2008 Kasım Anneleri

bide bişey daha soracağım bu kasım anneleri topiki kasımda anne olmuşlart için olacaklar iiçinmi geçmiş sayfaları okumadımda.bu sayfada da sanırım olmuş olanlar var.............

bide bişey daha soracağım bu kasım anneleri topiki kasımda anne olmuşlart için olacaklar iiçinmi geçmiş sayfaları okumadımda.bu sayfada da sanırım olmuş olanlar var.............

2008 kasım anneleri başlığı anne olmuşların
2009 kasım anneleri de anne adaylarının başlıkları

hamilesin sanırım 2009 kasım anneleri başlığına girebilirsin
yok ben burda takılcam dersen bizde gecirdik o dönemleri yardımcı oluruz

inşallah güzel bi hamilelik dönemi gecirirsin
zaman cok hızlı gecior inana.s.a.s.
şimdiden kolay doğumlar diliyorum

canım burası 2008 anne olmuşların forumu sen sanırım 2009 anne olacaksın onlarında forumu var ama merak ettiğin danışmak istediğin bişey olursa seve seve cevap veririz..:))a.s

canım hayırlı uğurlu olsun bebeişin sağlıkla kucağına al inşallah.
sen şu an 2008 kasım anneleri topiğindesin burdan bi geri git sayfada 2009 kasım anneleri var senin yerin orası. biz doğum yaptık büyütüyoruz. darısı başına

2008 kasım anneleri bu topiğin ismi dikkat ettiyseniz yıl 2009 mart yani burdakilerin tamamı doğurdu en geç doğuranı benim ben bile aralıkta bitirdim o işi

slm kızlar herkese ben sizin topiğe yeni katılıyorum benim de bir oğlum var 3,5 aylık kasım 28 doğumlu.uzun süredir sizin yazıları okuyorum artık neredeyse akraba olmuşsunuz herkes herkesi tanıyor sanırım burada artık:))
neyse ben de size eşlık ederim artık.bebişleri yanında olanlar şanslı...benim gibi çalışmak zorunda olanlara allah sabırlar versin.hergün oğluşumu görmek için sabırsızlıkla öğleden sonrayı bekliyorum bugün de sıkıcı birgün umarım çabuk biter
herkese kolay gelsin...

zeynacım geçmiş olsun gözümden kaçmış.. bengay biraz kokuludur ama iyidir geçirir inşallah..
brownie canım sende hoşgeldin sağlıcakla büyüt bebeni..

günaydın kuzular...

eylülcüm hayırdır inş...
mmmf sana da hayırdır inş...rüyalar rüyalar..ben hatırlayamıyorum bu geceki rüyamı..genelde hatırlarım
zeyna cnm geçmiş olsun..valla çalışan annelere allah kolaylık versin

nazlıcım şu muhallebi dediğin hazır olan ve suyla yapılanlar mı..bana da doktor mama almıyor deyince milupanın pirinçli muhallebisini al dedi.daha 2 kere aldı...

tuna son zamanlrda özellikle sabahları acıkmıyormudur nedir emmiyor mama da almıyor...muhallebi de almıyor ilk defa bugün artık gına geldi muhallabi verdim 75 cc..aldı ve şimdi uyudu...sinir oldumm..göğüslerim acıyor 3-4 gündür..umarım çekilmez..biraz sağacağım şimdi..

neyse nazlıcım sabahları nekadar veriyorsun muhallebi?

cnm hoşgeldin aramıza...

hoşgeldin brownie sağlıkla sıhali büyüt bebeğini
evet biz uzun zamandır bir aradayız akraba kardeş olduk resmen Allah bozmasın.sende iyi vakit geçirir bilgi alışverişinde bulunursun inşallah.
zeynacım geçmiş olsun gözümden kaçmış.. bengay biraz kokuludur ama iyidir geçirir inşallah..
brownie canım sende hoşgeldin sağlıcakla büyüt bebeni..
sağol canım valla neye uğradığımı şaşırdım boynumun sağ tarafı kırt edince başımdan kaynar su döküldü resmen nefes alamadım acımdan. sürdürdüm bakalım bengayı daha iyi gibi gibi yada pskolojikmen öle hissediyom ama geçsin yoksa bebeyle ne yaparım akşam kucağa bi çıkıyo inmiyo
sağol canım benim
valla bu gece herkeşler pek bi renkliymiş. bende o kadar çok rüya gördümkü hatta bi ara uyandım yiğiti doyurdum yattım kaldığım yerden devam ettim rüyay ya sanki çok sevimli bir rüya gibi

brownıe07 aramıza hoşgeldin ..
sabahtan beri ekran karşısında öldüm yaa .. başım çatlıyor sankii eve gidip kızıma sarılıp uyumak istiyorumm ..

Selam kızlar, kaç zamandır giremiyordum umarım herkesin keyfi yerindedir. Geçmişi okuymadım, okuyabileceğimi de sanmıyorum o yüzden kafadan hastalara şifa diliyor, 4. ayını kutlayanları da tebrik ediyorum...

Bu arada biz de geçen cmt doktor kontrolümüze gittik. Doktorumuz kızımızın boyunun üst sınırın da üstüne çıktığını böyle uzamaya devam ederse (ayda 5 cm) hormon ilacı falan vermek gerekeceğini söyledi.
Merak ettim; bizim boyumuz 68 cm. Gerçekten çok mu fazla bu boy 4 aylık bebek için. Sizinkilerin boyları kaç cm?

1 - 12 aylar arası Türk kız çocukları tartı / boy çizelgesi

En az En fazla
1 Aylık bebek 2950 g - 50 cm 5400 g - 59 cm
2 Aylık bebek 3500 g - 52.5 cm 6400 g - 62 cm
3 Aylık bebek 4000 g - 54 cm 7200 g - 64.5 cm
4 Aylık bebek 4500 g - 56 cm 8000 g - 67.5 cm

5 Aylık bebek 5000 g - 57.5 cm 8700 g - 70 cm
6 Aylık bebek 5400 g - 59 cm 9250 g - 72 cm
7 Aylık bebek 5800 g - 60.5 cm 9800 g - 73 cm
8 Aylık bebek 6150 g - 61.5 cm 10350 g - 75 cm

9 Aylık bebek 6500 g - 62.5 cm 10800 g - 77 cm
10 Aylık bebek 6750 g - 63.5 cm 11200 g - 78.5 cm
11 Aylık bebek 7000 g - 65 cm 11700 g - 79.5 cm
12 Aylık bebek 7200 g - 66 cm 12000 g - 81 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…