2008 Kasım Anneleri

Lelal ben başka türlü bişiler demiştim ama neyse hadi o da olsun. Kızartmıyorsun dimi o topları.

Bu arada yapan vardı galiba. Eşimin doğumgünü yaklaştı. Kızın ayak ve el izi olan bir tişört versem diyorum bunu yapan var mıydı hiç?

julicim geçenlerde sormuşsun öksürük için bişeyler ben bir kaç bişey önermek isterim bende alerjik astım bronşit olduğu için tuttumu nasıl sinir bozucu bir şey olduğunu çok iyi biliyorum ..
1 tatlı kasıgı bala to zencefil karistirarak macun yapip
ye bogaza iyi gelir.
2 tatli kasigi dut pekmezine karabiber karistir günde 1 kasik ye iki
güne kadar oksuruk gececektir.
1 cay kasigi karabiber 1 tatli kasigi balla karistir ver ardindan süt.
inşallah en kısa zamanda atlatırsın canım

acıktım valla.patatesin her çeşidini seviyorum.bizz yemeğe annemlere gidiyos buğun.sonra çaya görümceme.neyse biz çıkacakmışıs.bizimkisi kıza bakmaktan yoruldu heralde.hepinize iyi günler

yok cnm kızartmıyorsun kızartınca ağır oluyor ..
bence süper bi hediye olur hatta resmini de koy cimcimenn :) hatta önde resim arkada izler :)) veya buna benzer bir kombinasyon .. ayy çok uyudu benmki kalktı kucağımda şimdi. :))

Lelal zencefil hariç diğerlerini hep yapıyorum zaten canım. Bir fincan sütü mikrodalgada hazır bekliyor zaten kriz geldiğinde hemen eşim ısıtıp getiriyor ballı en çok o işe yarıyor. Karabiberi de balla yapıyordum dur bu kez pekmezli yapayım. Sağol canım.

Mucize afiyet olsun İnşallah kızın da uslu durur geceniz güzel geçer ben de bu akşam iyi olursam projeksiyonda film seyredelim diyorum hafta içi sean penn in milk filmini almıştım kendisi karizmayı çizdirmiş filmde ama merak ediyroum

julicim iyi seyirler sizede .. bizde de bu akşam lost gecesi bizde ctesi klasiği ardından bir film olur ama ne onu bilemiyorum .. :))

evet canım yeni sezon eşim yurt dışı ile beraber takip ediyor normalde cumaya hazır oluyor bizde ama ctesi izlemek ona daha cazip geliyormuş :)) bizde normal tv izlenmiyor dizi ise asla sadece bir iki tane var izlediğimiz onalrda benim zorumla .. onların dışında varsa yoksa discovery veya buna benzer belgesel vs kanalları akşamları da mutlaka film koyar bi tane oturur yılmadan izler.yanlış sektörde çalışıyor film eleştirmeni olmalıymış bu kadar film izlemeye :)))

Hehehehe Lelal aynı bizimkisinden bahsettin şimdi :))) sabahtan beri national da hangi hayvan nasıl doğurdu belgeselleri seyrediyorduk :))

Ya kızlar 30 yaş hediyesi ne olur aklıma daha değişik bişiler gelmiyor. Bir playstation 3 var o da çok pahalı

Kızlar Mahsun Kırmızıgülün filmini izleyen varmı Güneşi gördüm çok güzelmiş epeydir sinemaya gitmedim buna gideceğim kötüde olsa çok güzel gelir herhalde :))))

Ayyy sizler ne kadar şanslısınız ya bence hayvan belgeselleri çok güzel ben bayılırım ama eşim sağolsun hep maç izler futbol-basketbol-hentbol maç öncesi ve sonrası yorumlar vs...... anlayın iştekafamçokkarıştı.Tıpla alakası yok hep spor hep spor
Tabi ben dizilerimi zorlada olsa izliyorum yoksaklava:

geldim lelalcim benim sayfa hep açık kalıyor,
misafirlerim gitti herşey güzel geçti, misafirlerin yanında uslu uslu duran oğlum şimdi tozuttu, tam uyudu babası geldi, yatağına koydum uyandı onunla uğraşıyorum

siz nasılsınız ?

ayy bende gitmek istiom o filme anca gece sinemasına gidebilirim ardayı uyutup
denizcim yorulmuşsundur dünde bende misafir vardı pestilim çıkmıştı

hadi geçmiş olsun misafirleri göndermişssin ..
iyiyiz canım biz anne kız evde yalnız yalnız takılıyoruz :))
seyracım bende fragmanlaını izledim evet güzel bir filme benziyor ..ama gidermiyim bilmem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…