2008 Kasım Anneleri

ben ufak ufak kaçar kızlar
şimdi anneme gidicem kızı hazrılıcam oradan eve.. yemek yap,sofra kur -sofra kaldır arada duru ile oynaş sonra çay faslı sonra duruyu yıka veya yıkama ( valla haliti ruhiyeme göre )kızı yatır kızın çantasını hazırla veee yat sabah 6 da kalk kızı hazırla anneye bırak oradan da işe gel ..
bu yoğun maraton arasında akşam fırsat bulursam size bir bakınırım kızlar çok kaynatmayın sonra okuması zor oluyor valla :)))) öpüyorum sizi ..

Ben de çıkıcam bir saat sonra inanır mısınız işten çıkmaya korkuyodrum. Çünkü adımımı atınca bir başlayacak koşturma taa yatana kadar. Bazen ayaklarımın altının sızından uyuyamıyorum size de oluyor muuuu :a015:

Kızlar bebekleri 5. ve 6. ayda kanguruda tutabilir miyiz acaba. Hava ısınınca şöyle Mayıs'ta falan kızımı takıp izin günümde hazır babamızda çalışırken çıkıp dolaşmak istiyorum ama sadece kanguruyla yapabilirim bunu. Bir de acaba o zaman otobüse falan binsek nolur acaba. Hiç binen var mı bebişle. Biz hiç binmedik şimdiye kadar da ama o zamana bayağı büyümüş olur.

çitos geçmiş olsun canım, doktora giderseniz sonucu yazıver bizede

elmalı turta kurutma makinanızı güle güle kullanın canım aslında banada lazım hiç yerim yok çamaşır asmaya

ben gittim canım kanguruya koyup benim mikros bile durdu içinde sesi çıkmadı benide gördüğü için sesi çıkmadı aslında evden yürüyüp taksiye bindim ama otobüslede rahat oluyo büyük oğlumdan biliyorum tutunmak için 2 elinde boşta oluyo ve bebeği gören zaten hemen yer veriyo
nere gidicen otobüsle banamı gelcen yoksam:))))
bende amma kapı yaptım kandilleşmeye çıktım kapıkapı en son alt kattaydım yemeği söndürmeye geldim oğlan orda gidicem gene

Kanguruların taşıma kapasitesi 10 kg civarı genellikle... Mayısa kadar o kadar kilo almazsa Banusucuk taşınır tabiii. Biz de almayı düşünüyoruz kanguru. Toplu taşıma araçlarında çok pratik olur bebişlerle gezmek kanguru ile...

sorma be rep rep dedi bir iki hatun doldu taştı
hayırdır nerde buldun bu haratı
önceden teşekkür edebiliyordu şimdi rep vermemiz lazım ama teşekkür kadar kimse rep vermiyo
kazen bey yazmıştı bir yerde okudum teşekkür etmenşz gereken yerde rep verin ama yok anam yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…