- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #21.781
bide bişey daha soracağım bu kasım anneleri topiki kasımda anne olmuşlart için olacaklar iiçinmi geçmiş sayfaları okumadımda.bu sayfada da sanırım olmuş olanlar var.............
bide bişey daha soracağım bu kasım anneleri topiki kasımda anne olmuşlart için olacaklar iiçinmi geçmiş sayfaları okumadımda.bu sayfada da sanırım olmuş olanlar var.............
canım hayırlı uğurlu olsun bebeişin sağlıkla kucağına al inşallah.bide bişey daha soracağım bu kasım anneleri topiki kasımda anne olmuşlart için olacaklar iiçinmi geçmiş sayfaları okumadımda.bu sayfada da sanırım olmuş olanlar var.............
elifcim sağolzeynacım
gecmiş olsun
sıcak iyi gelirmiki sıcak bişeyler koysan boynuna
günaydın güzeller,
bizde 9 da kalktık, kahvaltı yap kocayı gönder bebelere muhallebi yedir eşim elmalısını almış pirinç mamasının çok sevdiler sonrada uyuttum geldim..
daha ortalık toplanacakta bakmadan yapamadım...:))
eylülcüm zor bir gece olmuş yazın bizim burada biride itfaiyeyi çağırmıştı merdivenle balkondan girip kapıyı açmıştı adam... en çok ufaklığın ağlamasına üzüldüm.. geçmiş olsun..
slm kızlar herkese ben sizin topiğe yeni katılıyorum benim de bir oğlum var 3,5 aylık kasım 28 doğumlu.uzun süredir sizin yazıları okuyorum artık neredeyse akraba olmuşsunuz herkes herkesi tanıyor sanırım burada artık:))
neyse ben de size eşlık ederim artık.bebişleri yanında olanlar şanslı...benim gibi çalışmak zorunda olanlara allah sabırlar versin.hergün oğluşumu görmek için sabırsızlıkla öğleden sonrayı bekliyorum bugün de sıkıcı birgün umarım çabuk biter
herkese kolay gelsin...
hoşgeldin brownie sağlıkla sıhali büyüt bebeğinislm kızlar herkese ben sizin topiğe yeni katılıyorum benim de bir oğlum var 3,5 aylık kasım 28 doğumlu.uzun süredir sizin yazıları okuyorum artık neredeyse akraba olmuşsunuz herkes herkesi tanıyor sanırım burada artık:))
neyse ben de size eşlık ederim artık.bebişleri yanında olanlar şanslı...benim gibi çalışmak zorunda olanlara allah sabırlar versin.hergün oğluşumu görmek için sabırsızlıkla öğleden sonrayı bekliyorum bugün de sıkıcı birgün umarım çabuk biter
herkese kolay gelsin...
sağol canım valla neye uğradığımı şaşırdım boynumun sağ tarafı kırt edince başımdan kaynar su döküldü resmen nefes alamadım acımdan. sürdürdüm bakalım bengayı daha iyi gibi gibi yada pskolojikmen öle hissediyom ama geçsin yoksa bebeyle ne yaparım akşam kucağa bi çıkıyo inmiyozeynacım geçmiş olsun gözümden kaçmış.. bengay biraz kokuludur ama iyidir geçirir inşallah..
brownie canım sende hoşgeldin sağlıcakla büyüt bebeni..
sağol canım benimgünaydın kuzular...
eylülcüm hayırdır inş...
mmmf sana da hayırdır inş...rüyalar rüyalar..ben hatırlayamıyorum bu geceki rüyamı..genelde hatırlarım
zeyna cnm geçmiş olsun..valla çalışan annelere allah kolaylık versin
nazlıcım şu muhallebi dediğin hazır olan ve suyla yapılanlar mı..bana da doktor mama almıyor deyince milupanın pirinçli muhallebisini al dedi.daha 2 kere aldı...
tuna son zamanlrda özellikle sabahları acıkmıyormudur nedir emmiyor mama da almıyor...muhallebi de almıyor ilk defa bugün artık gına geldi muhallabi verdim 75 cc..aldı ve şimdi uyudu...sinir oldumm..göğüslerim acıyor 3-4 gündür..umarım çekilmez..biraz sağacağım şimdi..
neyse nazlıcım sabahları nekadar veriyorsun muhallebi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?