- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #21.741
nazlımelek seninkiler nasıl canım kiloları boyları biz birbirimize alternatif olabiliriz bebeler prematüre ya
cnm valla sabah 9 akşam 5 haftasonu yok maaş artı prim servis varmış vs bu multineti biliosunuzdur orası eşimle konuştuk şimdi 1 yaşına girsin öle başlıcam nasıl olsa tanıdık varmış illaki olursadoş nasıl bir iş bu cnm..çalışma saatleri nasıl o daha da önemli....bence üzülme 6. aydan sonra annen olmazsa sen vereceksin herşeyi bebeğine...ihtiyacın varsa ve annen bakacaksa düşün derim,
lavinyacım çok geçmiş olsun...ne denebilir ki umarım çabuk atlatırsın..
cnmcım allah kavuştursunheeyyt be dark kim tutar sen..bu enerji seni dönem sonuna kadar idare ederr:))))
mmmfçim denizcim maşallah sıpalara.....
eşim gitti az önce...bu sefer daha dirayetli olmaya çalışıyorum..iyi ki bebeişim varrr
ayy diloksçum valla var ya bende ona gıcık oluyorum gıda konusunda olmasada bu doktorların hepsi farklı konuşuyorşu her doktorun farklı bir ek gıda yönergesi vaemesi ne sinir bir durum...ne yapacağımı şaşırdım..allahtan hayırlısı artıkkk
ya cnmcım aslında haklısın güzel fırsatlar herzaman gelmiyor insanın önüne ama şuan daha çok küçük biliyorum çalışmam gerekiyor daha iyi bir yaşam standartı ve oğlum için ama şuan bırakmaya kıyamıcam sanırımdilek, seda teşekkür ederim kızlar
seda iyi bir işse başla canım büyüdüler artık, hayata bir yerinden dahil olmakta gerekiyor, bazen güzel fırsatlar tekrar zor geliyor
dilekcim eşinin iznimi bitti canım allah kavuştursun
lavinya geçmiş olsun canım ateşin düşmezse ılık bir duş al hatta soğuğa yakın olsun
hoşgeldin cnmselam kızlar bende aranıza yeni katıldım, bebişleriniz hayırlı olsun hepinize sağlık ve mutluluklar dilerim.
Benim oğlum da 24 kasım da doğdu aslında hafta olarak 4 ay oldu ama ay olarak olmadı bu kaç aylık olduğu nasıl hesaplanıyor bir tuhaf 24 kasım olduğuna göre şu an kaç aylık olmuş oluyor?CADIARZU
sanırım var cnmcımlavişcim geçmiş olsun napsan bilmiyorum ki?
Ateşini düşüremedin mi?
Sedacım işin hayırlı olsun,eğer fırsatın olursa bikaç ay daha bekle.Ama fırsatın olmazsa ve çok iyi bir iş diyorsan da başlayabilirsin.
zeynoş bende normalde çalışıyordum ama hamileliğimin 2.ayında ağır geçince ayrıldım işten şuanda arda için beklemedeyim bir yaşına gelince çalışmayı düşünüyorum şekerim çalışmayı çok seviyorum evde oturmak bana göre değil zatende eşime yük olmak istemiorum malum kirada oturuyoruz şekerciğimkız sedaoş hayırdır ne iş
dilekçim Allah kavuştursun sağlam dur yıkılma senağlama tuna bebeğe sarıl nasılsa yine birlik olcaksınız yılma senağlamaşahsen ben olsam :çok üzgünüm:senağlama
lavinyacım sana ilaç ismi yazmıştım sen istemiştin eğer onları alsaydın emin ol şu an ayakta olurdun ama tercih tabiki senin ben tavsiye ettim kelke gündüz bir doktora gözükseydin
herkese merhaba sonunda bitti bulgurumuz güzel geçti valla değişiklik olduuu
mmmf cim maşallah canım paşaya hoppalanızda hayırlı olsun
laviş geçmiş olsun
seda ne işi bu ayoll
diloksallah kavuştursun canımm
mustafaata hoşgeldin aramıza
cnmcım bende çalışmayı çok seviorumcanım ya yine ben gitmişim sen yazmışın...:))
kaan 15 gün önce tam 7 kilo idi 50-100 gramı çıkardılar düzlediler..63 cm..
kerem bey ise 6050 onuda 6 olarak aldılar oda 63 cm..
sedacım fırsatın varken başla çalışmak iyidir yavs..
mustafaata sende hoşgeldin canım...
benim oğlanlardan kerem tam bir atom karınca ayaklarının üstünde bıraksam uzun süre duracak, kaan ise 5 saniye duruyor sonra oturuyor..
nereyedur kızzz daha karpuz kesecektik kaydirigubbakcemile3ben kaçarımmm
h.b nazlı melekcim canım ya ikiz bende çok istedim ama zordur bakmak ben biriyle zor başa çıkıyorum valla bravo sana. Benimkide maşallah bastırsan basıyor da ben cesaret edememiştim. Benimki kıpır kıpır hiç durmuyor artı bay asabii kime çekmiş bilmem artık
mustafa ata hosgeldin oglumun adasi bizde 25 kasimda dolduruyoruz 4 ayi
benim oglan dogdu dogali basiyo valla simdi civi gibi
ya yürütece yasak hoppalaya yasak degil anlamadim ikisindede ayni durmuyomu
seda disi kasikla vurdummu ses cikiyomu
benim ilk kizim 3 cü gün cikardi üc günüde zor bekledi
ikinci kizim 7 aylikdi bakalim bu kac aylikken cikarcak ama sanmiyom daha cikmaz
niye erken cikmasini istiyonuz ya bence iyi degil gec cikan dis daha iyi olur birde istirmaz kizim beni ilk istirdi canim bi yandi nasil bagirdiysam daha hic istirmadi aslinda ona bagirmadim ama birden canim cok yandi birde yaraydi uclari
ya iki gündür bizim oglan hic durmuyo hep agliyo gündüz hic uyumuyo arada bir 3 gün böyle devam ediyo sonra düzeliyo üffffffffff cok yoruluyom valla üc cocukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?