- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #21.241
Gülün gülün :dilcikar:dark allahmı söyletti yoksakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ahh keşke emzirselerde bişzde az rahatlasak demi:)hanımlar noluyor bize demin bende bi sinirlendim kocişde şaşırdı offf bunalttı beni ya her işe karışıyo ya
elinde olsa emzirecek valla offf
Kır kır nazar gider delerevet darkçımm yaa 3,5-4 kilom var hala...kociş burada ya durakladım yinee...götürüyorum vallahi tatlıları yinee..
dark seni çok iyi anlıyorum ben de öğretmenim ya..okuldan eve geldiğim de kendime gelemezdim uzun süre..kafam kazan gibi olurdu..
seda nasıl yani takvime baktuın kızz..yoksa ciddi ciddi bekliyormusun bu ayy
laviş cnm ben de çokğunlukla geceleri giremiyorum..bugün hayırdır inş.
aha da bardağı kırıdm...
Öle galibataaaam darkçım yazmamarada bağırmak gerekio galiba kocişlere kaydirigubbakcemile3benimki kuzu kesildi kuzu
hey allam
ne hallere düştük
hamileik belirtileri topic inde takılıyorum yaa
inanamıyorum kendime
ben daha yeni doğurdum yaa
sıramı savdım
ALLAHIM OLMAYANLARA VER YARABBİM.
(Bütün bunlar sesli düşünmeydi cok canım sıkılıyo yaa:sm_confused::sm_confused::sm_confused:)
Ayy süpermiş walla mucizecim :))) Öldüm gülmekten.ahahahahşu an eşimin kızıma anlattıkları;
_sen buyuduğunde ceza yaşlanmış olacak
arebesk diye bir müzik olmuycak
tarkan megastar olmuycak
ibrahim tatlıses ölmuş olacak
ajda pekkan aynı kalacak,,,,,,,
kız bunları dinlerkenn sızdı kaldı yine.
Geçmiş olsun Julicim,balıklarda yarasın :jeyyar:Bir cumartesi klasiği babası kızı yattı uyudu ben açıkta kaldım :)) Kaçtır giriyorum okuyorum yazamıyorum. Öksürük nöbetleri devam ediyor. Bugün antibiyotiğe başladım. Umarım kurtulurum bu öksürükten.
Mucize çok alemmiş babanız gerçekten en çok ajda güzel ama :)) ceza da çok yaşlanmaz bee ya.
Demin de sepetle aşağıdan balık aldım alabalık iki tanesine 7 buçuk verdim anam balık bi geldi bıldırcın yumurtası sanki. Böyle küçücük bişi. Nasıl sinir oldum adama. Zaten bununla bir çipura maceramız da var bir gün inicem aşağı göstericem gününü.
Sağol Sedacım bu hafta şarj olcam inşallah.cnm ya valla senlede karşılaşamıyoruz artık yoğunlaştın dimi ee biz evde çalışmadan bile yorulurken çalışanları düşünemiyorum allah kolaylık versin kuzum moralini yüksek tutmaya çalışcnm benim
:enbuyukkk:tuna da babası gibi kk ya karşı..tam yazacam vıyak vıyak..
Geçmiş olsun canım.mercü sedacım hoşbulduk kızlar kötübigün kayınvalideyi hastaneye kaldırdılar sabah safra kesesinde taş vardı o nüksetti sanırsam sabah beri nazı geçmedi şimdi çıktı evinde uyuyo ameliyat olmam diye tutturdu korkma bak ben 3 kere oldum bişey yok diyorum ama anlamıyo bak dedim daha yaşlandıkça başına daha ffazla dert açar dedim de hee diyo bakalım hayırlısı
Tembel demeyin bebişkolaraaaÇok üzgünüm çoookDaa küçükler onlarya bi benim bebişşko tembel zannedip bebişmn hakkına girmişim.mmf nin keltoşu abimiz bile tembelse demekki vakit var.
.
Bunada şükür napalım.günaydın arkidişler nassınız bakem neyse akşam benden sonra fazla kaynatmamışsınız afferin sana
darkcım benim süt the son yani günde ancak 2 kez doyuruyo onuda geceye saklıyorum zaten. dün eklerede geçebileceğimizi söledi doktor.bakalım kayınvalde bugün başlayacak bende devam edeceğim. anne sütü içemiyo hayata birden başlasın amma demi.
[/I][/B]
]
Bulcak inşallahgünaydın kizlar...
ya bugün dışarı çıkamayı planlamıştık..hava buzzz..hem de yağmur atıyor ufak ufak.....
Darkcık sakin ol cnm..olumlu düşün ..su akar yatağını bulurr
Gözünüz aydın ne güzel hasret giderceksiniz.Günaydın kızlar
Bugün burası çok yağmurlu ve soğuk va karanlık zaten dışarı çıkamıyoruz önemli değil
Almanyadan teyzem geliyor bugün annemdeyim onu bekliyoruz
Darkcım moralini bozma biliyorsunki moral sütü azaltıyor sık sık emzirmeye çalış emmiyorsada sık sık pompayla çek.Benim pompam elektrikli ama bebedorun süt pompası 15 tl eczanede satılıyormuş arkadaşlarım gayet memnun aynı işi görüyormuş zaten.Seninde işin zor sınıf öğretmenisin akşama kadar kafa kalmaz ev desen aynı eskiden öğretmenlik en rahat meslek derdim şimdi anlıyorum çok zor Allah yardımcınız olsun ne diyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?