2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar,,,
ne o ikincilerden şoklardan bahsedilmiş.. Allah isteyene versin.. olanada hayırlı olsun ne diyelim... amman dikkat edin.. bizde kendi kendimize hallediyoz ama ilk sefer tedaviyle oldu ikinci olma ihtimali pardon 3. olma ihtimali..:))) çok fazla normal yoldan şu anda herşey yolunda hormonal olarak.. Allah korusun iki bebe yeter daaa.. Allah isteyene versin bundan sonra...
darkcım biz demir ilacına başlayalı 2 ay oldu hatta bu kontrolde kan değerleri biraz düşük çıkınca damla sayısı arttı.. sende güvenle kullanabilirsin canım..

herkese merhaba bugün gelen olmaz artıkın sanırım
dün biz avm ye gittik hava çok soğuktu çünkü ancak orası kesti bizi
kızıma ciciler oyuncaklar aldık 4.ay hedayesi sonra alışverişimizi yaptık
oradan anneme geçtik eve geldiğimde saat 11 buçuktu ancak yatabildim 1 de
o yüzden giremedim
zeyna kafa geçmiş olsun hala düzelememişsin
ayrıca beni soran kızanlarada teşekür ederükk
işte bçle daha yeni kahvaltı yaptık kociş çalışıyor bugün
bende çamaşır fln attım bizim aşıda 24 ünde bakalım bize ne dicekler o zamana kadar
teşekkür ederim lelal, sizinde iki gün önce olsa gerek sizinde kutlu olsuna.s.

asorti ve zeyna sizinde 4. aylarınızı kutlarım şekerler

4.ayımızı kutlayan herkese teşekürü bir borç biliriz
4.ayı biten herkesi de kutlarızkaydirigubbakcemile5

selam hatunlar
böle yazmak istemezdim amma
ÇOK KÖTÜ GRıBıM
gözlerim ve burnum yarışta acaba hangisi daha çok akacam diye
en son geçen sene hamile olduğumu öğrendikten sonra böle grip olmuştum. tam 1 sene olmuş vay be aman mümkünse 2 senede 1 olsun yaw
asortcim sizinde 4. ayınız kutlu olsun. gelinime cici oyuncaklar almışsındır. affein gözüme girdin.
AY ÇOK FENAYIM BE YAAA

Ay yerim ben o kuş Ceren'i :) Demek ki artık Ceren ek gıdalara hazır canım. Tam da tarif ettiğini söylüyor doktorlar. Eğer böyleyse 5. ayda başlatıyorlar. Yani büyüklerin yedikleri yemeklere özenip, uzanıyorlarsa diyorlar. Bizimkinin daha hiç o taraflarda alacağı vereceği yok. Varsa yoksa memeler. Gelsin memeler gitsin mamalar :)) Bazen böyle uzaktan açıyorum bakalım ne yapıcak anlayacak mı diye sadist anneyim ya :) Ay hemen elleriyle kendisine vuruyor, ıh ıh ıh diye.

Bir de oda seçmenize çok güldüm, Çitlenbiğe bak ya. Bir de her gün ne kadar büyüyorlar. Hele işe gidince daha çok farkediyorsun. Akşam eve bi geliyorum büyümüş.

Canım çok üzme çok da yorma kendini. Her şeye koşturucam deyince hasta oluyorsun. Bak bende o yüzden hasta oldum hala çekiyorum. Hayattan keyif alacağın şeyler yap hiç olmazsa tatil günlerinde. Ne güzel ki annen yanında. Mesela bırak annene her hafta sonu eşinle sinemaya git ya da kuaföre git. Biliyorum ilçedesin bu fırsatın yoksa eşinle sinema gecesi falan yapın. Kızı annene satın bir süre ilgilenmeyin 1-2 saat size de iyi gelir.

sağol asorticim valla yemek yapılcak bakalım kociş becermeye çalışacak olmadı görümcemi çağıracak onun dışında yok bi iş
şu burnum hayırlısı ile bi duraydı çeşme bağlıcam arada kapatcam ne bu be gözüm desen ayrı olay
nasıl durcak bunlar yaw

zeyna geçmiş olsun canım...
herkesler kocasıynan geziyor heralde.. bisssssimki çalışıooooo..
kızlar benim oğlanlar tam bir kaşık canavarı oldular hee.. artık günde 4 öğün kaşık mamamız var kaşık sesini duyar duymaz yada kaseyi görünce anlıyorlar başlıyorlar kıpraşmaya...
birde dönme olayını benimkiler daha beceremiyor ama bugün alt değiştirirken pişik kremimiz baş tarafındaydı renkli renkli o dikkatini çekti kerem beyin onu almak için nasıl döndü birden.. zaten kerem çok hareketli kana göre durduramıyoruz elleri ayakları.. ama kaan ondan önce çabaları vardı da dönmek için yani yine tek seferde kerem bey yapıverdi sanırım bu bıdık emeklemeden yürüyecek..:)))...
birde bu ara çok çığlık atmaya başladık sevdiğimiz bişeyi görünce yada beni babasını hemen öyle bir çığlık aıyorlarki seviniyorlar bıdıklarımmm..

selam kızlar iki gündür deli gibi yoruluyorum dershanede bir merhaba bile diyemedim size,canım çıktı valla çok yoğundum,bir de patrondan fırça yer gibi oldum biraz önce çok sinirlerim bozuldu yaa basıp gidicem o olucak senağlama

Beyazmelek tahmin edebiliyorum canım o kadar emek verip bir de hiçe sayılması çok üzer insanı. Ya sen işinden hiç memnun değilsin galiba. Başka iş bakma olasılığın yok mu? Arada başka yerlere de başvursana.

canım evet yaa bir de haksız yere olunca çok üzüyor insanı, doğru tahmin ettin işimden de hiç memnun değilim, ben eski dershanemde çok mutluydum çok severek çalışıyordum,patronlarımla aram oldukça iyiydi,doğum yüzünden izne ayrıldım sonra da dönemedim,gerçi beni hala çağırıyorlar ama eşim de o dershanede çalışıyor, maaş ödemede sıkıntı çekiyorlar gününden geç ödüyorlar,bir de parça parça ödüyorlar,bu dershane daha hiç geciktirmemiş ödemelerini, o yüzden burayla anlaştım,bari birimiz zamanında maaş alabilelim diye ama burası da çok yoğun,benden öncekiler hiç bişey yapmamış herşey birikmiş,bir de yeni işler var üstüne,o da yetmezmiş gibi burada felsefe derslerine de ben giriyorum vs... daha istediğin kadar uzatabilirsin, 4 aylık bir durgunluğun ardından yeni bir dershanede bir de bölesine birikmiş işler üstüme kalınca bir de zaten çocuktan ayrılık yıpratıyor biliyorsun herşey üstüme üstüme geliyor yani. ne yapayım bilmiyorum ki yukarı tükürsen bıyık,aşağı tükürsen sakal,eski dershaneme dönsem,mutlu ama parasız olma ihtimalim var,burada kalsam çok mutsuzum,herkes burada kalmamı istiyor ne kadar zor olabileceğini tahmin etmiyorlar,annem babam beni şımarıklıkla suçluyor,tembellikle,eşim o kadar yapmıyor allahtan ama oda burada kalmamı istiyor maddi açıdan yaza kadar dayan diyor,hatta mümkünse önümüzdeki yılada anlaş diyor ben önümüzdeki yıl dönerim eski dershaneme ödemezlerse ödemesinler diyorum ama seferde nasıl geçineceğiz offf bilmiyorum. Bir de üstüne buradaki partonun kıllığı,üstelik bayan bir patronum var,herşeyi ben bilirim havasında,hiç hatasını kabul etmiyor,bugün başkasının yaptığı bir hata yüzünden fırça yedim üstelik hiç haketmediğim halde. çıldırıcam yaa senağlama

başkasının azarını yiyince daha bi dokunur tahmin ediyorum canım Allah yardımcın olsun kadınada akıl fikir versin kadın kadının halinden anlar bide
az önce 2 hastane dolaştım geldim biri antibiyatik verdi süte geçer biliyom diyorum geçmez diyo yazıyo bir yerde gittim o hiç bişi yazmadı yaza yaza minoset plus yazdı o zatan emzirirken olmaz var ya uyus oldum uyus hepsine :mymeka:
en sonunda tanıdık kbb cımız var.onu aradım son çare adamı rahatsız etmek istememiştim aradım böle böle dedim ilaç ismi verdi aldım içtim şimdi Allah razı olsun ondan inşallah iyi gelecek.

Uffff valla zor işin. Bilirim annen bile anlamaz ne kadar zorlandığını. Benim iş yerimde de senin eski dersanendeki gibi ama mutluyum işte. O yüzden başka yere gitmiyorum huzurluyum çünkü ve insanlar anlayışlı, beni yarış atı gibi görmüyorlar. Bu çok önemli. Ama eşim memur bunun rahatlığı var tabii.

Bir de kadınlarla çalışmak çok kötü. Ben hiç sevmem kadın müdürleri. Zaten hiç olmadı da, erkeklere çalışmak hep daha rahattır. Neden bilmiyorum ama kadın müdürlerin hepsi çok kompleksli oluyor. Kesin seninkide öyledir. Senden öncekiler nasıl saıvsaklamış, sen de biraz ağır ağır yap canım. ıçin rahat etmez ama belki biraz daha mutlu olabilirsin o zaman. ıçin soğur en azından :)))) Bence de eşinin dediği gibi en azından yaza kadar dayanmalısın. Dersanelerde felsefe dersinin kalktığını duymuştum, kalkmamış demek. Bari onun bir getirisi olsa. Ya en önemlisi bebeğini öğle tatilinde bile görebiliyorsun ben sabahtan akşama kadar 9-10 saat göremiyorum belki de o yüzden daha kolay alışıyorum. Kendini şartlara alıştırmaya bak beyazmelekcim.

bende balık aldım somon onu yapacağım akşama yanına çorba salata tamam işte
dünde annemlerde yedim balık ama kociş balık istedi
dünde yedi oysa ki delüü şu kokusu olmasa bi de

TEŞEKKÜR EDERİM DAYANMAYA ÇALIŞIYORUM İŞTE NE YAPAYIM AMA HAZİRAN DA ANLAŞMAYA OTURUNCA BİR DAKİKA DURMAM BURDA ONU BİLİYORUM. BU SEFERDE REDDEMEYECEĞİM BİR MAAŞ TEKLİF EDERLERMİŞ :teytey:
YANİ BÜYÜK KONUŞMAYAYIM AMA MÜMKÜN OLDUĞU KADAR KAÇMAYA ÇALIŞACAĞIM BURADAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…