- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.321
aslında öyle fakat işime biraz daha az karışsa çok ii olacak bazen fazla ilgi beni delirtiyorrrrrrrr-tatlicadiarzu-
lavinya merhaba bende temmuz annesi olacam inşallah doktor ismi araştırıyorken senin de hasan tahsin beyin hastası olduğunu öğrendim bana yardımcı olursan çok sevinirim ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum çünkü cihazları çok kötü ve 15 de bir muayene oluyorum ben her gidişimdede muayene ücreti ödüyorum..senin doktorun nasıldı anlatırmısın tavsiye dermisin
bu arada ben ikiz annesi olacam kısmetse o yüzdden güvenilir biri olmasını istiyorum
canım ben ilk 5ay hasan beye muayene oldum çok da memnundum açıkçası fakat hasan bey hastahaneyi ocak ayına kadar bıraktığı için onu bıraktım çünkü eğer sezeryan olsaydım doğumumu yapamayacaktı bende her ay gidişimde 140 tl ödüyordum
5,aydan sonra özel karadeniz hastahanesi var oraya gitmeye başladım dr ufuk bey ve oradan acayip memnun kaldım muayneyede 10 tl ödemeye başladım keşke daha önce gitseymişim bidaha hamile kalırsam tekrar oraya giderim çokda güzel ilgileniyorlar hastahane süper normal doğuma ben 200 tl ödedim 150de çocuk için ödedim çok da memnun kaldım doktorum girdi doğumuma sen sanırım büyük ihtimal sezeryan olacaksın şiddetle tavsiye ediyorum canım sezeyan 400 tl umarım yardımcı olabilmiştirim
çok teşekkr ederim saol canım ufuk beyi söylediler evt ama ben hasan bey yada dilek haımı düşünüyorum imperyalden senin dilek hanımla ilgili bi bilgin var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?