2008 Kasım Anneleri

selam tatlişkolar nasılsınız?
Biz daha iyiyiz bugün burnumuz hala akıyor.

iyiyz cnm.geçmişolsun ceren sultana.

seni rüyamda gördümdün gece.hayırdır inşallah.
bizim evin kapısına geliyorsun yanımda biri var aa darkmerhaba diyorumsen de mrb diloks diyorsun.
yan kapı da senin evin varmış.
giriyoruz içeri beişin koltukta uyuyor.
çok güler yzüli karşılıyorsun bizi.
bu kadar

amanın bısmıllah
bu saat olmus acılısı yapan olmamıs :1shok:
ben sıze kus olarak yazıyorum su an :1closedeyes:
azom olsaydı sorardı benı kaydirigubbakcemile5
kac gundur yokum buralarda bır allahın kulu da sormamıs oldu mu bu kız ne oldu dıye :çok üzgünüm:
dun aksama kadar acık unutmustum sızı okuyayım derken
malum ısler cok yogun kosturmaca halındeyım ve pazartesılerı hıc sevmıyorum kafamçokkarıştı

Kalimerocum yalnız değilsin canım.. Ben de bazen günlerce girmiyorum kimse sormuyo beni de...

Bu sabah çok sessiz buralar, hayırdır?

Dark'cım geçmiş olsun Ceren kızımıza...

günmaydın kalimerocum
dün bana rep vermişsin fark ettim buralarda girer diye ses etmedim ama girmediğinde anladım işin olduğunu. naptın ev - usta- kociş işlerini halledebildin mi?
ben dün gece giremedim yani bi ara girmiştim sonra kalktım yavru kuşu yıkadım sonra onu emzirirken yatakta bende geceye son noktamı koymuşum.halbuki bıcı bıcı yapcaktım bedne olmadıııı.

nasııııııııı:uhm:
çalışıyoz işteeee
ooooooo zeyna kafa Çok ÇalıŞıo canım yaa
zekü asorti anladı benüü :lepi:

günaydın cikcikler kalimerocum dün aklıma geldin inanki nerde bu kız dedim yazıcaktım sonra araya bişey girdi yazamadım hatta aynı anda eylülle seda da geldi şimdi onlarda gelip kimse bizi sormamış diicek:))) eylül en son pirayeyle buluşacaktı
çalış zeyna kafa çalış hala sana rep veremiyom du bakiim

Kalimerocum yalnız değilsin canım.. Ben de bazen günlerce girmiyorum kimse sormuyo beni de...
herkesın ısı basından asmıs anacım bır suru kısı var sıtede hangı bırını dusunup bulsunlar dı mı? fukara avuntusu ıste :))
canım evet sabah gırdım sıteye gecmısı okumakla basladım ıse ama malum hafta bası bende ıslere dalında sayfada unutmusum
dısada ısım vardı oglusuma ve ustalara gıttım fecıydım

kocıs hatasını anladı defalarc ozur dıledı kabul etmedım son olarak kadınlar gununde gonlumu alabılmeyı basardı :asigim:
ama usta katılı olacagım kesın hıc benı dınlemıyor bunlar kafalarına gore ıs yapıyorlar
sonra saglıklı olanı bu dıyorlar ankı ben anlamıyorum ıyıyı kotuyu dun aksam hepsıne fırca atınca hızaya geldıler allahtan sengözlerimebaksanab
ha bu arada rep olayını yenı ogrendım bana da rep verın heee benı mahrum etmeyın replerden de bana rep verenı gorebılecegım yerıde bulabılsem super olcak hanı kaydirigubbakcemile2
canımcım 5.ayınız kutlu olsun oncelıkle
bılıyordum benı hatırlayanlar oldugunu tsk ederım

kimse beni sevmiyoooo senağlama
ben senı sevıyorum a.s.

soran sormayan herkese sevgıler
ay sahlep ıctım pek bır relax oldum ben yaa
buyrun sahlep ıcelım sabah sabah sutumuz olsun

herkese günaydın yahu birgün ortadan yok oluyorum maşallah neler kaynatıyorsunuz ya. vala okuyamadım geçmişi,dün akşama kadar oğluşumla beraber güzel bir tatil yaptık sayılır önce oğlumu aşıya götürdük,iki bacağından da aşı yaptılar yavruma bu aşı olayına hiç dayanamıyorum yaa onun canı yanıp ağlarken,o güzel gözlerinden boncuk boncuk yaşlar dökülürken içim eziliyor sanki,onu hemşirenin elinden kurtarmadık diye babsılya bana bir süre tavır yaptı oğlum ne desek gülmüyor yüzünü çeviriyordu,doktoruna da uğradık,doktor amcası soruyor ne yapmışlar benim oğluma aşımı olmuş falan diye ona aaauuu diye laf yetiştiriyor doktor diyor ki eymen sizi bana şikayet ediyor kurtarmamışsınız çocuğu diye :))
7500 gram olmuş paşam oldukça iyi dedi doktor boyumuzda 64 santim. Sırf bu sebeplerden gidelim doktora inşallah rabbim başka hastalıklar vermesin hiç birimizin çocuğuna. akşam olunca çok ağladı oğlum ayaklarını kıpırdatamıyordu sanırım ağrı yaptı aşı. Sonra bir calpol verdim yarım saat sonra hiçbişeyciği kalmadı çok şükür gülüp oynamaya başladı hemen ayaklarıyla tekmeler atmaya,onu öle ağrılar içinde görmeye hiç dayanamıyorum yaa senağlama
oğluşum büyük karyolasını da odamıza kurduk artık küçük beşiği kendi odasına kaldırdık artık, ay büyük yatağı bir sevdi ki sormayın,yavrum sıkılıyorumuş artık beşiğin içinde,elleri koları açıyor iyice yarım yamalak dönüyorkendince gezindi yatağın içinde sabaha kadar sabah 8de uyandı çok mutluydu bebeğim.
birde dün nette babaannesi dedesiyle buluştu ilk defa onlarla başka şehirde olduğumuz için hiç göremediler torunlarını kayınvalidem doğımdan sonra geldi bir hafta kalıp döndü,bizde ancak yaza gidebileceğiz artık,fotolarını falan gönderiyoruz arada,dünde msn'de izlediler çok mutlu oldular yaa.
ayrıca kuaföre gittim bende saçlarımı falanda kestirdim kısacık oohh rahat ettim valla uğraşamıyordum çocukla beraber,bir de acayip dökülüyordu oğlumun ağzında gözünde hem benim saçlar,ikimizde kurtulmuş olduk yani.
ay şimdi farkettim dün ne çok şey yapmışız öyle,ee haftada birgün tatil olunca ne yapalım mecburen herşeyi o güne sıkıştıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…