2008 Kasım Anneleri

Zeyna,Asortie-Denizanası
4. ayınız kutlu olsun nice mutlu yıllaraahihoyyyt
Zeyna,Asortie,Mmmf 3lüsü yok yine.

Juli kafada yok içimden bi ses birazdan gelebilir diooo

dark allahmı söyletti yoksakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Gülün gülün :dilcikar:
Çıldırmamı istiosunuz galibaaa-tatlicadiarzu-

hanımlar noluyor bize demin bende bi sinirlendim kocişde şaşırdı offf bunalttı beni ya her işe karışıyo ya
elinde olsa emzirecek valla offf
Ahh keşke emzirselerde bişzde az rahatlasak demi:)

Kır kır nazar gider deler
Çok zor walla sen evde sıkılmışsındır belkide çalışmak daha zormuş.
keşke kredimiz olmasaydı da ücretsiz izin alsaydım.

Okula gidiyorum bi sürü iş var yapacak vakit yok.
Yarın öbür gün müfettiş gelcek yok şu evrak yok bu evrak.Eve götüremiyorum,okuladada olmuyo.
Eve geliyorum işler birikmiş.ceren bırakmaz.
Sıyırdım anlican gamyoncuiremsu

taaaam darkçım yazmam arada bağırmak gerekio galiba kocişlere kaydirigubbakcemile3benimki kuzu kesildi kuzu
Öle galiba

Aman dur hemen bakma oralara yaff
psikilojikmen miden bulanmaya bile başlıyo o topikde p

Ya kzılar demir damlasına başladınız mı?
Bana dün aşı yapmaya gittiğimizde hemşire verdi.4. ayda başlatıyoruz dedi.Bizim kız 4,5 aylık oldu daha başlamadık biz.
Uyuz doktor niye demediyse?

2 haftadır anca yaptırdık aşımızı kızım kötü diye.

evet elifçim iyi giriş yaptım geceye...
güzelce emzirip(uzun zamanadan beri böyle emmedi) gazını da çıkarablidkten sonra(ki hiç çıkaramazdık uyuynca) attım yatağa 2 saallaaa uyudu kerata..

ohhh dedim ilk defa bu saatte..kocişle de 50 sarışını izlerken 10. dakikada bağırarak uyandı...valla popadan gaz çıkarana kadar deli olduk..çi,şini de yaptı üstüne..neyse gerisini tahmin edin...

şimdi babada geziyor cin gibi..

Dilokscum maşallah Tunaya büyümüş.Son koyduğun fotoda pustte galiba.Bindirmeye başladın mı?

Walla gece yatmayan bebek çok zor allah kolaylık versin,inşaşllah düzelir canım.

yaa darkçım benim dr um da 4. aydan itibaren verdi.
çok ilginç 2 gün evvel sağlık ocağında sordular ben de kullanıyorum dedim...neden vermiş 6 . aydan sonra verilir bu damla dediler...

eee nedir bu çelişki şimdiiii...

bebk arabasında darkçım..
evet 1 haftadır bindiriyorumm...arkasını dik değil de eğimli ayarlıyorum..onda uyumaya bayılıyor gündüzleri...

benim bu gecem de uzun olacak...12:30 u geçmez umarımm.allahtan tv de birşeyler varda izliyorumm

Aşşatki yazıyı görmemişim pusetteymiş:)) Gezdiriyomusun peki?
Biz daha hiç binmedik dışarda.Evde bi kaç kez bindirdim.Uyuyorsa iyidir boşver nerde uyuduğu önemli değil.
Benimki gündüzleri ayakta sallanarak uyuyor.

2 gün var bebeklerimizin arasında senle.Benim kız henüz pek haşır neşir olmadı arabasıyla.
Dışarıda binerse çok sever gibi geliyor bana.

Walla çelişkili bi durum şimdi hangisi doğru acaba? 4 aylıkken mi,6 aylıkken mi doğrusu?

ben başlıcam ama yarından itibaren.

Belki sitede sorun vardır canım.Zaman zaman oluyor böyle.

ne güzel maşallah kendi kendine oyalanması çok güzel.
Bizimki atılıyor,yemeklein içine girecek sanırsın.Kendi başına yanımızda durmuyor biz yemek yerken illa kucağa gelcek.Annemin ağzından yediğini alcakdı geçen.Kuş gibi:))
benim en büyük sıkıntım da bu zaten kendi başına hiç takılmak istemiyor.ılla kucakta illa gezdirin diyo.
Artık odalarıda seçiyor.Oturma odasını istemiyor girince ıııııı diyo, çıkınca susuyor.Girince yine Iıı diyo:))
Ya bunlar büydüler galiba :)
Maşallah hepsine.

geldümmmmmmm ardayı emzirdim uyuttum ayy bizde geçen ilk defa arabayla çıktık avm ye gıkı çıkmadı valla 3 saat emmeden gezdi ama arabaya biner binmez hemen ağzı mağara gibi açıldı

Ayy süpermiş walla mucizecim :))) Öldüm gülmekten.ahahahah
Ajda pekkan Gergin olcak yanlış anlatmayın çocuğaaakaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun Julicim,balıklarda yarasın :jeyyar:
Ne kullandın ilaç?
Ben walla aferin içiyorum bikaç gündür.Doktor vermedi annem verdikaydirigubbakcemile3
Online muayenede süpermişD

Kızın el ve ayak izi olan tişört ne ola ki? bende istiyorum nasıl nerden alcaz?Yoksa uapcaz mı?

Sağol Sedacım bu hafta şarj olcam inşallah.

tuna da babası gibi kk ya karşı..tam yazacam vıyak vıyak..
:enbuyukkk:

Geçmiş olsun canım.

ya bi benim bebişşko tembel zannedip bebişmn hakkına girmişim.mmf nin keltoşu abimiz bile tembelse demekki vakit var.
.
Tembel demeyin bebişkolaraaaÇok üzgünüm çoookDaa küçükler onlar
geçmiş olsun bebeişinin tahlili nasıl çıktı?

Bunada şükür napalım.
Verdin mi elma suyu?

günaydın kizlar...
ya bugün dışarı çıkamayı planlamıştık..hava buzzz..hem de yağmur atıyor ufak ufak.....

Darkcık sakin ol cnm..olumlu düşün ..su akar yatağını bulurr
Bulcak inşallah

Gözünüz aydın ne güzel hasret giderceksiniz.
pek fazla pompalamıyorum açıkcası.pompam kötü oldu çekmiyo fazla.eşim daha iyi çekiyo.onunda keyfi gelcek deee falan daa filan da.
bakayım bulsam alcamda 3 eczane var hiçbirinde yok .
Netten alim diyorum olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…