2008 Kasım Anneleri

nazlımelek seninkiler nasıl canım kiloları boyları biz birbirimize alternatif olabiliriz bebeler prematüre ya

canım ya yine ben gitmişim sen yazmışın...:))
kaan 15 gün önce tam 7 kilo idi 50-100 gramı çıkardılar düzlediler..63 cm..
kerem bey ise 6050 onuda 6 olarak aldılar oda 63 cm..
sedacım fırsatın varken başla çalışmak iyidir yavs..
mustafaata sende hoşgeldin canım...
benim oğlanlardan kerem tam bir atom karınca ayaklarının üstünde bıraksam uzun süre duracak, kaan ise 5 saniye duruyor sonra oturuyor..

h.b nazlı melekcim canım ya ikiz bende çok istedim ama zordur bakmak ben biriyle zor başa çıkıyorum valla bravo sana. Benimkide maşallah bastırsan basıyor da ben cesaret edememiştim. Benimki kıpır kıpır hiç durmuyor artı bay asabii kime çekmiş bilmem artık

mustafa ata hosgeldin oglumun adasi bizde 25 kasimda dolduruyoruz 4 ayi
benim oglan dogdu dogali basiyo valla simdi civi gibi
ya yürütece yasak hoppalaya yasak degil anlamadim ikisindede ayni durmuyomu
seda disi kasikla vurdummu ses cikiyomu
benim ilk kizim 3 cü gün cikardi üc günüde zor bekledi
ikinci kizim 7 aylikdi bakalim bu kac aylikken cikarcak ama sanmiyom daha cikmaz
niye erken cikmasini istiyonuz ya bence iyi degil gec cikan dis daha iyi olur birde istirmaz kizim beni ilk istirdi canim bi yandi nasil bagirdiysam daha hic istirmadi aslinda ona bagirmadim ama birden canim cok yandi birde yaraydi uclari

ya iki gündür bizim oglan hic durmuyo hep agliyo gündüz hic uyumuyo arada bir 3 gün böyle devam ediyo sonra düzeliyo üffffffffff cok yoruluyom valla üc cocukla

cnm valla sabah 9 akşam 5 haftasonu yok maaş artı prim servis varmış vs bu multineti biliosunuzdur orası eşimle konuştuk şimdi 1 yaşına girsin öle başlıcam nasıl olsa tanıdık varmış illaki olur

heeyyt be dark kim tutar sen..bu enerji seni dönem sonuna kadar idare ederr:))))

mmmfçim denizcim maşallah sıpalara.....

eşim gitti az önce...bu sefer daha dirayetli olmaya çalışıyorum..iyi ki bebeişim varrr
cnmcım allah kavuştursun

şu her doktorun farklı bir ek gıda yönergesi vaemesi ne sinir bir durum...ne yapacağımı şaşırdım..allahtan hayırlısı artıkkk
ayy diloksçum valla var ya bende ona gıcık oluyorum gıda konusunda olmasada bu doktorların hepsi farklı konuşuyor

ya cnmcım aslında haklısın güzel fırsatlar herzaman gelmiyor insanın önüne ama şuan daha çok küçük biliyorum çalışmam gerekiyor daha iyi bir yaşam standartı ve oğlum için ama şuan bırakmaya kıyamıcam sanırım
hoşgeldin cnm

sanırım var cnmcım

zeynoş bende normalde çalışıyordum ama hamileliğimin 2.ayında ağır geçince ayrıldım işten şuanda arda için beklemedeyim bir yaşına gelince çalışmayı düşünüyorum şekerim çalışmayı çok seviyorum evde oturmak bana göre değil zatende eşime yük olmak istemiorum malum kirada oturuyoruz şekerciğim

ince işşş kızzzz ahamda yukarıdaki mısralarımda kaydirigubbakcemile3anlattım

cnmcım bende çalışmayı çok seviorum

nereyedur kızzz daha karpuz kesecektik kaydirigubbakcemile3

sağol canım evet zor ama ben alıştım tempolarına...gamyoncuiremsugamyoncuiremsu:dance:

elifçim daha o kadar değil minicik gözüküyor yalnız bişeye çok şaşırdım nasıl yani bebişin doğduktan 3 gün sonra mı çıkardı dişini :1shok:

denizanasi resimde deniz biraz tombis duruyo ama kilosu cok da fazla degil bizimki sanki daha zayif duruyo yada bana öyle geliyo:)) bizim kiloda en son subattin 27 sinde tartildik 7400 düsimdi 8 olmusuzdur boyuda o zaman 65 di kafasida tam 42cm :))
aylik kontröllerde kafa ölcümü yapiyomu her doktor bizim hep yaparda 42 cok geliyo bana ya sanki biraz büyük kizlar böyle degildi ya defterlerina bakiyom fark var arada

evet seda 3 günü de zor bekledi hemde ikisi birden ama beni hic emmedi cok agliyan bir bebekti hic tutmadi beni sonraki lerde sülük gibiler valla birakmiyorlar yapisik ikiz gibi dolaniyoz bazen

şimdi internetde okudum emeklemeden ayaklarının üstüne çok fazla bastırtmak(yürütmek) kalçaya ve ayak tabanlarına zarar verebiliyormuş. Paylaşmak istedim yinede fazla bastırmayalım bence nolur nolmaz. Bir sorum daha olacak komşum bebeğin eldivenlerini çıkarma diye kızıyor annemde çıkar artık diyor bende şaşırdım siz kulanıyormusunuz hala bebek eldiveni ben 3 gündür takmıyorum ama şaşırdım bende. Her kafadan her konuya farklı yorumlar su da içir diyenler var cvp verirseniz sevinirim ne zor iş sorumluluk ya. AMA ANNELıK HARıKAAAAAsositososito

ben eldiveni ilk iki hafta kullandim sevmiyorum eldiveni ben daraliyorum onlarin elleri eldivenin icinde oldumu hic birinde kullanmadim öyle cokda cizmediler yüzünü tek tük nadir yani bence sen gec bile kamisin onlarda ellerini kesfedecekler emecekler bence bunlar cok önemli

bende bir hafta sonra sebze pürelerine basliyacam bizim doktorumuzda önce sebze dedi üfffffffffffffffff hepsi farkli konusuyo ya ama ben önce hazir meyve ezmelerini denemek istiyom bakalim yiyecekmi

QUOTE=mustafaATA;5772246]şimdi internetde okudum emeklemeden ayaklarının üstüne çok fazla bastırtmak(yürütmek) kalçaya ve ayak tabanlarına zarar verebiliyormuş. Paylaşmak istedim yinede fazla bastırmayalım bence nolur nolmaz. Bir sorum daha olacak komşum bebeğin eldivenlerini çıkarma diye kızıyor annemde çıkar artık diyor bende şaşırdım siz kulanıyormusunuz hala bebek eldiveni ben 3 gündür takmıyorum ama şaşırdım bende. Her kafadan her konuya farklı yorumlar su da içir diyenler var cvp verirseniz sevinirim ne zor iş sorumluluk ya. AMA ANNELİK HARİKAAAAAsositososito[/QUOTE]

merhaba cnm ilk önce paylaşımın için teşekkür ederim öğrenmemiz ii oldu eldiven olayına gelincede bende bu konularda çok pipirikliydim 1 ay taktım sonra kendilerini elleriyle tanımaları gerekiyor ona haksızlık yaptığımı düşünüp eldivenlerini çıkarttım sende çıkart bence cnm buarada seninki kaç aylık

SEDA sana katılıyorum benimki 24 ünde 4 aylık olacak peki sen su içiriyormusun ve ne kadar içirmem için ısrar ediyor komşularım ama anne sütünün %80 su değilmi zaten. (eldivenleride takmiim artık ) sağol canım

evvet cnm...geçmişe baktım da bu kuzu da yanımda ağlıyorr
beni istiyoor herhall..uyusa da takılsam biraz...kafaları dağıtırız değil mi sedoşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…