2008 Kasım Anneleri

yok canım bilgisayardan dinletiyorum geçenlerde bu şarkıyı söylüyordum öle keşfettim sevdiğini söylerken eşlik ediyor birde o hali çok şeker ..

aa cadı az önce kıyamet kopartıyordu şimdi yattığı yerde uyudu :)) ay çok sevdim bu işi bu zamana kadar ne müzikler ne ninniler dinlettim hiç biri fayda etmemişti :))olay zuhal olcaymış :))))

valla bizimki daha muziğini belirleyemedi.ama bizimki sallarken elini tutup göz göze gelip konuşurken uyuyup kalıyor bizde bikaç gündür bunu keşfettik.
giyindik hazırlandık hava karardı yağmur yağdı bekliyos bakalımbenneyaptımki

şu an eşimin kızıma anlattıkları;
_sen buyuduğunde ceza yaşlanmış olacak
arebesk diye bir müzik olmuycak
tarkan megastar olmuycak
ibrahim tatlıses ölmuş olacak
ajda pekkan aynı kalacak,,,,,,,
kız bunları dinlerkenn sızdı kaldı yine.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mucizecim valla babanız doğru söylemişş ... onların zamanında bakalım neler görücezkaydirigubbakcemile3

Bir cumartesi klasiği babası kızı yattı uyudu ben açıkta kaldım :)) Kaçtır giriyorum okuyorum yazamıyorum. Öksürük nöbetleri devam ediyor. Bugün antibiyotiğe başladım. Umarım kurtulurum bu öksürükten.

Mucize çok alemmiş babanız gerçekten en çok ajda güzel ama :)) ceza da çok yaşlanmaz bee ya.

Demin de sepetle aşağıdan balık aldım alabalık iki tanesine 7 buçuk verdim anam balık bi geldi bıldırcın yumurtası sanki. Böyle küçücük bişi. Nasıl sinir oldum adama. Zaten bununla bir çipura maceramız da var bir gün inicem aşağı göstericem gününü.

julii süpersin bi saattir düşünüyorum akşama ne yemek yapsam diye ...ay evet balık süper fikir hemen bende eşime söleyeyimde gelirken alsın pratik yemek :)))
bu arada ayıp da etmiş balıkçınız yani sürekli aldığın bir yerin böyle yapması pes ..in aşağı at kafasına balıkları :)

Ay demin ben de korktum hava kapkaranlık olup şimşekler çakınca. Kociş de ilaç almaya gitmişti. Aradım korkma kıza sarıl o korur seni diyoo DD Ben de öyle yaptım valla sarıldım kuzucumla öyle koynumda uyuyakaldı zaten. Sonra gelince de baba koynuna :)) Çok özlüyor kuzu bizi. Hele uyanınca başında hem annesini hem babasını görünce nasıl gülüyor.

Alt değiştirirken sanırım 1 ay sonra hiç tutamıycam ben bu kızı :) hemen dönüyo yana. Ben düzeltiyorum o dönüyo bir de gülüüyor :))

Akşama balığın yanında bişiler de olsaydı ne güzel olurdu yaufssss ((

valla jülicim yanında dururken bile gözünü yanıltıp çuruk carık kuçuk veriyorlar.ee tabi nasılsa yukardasın diye adam verdi küçük balıkları demek sana.fırsat vermiycen bunlara.
antibiyotiğin sute etkisi olmuyormu.bende kullanmıştım hafif bi şey sütümu azaltmıştı.inş.sana öyle etkisi olmz.biranönce iyileşirsin inş.

julicim patates haşla balığın yanına .. hatta bak patatesli küçük toplardan bir meze yapıyorlar bir balıkçıda yemiştim çok güzel oluyor..patatesleri haşlayıp püre kıvamına getiriyorsun sonra içine kaşar peynir ve hindistan cevizi koyup top top yapıyorsun onları hem görüntü çok güzel oluyor hemde balığın yanına çok yakışıyor ..bir de yanına bol rokalı yeşil salata oldu bitti :)

Mucize zaten hastalıktan herhalde 2 gündür azaldı öksürmekten ne sağabildim ne emzirebildim. Neyse bizim hortumcu 5 dakikada indiriyo mideye :) Geceleri de kız uyusa bile 2 saatte bir kalkıp sağıyorum ki hem azaalmasın hem yarın işe gidince verecek süt çksın diye. Antibiyotiği görümcemle eniştem doktor ya. Telefonla öksürüğü dinleyip online muayene yaptılar, onlar verdi. Hafif bir antibiyotik en azından bebek 2 aylıkken doktorların ona verdiği ama benim içirmediğimden daha hafifmiş.

Lelal evet balık harika olur. Hatta ben daha da işi pratikleştirip birkaç patates biber ve soğanla fırın torbasına atıcam. Bulaşıkla da uğraşmıyım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…