E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.201
ayy denİzanası senİn bebekİ daha yenİ gÖrÜyorum valla takvİm sayesİnde
bu arada sohbetİnİze de doyum olmuyoo
selam tatlişkolar nasılsınız?
Biz daha iyiyiz bugün burnumuz hala akıyor.
selam tatlişkolar nasılsınız?
Biz daha iyiyiz bugün burnumuz hala akıyor.
çalışıyoz işteeeenasııııııııı:uhm:
zekü asorti anladı benüü :lepi:ooooooo zeyna kafa Çok ÇalıŞıo canım yaa
herkesın ısı basından asmıs anacım bır suru kısı var sıtede hangı bırını dusunup bulsunlar dı mı? fukara avuntusu ıste :))Kalimerocum yalnız değilsin canım.. Ben de bazen günlerce girmiyorum kimse sormuyo beni de...
canım evet sabah gırdım sıteye gecmısı okumakla basladım ıse ama malum hafta bası bende ıslere dalında sayfada unutmusumgünmaydın kalimerocum
dün bana rep vermişsin fark ettim buralarda girer diye ses etmedim ama girmediğinde anladım işin olduğunu. naptın ev - usta- kociş işlerini halledebildin mi?
ben dün gece giremedim yani bi ara girmiştim sonra kalktım yavru kuşu yıkadım sonra onu emzirirken yatakta bende geceye son noktamı koymuşum.halbuki bıcı bıcı yapcaktım bedne olmadıııı.
canımcım 5.ayınız kutlu olsun oncelıklegünaydın cikcikler kalimerocum dün aklıma geldin inanki nerde bu kız dedim yazıcaktım sonra araya bişey girdi yazamadım hatta aynı anda eylülle seda da geldi şimdi onlarda gelip kimse bizi sormamış diicek:))) eylül en son pirayeyle buluşacaktı
çalış zeyna kafa çalış hala sana rep veremiyom du bakiim
ben senı sevıyorum a.s.kimse beni sevmiyoooo senağlama
www.imageshack.usya şu ekrana resimleri hazırladığımız programın adı neydi imagusmuydu neydi be bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?