu arada mucize aklıma geliyosun valla ama diyorum cimcimesi yapışmıştır yine annesine bırakmıyodur:))

piroş hiç güleceğim yoktu
:roflol::roflol::roflol:
sen çok yaşa emi

zaten en küçük şeyin bile konusu açarsak olmazki,hem açanları da görüyoruz,gereksiz yere topik açıldığında bazen hiç cevap almadan,bazen bir kaç cevapla kaybolup gidiyor.valla benim için ek gıda topiği ve 2008 kasım anneleri topiği yeterli şu an.herşeyi orda konuşuyoruz,paylaşıyoruz.genel topiğimiz bizim orası o yüzden her telden çalınıyo.dertlerde konuşuluyo,sevinçlerde,ek gıda topiği ayrıca olmasına rağmen bazen genelde bile konuşuluyo vs.. moderatör arkadaşlar da sağolsun konu dışı bu deyip taşımıyorlar,alıştılar onlarda bizim her telden çalmamıza,kimse rahatımızı bozmuyor.
bunun dışında ve en önemlisi ,bebekler çok zamanımızı alıyor.ancak çalışanlar ve iş yerinden nete girmeye fırsatı olanlar gün içinde bolca giriyor.2007 kasım anneleri kayboldu mesela,bizim öyle olacağımızı sanmıyorum ve ummuyorum ama bizdeki paylaşım değil katılımcıçok azaldı,doğumdan önce çok aktif olna arkadaşlarımız vardı,sonradan aramıza katılıp kaybolanlarda var tabi.
neyse yaa neticede biz burda mutluyuz :enbuyukkk:

gülterr bende hamileliğimin ilk aylarında izleyiciydim ama artık yazmadan duramıyorum bile canımm
artık bebekler daha fazla zamanımızı alıyor ve yaz da geldi herkes bi yerlerde kış olsun biz yine buraların altını üsütne getiririz sende katıl 2008 kasım annlerine bi katıl bi daha ayrılamayacaksın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…