2008 Kasım Anneleri

denizanası allahtan deniz paşa sakinmiş annesine yardım etmiş.. ya hissediyor bu çocuklar valla .. bizde de eğerki benim istemediğim biri geliyorsa o gün duru kendini sevdirmemek için sanki misfir gidene kadar uyuyor nasıl ki misafir kapıdan çıkıyor benimki cin gibi ayakta :))

diloks maşallah tuna bebeğe gerçi abi gibi oturuyor paşa, seni yalancı çıkarıyor görüyormusun, bu arada arabalarımız aynı sanırım

lelalcim sen sormuştun sanırım denizim şimdi daha iyi herhalde çığlık atmaktan kısılmıştı sesi, huysuzluğuda bugün daha az, sanırım hafta içi beni az gördüğü için yapıyor

mmmf kayınvalidene geçmiş olsun canım, benimde annem olmuştu kolay bir ameliyatmış (senindi dimi yanlış hatırlamıyorum) öyle parça parça okudumkii

teşekkür ederim lelal, sizinde iki gün önce olsa gerek sizinde kutlu olsuna.s.

asorti ve zeyna sizinde 4. aylarınızı kutlarım şekerler

evet tatlım bende teşekkür ederim
asorti zeyna sizlerinde 4 .ayı kutlu olsun kızlarr gerçi bugün yoktunuz gözümden kaçtı sanmayın hafta sonu keyfi yapıyorsunuz kesin :)))
bugünlük benden bu kadar biraz evle ilgileneyim kocişte geliyormuş şimdi ..öpüyorum kızlar sizi ..
iyi hafta sonları :))

sedacım gidelim ya çok güzelmiş
Mahsunada helel olsun önceki filminide çok beğenmiştim buda süpermiş.
ayy seyracım evet beyazmelek çok güzeldi ağlamıştım bunda da kesin ağlıcaz öle gibi gözüküo valla sanatçı adam duygusal dram işlio hep ama helal olsun valla kutluorum mahsunu

yorulmuşum valla sedacım okuldan samimi arkadaşlarımdı bana iş bırakmadılar ama yinede ayakta olunca insan yoruluyor

ayy denizcim bende de annem vardı kadıncağız hem ardaya baktı hemde bigün önceden bişeyler yaptı benden çok o yoruldu ama tabii bende yoruldum valla biz fazla uğraşmasakta memnuniyet için çaba göstermek bilem yoruyo insanı

ankarada havalar güzel galiba hatun kızlar geziyo baksana hiç uğramadılar ama akşama damlarlar kesin dark yok yine bugün eylül banlısı nerede o istanbulda ama hatuna hava mava vızzz gelio galiba

teşekkür ederim lelal, sizinde iki gün önce olsa gerek sizinde kutlu olsuna.s.

asorti ve zeyna sizinde 4. aylarınızı kutlarım şekerler
teşekkür ederim denizin anası ve karusu delikafadulden
sağol canım
valla keyif falan yaptığım yok saat 2'ye kadar çalıştım inceleme vardı mecbur gittim ama koma halinde.adamlar bile acıdı halime.kısacası çok feana grip oldum feneyım.
denizanası zeyna asorti ve tüm 4.aylar kutlu olsunnnn
mersü fıstık
4. ayına giren tüm annelere tebriklerrrrr...maşallah büyor bebişler..
teşekkürler canım size yetişmeye çalışıyoruz.

kızlar çok hastayım.bana bişiler önerin napayım.sol burnum tıkalı ve akıyo sağda bişi yok.he sol burnum cayır cayır yanıyorda. gözlerim ağrıyo ve yanıyo.arada da çok üşüyom.ama onun dışında bi ağrım yok ama bunlar bile düşürdü yatağa. çok fenayım ilaç ne alabilirim bi akıl verin :çok üzgünüm:

geçmiş olsun zeyna, aslında biraz dinlenebilsen iyi olur, emziriyorsunda bilmiyorumki ne içilir

dikkat etde efeye geçirme bari

salya sümük gideyom bu ne len
huuuu
emziriyom günde 1-2 kez anca
ay ne bu böle be bi görseniz başucumda ıhlamur bir top tuvalet kağıdı yerde poşet silip silip atıyom
neyse kendi kendime yazayım ben
ya işte zeyna yat dinlen kuzum ağrı kesici falan al olmadı git acile doktor ilaç vermesin onu boğazla sonra hapse düş puhahapuha
amma salladım hastalık yaramadı bana

1-resim neden küçük çıktı.

2-zeyna asorti deniz 4. aylarınız kutlu olsun şekerler

3-zeyna geçmiş olsun.

4-diğer arkadaşlar umarım siz de iyisinizdir.

5-birazdan geliyorummm

1. zeyna tekrar geçmiş olsun, yazdım sana yoksa beni kaileye almıyomusun

2. diloks süper çıkmışsınız ana oğul:)) tuna hafif havuç kafamı sanki banamı öyle geldi

3. benim oğluşun sesi yine horozlanmaya başladı, ne oluyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…