2008 Kasım Anneleri

canım 3. ayından sonra anakucaklarının kullanılabileceği söyleniyor ve açıkcası bende artık istiyorum.araba ile heryere gidip gelmez dediğiniz gibi toplu taşıma araçlarını kullanmak zor.illa bir yere çıkmak için kocişi bekliyorum ama kanguru olursa onu beklemeden alıp kızı çıkabilirim hem annemde kullanır rahat rahat kucak kucağa geziniriz ana kız kaydirigubbakcemile3

Kalimerocum yalnız değilsin canım.. Ben de bazen günlerce girmiyorum kimse sormuyo beni de...

Bu sabah çok sessiz buralar, hayırdır?

Dark'cım geçmiş olsun Ceren kızımıza...

işe başladığımdan beri açılışı yapıyordum ama bak bu sabah bi geç geldim işe açılışı da yapmadım ama beni de kimsecikler merak edip sormamış bilem. bende züğürt tesellisi yapıcam artık kendime ne yapalım herkesin işi gücü var heran akılda olmuo falan filan :bbo:kimse beni de sevmiiooooosenağlama

darkcım geçmiş olsun ceren sultana kokla benim yerime fıstıkını.
denizanası sonunda seninde takvimin olmuş hayırlı uğurlu olsun canım

sanırım tansiyonum düştü bi ayran içtim tuzlu bakiim biraz bekliim
bizimde 24 ünde aşımız var gittiğimde bi daha göstereyim

bizde cuma günü 4. ay kontrolüne gitcez bakalım ne diyecek eklere geçirecek mi
geçirmesi lazım artık hep birliktede de değiliz sütümde zortta muhakkak geçirsin ya

annem diyor ki mart ayına dikkat edin..

martta bebeişler de farklı tepkiler gösterirmiş.
her anlamda diyor yani..

zati mart çıktı mı atarız arabaya dolaştırırz...öyle heyecanlıyım ki gezeceğiz diye..

valla kızlar iş zor ama evde uzun kalmak ta zor...bakacak biri olsa ben de iznimi durdurmak isterimm..evde sıkıldımarıkk

aman yaa ben ek gıdaya geçmek istemiyorum drumuzda böyle düşünüyor ben devam aynen tattırma +anne sütü

yaa ben de 3-4 gündür elma suyu verdim ama ağzı yüzü üstü başı sağı solu ...hep battı...
biberonla alıştırmaya çalışıyorum..devemı da kaşıkla oluyor..

keşke hep emzirsek..
ekleri hazırla hijyeni sağla,yedir yıka,ne verecğim,ağır geldimi,az mı çok muaonaş güldür yesinvss...zor vallahi..

sanki 3 çocuk büyütmüş gibi konuştumm

zor valla şekercim

pis bi ay der..
sıkıntılar daha çok olurmuş..düzen bozulurmuş insanlarda..manen yani..

bu kadar dedi.hani tuna huysuz ya bu aralar.mart çıkınca düzelir diyor

SELAM FıSTUKLAR!!!!
sabah işe gelmedim gelmeyincede geçmişi okuyamadım öğlene kadar kızımlaydım evde biraz tamirat var kayınvalidem evle uğraşırken bende işe gelmek istemedim uyudum kuzumla ya kızımı bırakıp gelince içim bi tuhaf oluyor kaşlarımı dahi aldırmam lazım recep ivedik gibi oldum vallaDDD yolunmam lazım ama kuaförde geçiridiğim süre bile benim için çok değerli oldu kızım doğduktan sonra meğer anne olmak ne kadar farklıymış...

merhaba kızlar

okuldan geldim oğlumu alıp eve geçtim, ya benimki miyavlamaya başladı bilee, tüm huyu değişti yavrumun, ben çalışmaya başladığım için diyordum ama sanırım dileğin annesinin söylediği doğru mart geleli bi hal oldu benimkine inşallah geçer marttan sonra, çok yoruldum ve çok gerildim bir haftadır

sen ne diyon denizin anası ben yay gibiyim valla dokunanı paralıyorum hem çalışmak hem kadın hem anne olmak çok zor
Allah başka zorluk dert vermesin be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…