2008 Kasım Anneleri

elmalıcım bende cok profesyonel degılım ama bıldıgım kadarıyla puan verme canım
yorumunu onayladıgın kısıye daha onceden tsk edıyordun sımdı rep verıyorsun
bende yenı ogrendım valla cok gezemıyorum ben sıtede ama bu konuda daha bılgılı arkadaslar var sanırım detaylı anlatırlar

beyaz melek maasallah oglusuna canım ya
bende yenı evıme tasınınca buyuk yatagına gececek oglum artık anneannesının evındekı sepetınden cıkma vaktı geldı yavrumun

Maşallah Eymen bebeğe...

Bizim de bu cmt 4.ay muayenemiz. ınşallah biz de güle oynaya gider geliriz...

Bu arada şimiek, gök gürültüsü felaket bizim burası... Kızımla çıkacaktık dışarı güya... Yine tıkılıp kalıcaz eve bugün de

memnunıyetle canum a.s.
esınle olan resmını yenı gordum cok yakısmıssınız
allah evlatlarınla beraber huzurlu omur versın canım
çok sağol canım teşekkür ederüm
şimşek gök gürültüsü yağmur burfda kıyamet kopyuo korktum
anaaaa o şimdi burayada gelir halbuki günlük günbeşlik gözüküyo dışarısı
korkma gel sarılayım sana yavru kuşum :1hug:

burası da parçalı bulutlu sanki yağacak gibi oluyor birden bire güneş çıkıyor mart ayı da böle bitecek heralde nisandan itibaren ısınmaya başlar artık.

valla aydın istanbula uzak bi bağı yok ama bize yakın ya burda da baya kapıyo falan hava bide oranın soğuğu geldi buzz dışarsı valla ama sizin orası bizim kadar soğumaz ya ege ya

komikkkk dün rep verdim bi kaç şeye 24 saat içinde rep vermekten yorulmuşsundur istirahat et diyolar banaaa ama ben boşuna vermedimki verilmesi lazımdı teşekkürde sınır yokdu buda bi teşekkür biçimi idi ama kısıtlama var garip geldü bana

selamlar,
nasılsınız kasım annişleri?
nedir repler havada uçuşmuş böyle..
bizde akşam bebeleri yıkadık dün yağlamıştım birgüzel kerem beyin kafasında tekerar hafif konak olmuştu şimdi miss gibi oğluşumun saçları..
bu arada biberonu diş kaşıyıcı olarak kullanıyor benim bıdıklar bende dün emziklerini tekrr verdim.. kerem beyin cakkudu cakudu bir emişi vardı sormayın.. sonrdan emziğe alışırmış birde..)önceden hiç almıyordu midesi bulanıyordu sıpamın...:))
mmf 5. ayınız kutlu olsun hadi gözünaydın takvimde değişmiş...doğum günlerine denk gelen günde ay atlıyor onu anladım bende..

yok nazlıcım 2-3 gündür var annamadım bende bu arada 5 ayınız kutlu olsun sizinde iyikiiiii doğmuşşşşşşşşlar aceleci kaan ve kerem beyler ve mehmet akif bey:)))))

günaydın günaydın günaydınn...
vallahi kızlar burası dabir karardı ki,yağdı yağacak..
sanırım istanbulda yağıyormuşş

mmmmf çiimm,nice 5 aylara paşanla canım...
nazlıcım şimdigördüm sizin bıdıklar da 5 aylık olmuşlar..oh oh maşallah abilerimize..

yaa tunanın 2 gündür sesikısık.ama ağlamaktan..nasıliçim yanıyor ağlarken kısık sesle..çok ağlıyor benim sıpa yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…