2008 Kasım Anneleri

hoşgeldin darkçım sende mi düşünüosun ben doğumdan çok korkuodum rüya gibi geçince yani hiçbişey hissetmeyince ayılır ayılmaz anneme anne ben bi daha doğurucam demişim

kızlar aman dikkatli olun ya noluyonuz bakim valla ben şimdilik rahatım mmf nin dediği gibi biz de doğal yöntemle korunuyoruz yani doğru dürüst bişey yapmıyoruz hehehekaydirigubbakcemile3

darkçım hoşgeldin....düşünüyormuusn düşünmüyormusun ben anlayadım yazında..vallhi

seda ne güzel iyi geçmiş doğumun benim çok acılı geçti..o an 2. yok dedim ama..şimdi istiyorum..nasılsa geçiyor acı da bakması zor ama ara verince de çok zor olur anam yaa...

valla cnm ben normal doğum yapamazdım zaten çok korkuyodum sezeryan oldu onda da maşallah hiç bişey hissetmedim uyudum kalktım resmen baksana gözümü açar açmaz bi daha demişim annemler gül gül ölmüşler valla
ara verince gerçekten düşünemiyorum aynı şeyleri aradan sonra tekrar çekmek hazır alışmışken olmasıda fena değil hani ama beni düşündüren sadece dikişler zarar görebiliomuş
bide ben çin takviminden baktım tekrar erkek gözüküyooo :
annem bu işe hiç sevinmicek eğer olursa geçen dioduki her yanımız erkeke doldu abimde bi erkek ablamda iki erkek bende bir kocişlerle birlikte 12 kişilik ailede 4 kızancığız gerisi erkek annem babanı bile görmek istemiom ööö geldi dio

Dilokscum fotonuz çok hoş çıkmış sendede biraz kilo kalmış sanki :)

Zeyna kafa geçmiş olsun tatlım,bende hastayım walla dün yazmadım sanırım.3 gündür boğazlarım ağrıyor.ceren iyilşemeden ben hastayım.
Ayrıca psikolojikmen çöktüm.Hem çalış hem anne ol hem bebeğin emmmesin çok yıprandım.
Pazartesi 1 haftalık rapor alcam.

Bugün sedoş gibi bwende bi bağırmışım baktım eşim ve annem kaçtı :roflol::roflol:

Korkudan evi temizlemişler :)) Ben biraz Cerene baktıktan sonra uyudum

ya artık geriden takip etmeyeceğim diyorum ama yinede yetişemiyorum be ya..dün misafirbugünde vele uğraşırken szinle muhabbet edemiyorum kızlar ya aman şu yazıyı bile yazarken kociş çağırıyoor gel yatalım diye bana 5 dk keyif yok yaaaaa
denizanası,zeyna ve asortie sizlerinde 4.ayı kutlu olsun güle güle büyütün kuzuları

evet darkçımm yaa 3,5-4 kilom var hala...kociş burada ya durakladım yinee...götürüyorum vallahi tatlıları yinee..

dark seni çok iyi anlıyorum ben de öğretmenim ya..okuldan eve geldiğim de kendime gelemezdim uzun süre..kafam kazan gibi olurdu..

seda nasıl yani takvime baktuın kızz..yoksa ciddi ciddi bekliyormusun bu ayy
laviş cnm ben de çokğunlukla geceleri giremiyorum..bugün hayırdır inş.

aha da bardağı kırıdm...

hey allam
ne hallere düştük
hamileik belirtileri topic inde takılıyorum yaa
inanamıyorum kendime
ben daha yeni doğurdum yaa
sıramı savdım
ALLAHIM OLMAYANLARA VER YARABBıM.

(Bütün bunlar sesli düşünmeydi cok canım sıkılıyo yaa:sm_confused::sm_confused::sm_confused:)

diloks kız nebiliiim bi bakiim dedim olursa ne olur die oda erkek çıkıo kaydirigubbakcemile3yoksa beklediğimden değil yani şuan herşey olasılık

elifçim sıkma kendini bukadar yaaa..herşey olacağına varır...

taksan ne değişecek...haydi li li li li li li li yaar haydi li li li l i yaaa

eliffff anammmm olursam yapacak bişey yok napalım tabiiki erken ve riskli ama işte söylenecek söz yok
sözün bittiği yer ayy benimki ağlıo bi bakiim

kızlar asla büyük konuşmamak lazım insanın başına herşey gelebilir
ben bunu anladım
köyde çalışıyorum ve bi çok velime ben çok azar cektim gecen senelerde
başkentte yaşıyonu
hiç bi bilginiz yok bi korunmayı beceremiyonuzmu
dizi dizi cocuk yapıyosunuz diye her veli toplantısında az azar cekmedim insanlara
evet korunmak lazım ama bazı şeylerin de önüne geçilemiyo demekki
sedacım doğru diyon dicek bişe yok ama riskli kan testi netleştirecek inşallah herşeyi
dilek gecelere hızlı bi giriş gördüm sende lililili falankaydirigubbakcemile5
Allah keyfini kaçırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…