2008 Kasım Anneleri

asorticim benim şu an kullandığım saç rengine çok ama çok benziyor bu renk.
buna ulaşman için iki boya var senin ana saç rengin neyse ona göre bakman lazım ikiside koleston
bi tanesi 6/34 bakır kumral diğeri ise gizemli kahve ama saçının rengine göre açıcı kullanman lazım
eger saçların koyu ise 9 açık ise 6 numaralı açıcıyı kullanman lazım. valla sana gidermi konusuna gelince seni görmedim ama eğer ki açık tenliysen çok daha hoş duruyor valla bu renk :)

kesinlikle çelişki geçen gün face de liseden kankamla sohbet ediyom onunda ordan yazıcağa tutmuş bu arada kendi hesabı diil kızıyomuş eşi eşinin hesabından eklemiş benineyse eşim gördü kankamanka konuştuğumuzu bende kızdım ne bakıyon diye küstü bana gitti 3 gün içiiçini yemiş profilindeki özkan kim diye bugün yumurtladı hemkzııyom beni neden ksıkanmıyon diye kıskanıncada kızıyom işte çelişki budur:)))

kocişim çığır açtııııııııı valla yok mu mandalı başka uygulayacak olan:roflol::roflol:
dilekcim ilgilensinde abartmasın ya mesela dün akşam kızı yıkayacağız ilifi bir aldı sanki hamamda kese yapıyorrr kızı sürte sürte bir hala etti su dökerken elime falanda karışıyor ne zman banyo yaptıracak olsak kızı birbirimize giriyoruz ama ben ne yapacağımı buldum kayınvalidemle yıkayacağım bundan sonra elinde olsa benim kociş kızı da emzirir valla delikafadulden

lavinya merhaba bende temmuz annesi olacam inşallah doktor ismi araştırıyorken senin de hasan tahsin beyin hastası olduğunu öğrendim bana yardımcı olursan çok sevinirim ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum çünkü cihazları çok kötü ve 15 de bir muayene oluyorum ben her gidişimdede muayene ücreti ödüyorum..senin doktorun nasıldı anlatırmısın tavsiye dermisin
bu arada ben ikiz annesi olacam kısmetse o yüzdden güvenilir biri olmasını istiyorum

valla bencede çok güzel bi renk ama tutturması zor accık işte ben evde hayatta beceremem yok onu kat yok bunu kat aç kapa
ben beyazım ama kaşlarım siyah nası duru acaba
asorti kafa sana süper olur canımcım

zeyna evet tutturması zor bı de zamanla oturan renk bu .. ben evlendikten bir süre sonra sarışınlığa veda ettim o kadar çok oynuyordum ki saçlarımla artık çok yıprandılar diye çikolata kahveye boyamaya başladım. sonra baktım tek renk ne de olsa evde bende boyarım diyip renk denemeye başladım ve neredeyse 1 senedir bu renk saçlarım. benimde kaşlarım koyu ben saçımı boyarken kaşımıda boyuyorum yani hafif rengini kırıyorum gayet de başarılı oluyor .. benim kuaför bile alıştı sen boya saçını ben keser fön çekerim diyor.. hatta geçen gün kız kardeşimin saçını boyamıştım neyle boyadın dedi söledim ama bizde bu renk çıkmıyor diyince açıcıyı farklı kullandığımı söledim. adam pes dedi :)

anaaa çıkış saatim gelmiş
eve gidip yatacam valla çok garibim bugün sıcaktan öööğğk olana kadar yatacam umarım yani
akşama görüşürüz kızlar öpüyom sizi değil lülülülülülü bebelerinizi Şeniz

canım ben ilk 5ay hasan beye muayene oldum çok da memnundum açıkçası fakat hasan bey hastahaneyi ocak ayına kadar bıraktığı için onu bıraktım çünkü eğer sezeryan olsaydım doğumumu yapamayacaktı bende her ay gidişimde 140 tl ödüyordum
5,aydan sonra özel karadeniz hastahanesi var oraya gitmeye başladım dr ufuk bey ve oradan acayip memnun kaldım muayneyede 10 tl ödemeye başladım keşke daha önce gitseymişim bidaha hamile kalırsam tekrar oraya giderim çokda güzel ilgileniyorlar hastahane süper normal doğuma ben 200 tl ödedim 150de çocuk için ödedim çok da memnun kaldım doktorum girdi doğumuma sen sanırım büyük ihtimal sezeryan olacaksın şiddetle tavsiye ediyorum canım sezeyan 400 tl umarım yardımcı olabilmiştirim

lavinya kocan süper çözüm bulmuş canım

benimkinden neredeyse süt gelecekti benimle birlikte süt yapan şeyleri yemekten, zaten hamileyken ben aşermedim eşim aşerdi, benim kadar kilo aldı :roflol:

asorti çok güzel bir saç rengi geçenlerde satış görevlisi bir bayanda gördüm palette ile boyamış baktım gold kahve gibi bir ismi var, boyam akınca onunla boyuyacam

bu arada naturel colors u ben hamileyken kullandım, tamamen organik olduğunu sanmıyorum ama şimdilijk görünen bir zararı olmadı, renkleride iyi tutuyor özellikle koyu renkler

çok teşekkr ederim saol canım ufuk beyi söylediler evt ama ben hasan bey yada dilek haımı düşünüyorum imperyalden senin dilek hanımla ilgili bi bilgin var mı ?

kızlar 5. ay kutlamaları için teşekkürler...:))
mmf canım buralarda dolaşmaya çıkmıştım geldim...
benim oğlanlar bir hafta önceki kontrollerinde kaan bey 7 kilo 62 cm kerem bey 6040 gr 61 cm geldi dr gelişimlerini güzel buldu..
benim oğlanlar birbirlerine benzemiyorlar yapılarıda farklı işde aralarında da 1 kilo fark var.. kaan bey tosun paşa.. kerem bey minnoş kedi...

çok teşekkr ederim saol canım ufuk beyi söylediler evt ama ben hasan bey yada dilek haımı düşünüyorum imperyalden senin dilek hanımla ilgili bi bilgin var mı ?

evet canım dilek hanımla ilgilide iyi şeyler duydum benim teyzemin kızı da ona gidiyor hatta fakat karadeniz hastahanesini sana önermemim başka bir nedeni de şuydu canım orası zaten tüp bebek hastahanesi genelde doğum yapanların çoğunun ikizi üçüzü var orada çok ii ilgileniyorlar odalarda çok temiz sabah doktorun odaya gelip bebeğimi kontrol etti gece sürekli beni ve kızımı müşade altında tuttular bunlar hep benim için artı oldu ve ben bana soranlara kesinlikle karadenizi tavsiye ediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…