- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.161
Ben de çıkıcam bir saat sonra inanır mısınız işten çıkmaya korkuyodrum. Çünkü adımımı atınca bir başlayacak koşturma taa yatana kadar. Bazen ayaklarımın altının sızından uyuyamıyorum size de oluyor muuuu :a015:
Kızlar bebekleri 5. ve 6. ayda kanguruda tutabilir miyiz acaba. Hava ısınınca şöyle Mayıs'ta falan kızımı takıp izin günümde hazır babamızda çalışırken çıkıp dolaşmak istiyorum ama sadece kanguruyla yapabilirim bunu. Bir de acaba o zaman otobüse falan binsek nolur acaba. Hiç binen var mı bebişle. Biz hiç binmedik şimdiye kadar da ama o zamana bayağı büyümüş olur.
Kızlar bebekleri 5. ve 6. ayda kanguruda tutabilir miyiz acaba. Hava ısınınca şöyle Mayıs'ta falan kızımı takıp izin günümde hazır babamızda çalışırken çıkıp dolaşmak istiyorum ama sadece kanguruyla yapabilirim bunu. Bir de acaba o zaman otobüse falan binsek nolur acaba. Hiç binen var mı bebişle. Biz hiç binmedik şimdiye kadar da ama o zamana bayağı büyümüş olur.
aynen üstüne bastın ayağını kaldır şekerimzeyna kafa sizin orada mı dubleks tavandan tanıdım bizim ki de öleee
ölemi alacağın olsun maytap karısu :mymeka: halbukem tıpkı bendi :çok üzgünüm:zeynakafa allah mesud etsin bir ömür boyu
yiğit efeaynı babası canım yaa kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?