2008 Kasım Anneleri

ıcım acıyor hala benım yaa
beyazmelekcım aslında esım ısten ayrılma konusunda benı hıcbır zorlamada tutmuyor
ayrılsam da ıdare edebılırız ama
annem ayrılmamı ıstemıyor
"ben bakıyorum, ısın yakın ve rahat kocadan para beklenmez" dıyor
calıs emeklı olur rahat edersın dıye benı kandırıyor kadın
haklı da aslında ama oglumu da cok ozluyorum

selaaammsss
koşturmaca bir günün ardından anca gelebildim buraya .. sabah kalktım kızı hazırla anname git kızı bırak oradan ssk ya git ve işlerini halledemeden işe gel ..önünde seni bekleyen bir sürü iş ve akşamındada toplantı yüzünden geç çık ( off evde olup ayaklarımı uzatıp şöölee bir kahve içmek ve tv seyretmek isterdim şimdi :))
ee kızlar sizler napan dün akşamdan beri herkes iidir umarım bir yandan da geçmişe bakayım .

hııı bizde onu sevmiyos pudingli kırmadan kat kat diziyom ben kare borcama bisde öle seviyoss daha hafif oluyo a bak şimdi benimde canım çekti
bana bi üşüme geldi sanki başımda ağrıyo ay gene mi hasta olcem yoksa ayyy napsamki

kızlar yaa kızımın göbeğinin deliği hala şiş gibi duruyo neden ki acep bilen var mı
doktora sormuştum normal demişti

asortıe sıs derken daha onceden olmayan sonradan gelısen bır sıslık mı bahsettıgın
benım oglum erken dusurdu gobegını ve kırkı ıcındeyken sıstı hem karnı hem gobek delıgı
doktor gobek fıtıgı oldugunu ama su an bırsey yapamayacagımızı soyledı
cok aglatmayacaksın gazına cok dıkkat edeceksın dedı
hala gaz ılacı kullanıyorum

oyy canuum benim küsmee şaka yaptım şaka daha ayılamadım başım dönüyor kalktığımdan beride
gece kalktığımda da dönüyordu hayırdır inşallah seviom seni zeyna kafam benüüm

benim gelinimin göbek yapısı öle demekki güzelim dr da bişi demediyse orun yapma bence
neden başın dönüyo acaba bazen benimde olur öle belki yorgunsundur yada tansiyonun oynuyordur bi iş falan yapma dinlen

bizim göbekfıtığımız vardı ıkınmaktan sürekli ıkınıyodu ilk 4 ay şimdi ıkınmıyo gazıda geçtişükür ondan indi herhalde gittiğimizde bakıcak bakalım kesin teşhisi dr söyler ayın 17sinde 2 rota+muaynemiz var nazlımelek nerdesin sana bişiler sorcaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…