2008 Kasım Anneleri

mustafaatacım ben normalde su içirmiyorum sadece sütle besleniyorsa suya gerek yok doktora sormuştum verme dedi mamaya başladığımız zaman vericez suya
diloksçum benimkide dişten dolayı çok huysuz durmuyo bende çıkıommm misafirimde var kociş sölenioo seni ve bu saatten sonra gelicek gece kuşlarını kocaman öpüyorummm iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşmek üzere amma uzattım dimi kaydirigubbakcemile3 hade ben kaçanzi

bi dilekcim kalmış burda ondan da ses cıkmıyo hiç
uyudu heraldekaydirigubbakcemile3
bacım git yatağına yat boynun ağrır pc nin başında
(annem hep bu sekilde yatağıma yatırırdı beni)

ben de gidip yatayım da dinleneyim bari
sıpam aşı oldu pek huysuz gece uyanabilir
hazır uyumuşken ben de uzanayım biraz
herkese tatlı rüyalaaar...

bir yandan eşik sallıyorum bir yandan da bir site vatr orada takıldım.....orası da anneler kulübü...anneeemmmm yemişler birbirlerini..hakaretler havada uçuşuyor...çok güldümm ya..
hamileyken de bakardım hemne kavga çıkrdı..

burayı çok seviyoruuum

ay başıma neler geldi akşam akşam ;

canımız sıkılmıştı hadi gezmeye gidelim dedik ,eşimin kuzenine gittik evimize çok yakın ben kızı aldım indim arabaya eşimde kapıyı çekti ama arkasında anahtar kalmış neyse dedik gidelim dönüşte bi şekilde açılır ,çelik kapı bu arada kredi kartıyla filan açılır diye düşündük ,neyse gittik eşimin içi rahat etmedi şimdi gideriz geç vakit açılmaz bide çocukla kalırız kapıda dedi iyisimi ben gidiyim zorlıyım açılır belki dedi kuzeniyle çıktılar bende eşiyle oturuyordum ,aradım açamamışlar seni alalım sen anlarsın dedi eşim bende kızı uyutmuştum 5 dakika gideyim dedim uyanırsa al kucağına gezdir ağlamaz dedim..neyse gittik olmadı açılmadı ,çilingir çağırsak akşam akşam 100 tl alacaktı bizde itfaiye çağırdık evet yalnış duymadınız itfaiye :)) burası küçük yer geliyolar öyle kapıda kaldıkça neyse itfaiye merdiveniyle 3. kata çıktılar çok komik mahalle yagın var sanmış herkes camda ;bu arada kuzenin eşini bi arıyım dedim aradımki melis uyanmış ağlamaktan helak olmuş yavrum hemen gittik ki susturmak ne mümkğn memeyi bile almıyo ; sesi kısılmış gözler kıpkırmızı olmuş içini nasıl çekiyo ,5 dakika filan susturamadım ..çok kötüydü yaaa ömrüm gitti valla ,hadi ben bişey değilde kızcağız çok korkmuş emanet çocuk bişey olur filan diye ..kötü bir akşamdı ,neyseki eve geldik uyuyo prensesim.bırakmam artık kimseye

günaydın kıslar
bugün zehra erken uyandı baya
bende bi bakiim dedim neler var ama daha kimse gelmemiş

eylül
manzarayı düşündükçe gülüyorum
itfaiye merdiveni falan

akşam akşam oturun evinizde
ne işiniz var gezmede falan

günaydınkızlar günaydın elifcim.
dün gece iyi değildim mehmeti emzirdim eşim aldı gerisini hatırlamıyorum sabah 7 de açtım gözümü.eşim olacak üşütük gene mutfağın kilidini takmamış perdesini indirmemiş biliyosunuz hırsız girmişti hamilkeyken o camdan sabah sabah amma bağrındım adama ama haklıydımm
gecede rüyamda adetim 2 gün geçmiş birine söylüyorum adetim gecikmez benimkesin hamileyim falan diyorum ayyyy ama hiç üzgün diilim Allah korusunnn.
aşkımemnunun rekalmını gördüm şimdi behlül adnanın yanında bihtere seviyorummmmm diyo hemide sarhoş daha fazla saçmalaması kuvvetle muhtemell ortalık iyice kızışacakkkkötükedihüsoyaşasın kötülükkk:))))

günaydın mmmfcim
bende gebelik riski atlattıktan sonra 2. bebeğe daha yakın hissetmeye başlaıdm kendimi
seneye bu zamanlar yeniden düşünebilirim
araları cok acılsın istemiyorum cocukların
Allah verirse tabi

bu arada
bu akşammı askı memnu
arın mı
ben gene dişcide3yim bu akşam
9da falan anca gelirim eve

denızanası maasallah denız oglana
cok sevındım canım saglıgının ve gelısımının ıyı olmasına

mmf maasallah senın mıkroda buyumus ve hoppalanız hayırlı olsun
benım kocıs karsı cıkıyor bu tarz seylere bızde kullanamayacagız snırım

seda ıs fırsatını herkes arıyor ama bulamıyor
eger cocuga bakabılecek bırı varsa dusun calısmayı derım ben

eylul hareketlı aksamınız ve kızının aglaması ıcın uzuldum
tabıı cocuk senden ayrılmaya hıc alıskın olmayınca basmıstır feryadı

dıloks allah kavustursun canım ınsa allah en kısa zamanda yıne bır arada olursunuz

mustafa ata hosgeldın canım

ve aklıma ısmı gelmeyen tum annısler
bız daha ıyıyız bugun agrılarım hafıfledı
ama delıksız bır uyku uyumusum
kocıs cocuk aglayınca bakmıs ve bıraz sutu verıp uyutmus ben dınleneyım dıye

elıfdem doktorumu aradım ve agrılarımdan bahsettım
ben takıldıktan 1 ay sonra kontorle gıttıgımde yerınde bır sorun yok demıstı
sımdı agrılarım bır haftaya yakın surdu ve gectı
doktorumda bıraz daha bekleyebılırız sanmıyorum kaydıgını dedı
malum ev toplama ve tasıma derken zorladım kendımı sanırım
hala suphelıyım ama cocugun kontrolune kadar bekleyecegım

günaydın güzel dinamik anneler

* denizanası maşallah denizoğlana tam topitoş olmuş valla maşallahh
* mmf seninki artık mikroskobikten çıkmış kocaman adam olmuş maşallah

kızlar ek gıda paylaşımlarınızı bekliyorum sabırsızlıkla .. bizde 27 sinde gidicez kontrole bakalım o zaman bize de verecek bizde başlayacağız ek gıdaya.
* dilokscum allah kavuştursun canım seni inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz.
* eylül amma hareketligeceymiş iyi atraksiyon olmuş size gece gece :)
* mustafaata aramıza hoşgeldin

herkese günaydınlarr ben geldim dershanemdeyim çalışıyorum,yoğun bir gün beni bekliyor ama işlere başlamadan önce şöyle bir sabah keyfi yapıyorum. geçmişi okuyamadım anacım bir yazıyorsunuz maşallah okumak ne mümkün. bugün kendimi çok ii hissediyorum inşallah bozulmaz

günaydın ; acayip rüyalar gördüm yaaa..en tuhafıda kocam kadın olmaya karar vermiş utancından yanıma gelemiyomuş kaydirigubbakcemile3
bide mmmf nin yazlığı varmış tarif etmiş bende geçerken uğramışım ama trabzondaymış :)))))
camdan girmişim bir sürü çocuk ve eltileri varmış beni sorguya çekiyolar kimsin nesin diye ..hey allahım bi yerim açıkta kalmış sanırım..

slm kızlar
sabah beri bi koştur bi koştur bide son koşturmada boynum tutulduki şu an çok kötüyüm.
sabah 9 'da sağlık ocağına gittim aşıları vurdurduk.yavrum nası ağladııı.ordan çıktım muhtara gittim seçim kağıtlarımızı aldım.ordan çıktım savcılığa gitttim bi evrak almam lazımdı oraya girdim çıktım ve tüm bunları yaparken yiğit kucağımdaydı onu arabaya koyarken boynum bi kırt etti ahanda kaldım ölece.şu an çok kötüyüm onu nasıl kaynanama bıraktım işe geldim bilmiyorum.nasıl geçecek bu ağrı bilmiyorum başımı oynatamıyorum.acaba doktora gitsem mi?yoksa akşam eve gidinbce krem var onu süresem geçermi çok kötü ya.

günaydın güzeller,
bizde 9 da kalktık, kahvaltı yap kocayı gönder bebelere muhallebi yedir eşim elmalısını almış pirinç mamasının çok sevdiler sonrada uyuttum geldim..
daha ortalık toplanacakta bakmadan yapamadım...:))
eylülcüm zor bir gece olmuş yazın bizim burada biride itfaiyeyi çağırmıştı merdivenle balkondan girip kapıyı açmıştı adam... en çok ufaklığın ağlamasına üzüldüm.. geçmiş olsun..

arkadaşlar bende 16 sında test yaptım iki haftalık çıktı.çok heyecanlıyım ama daha doktora gitmedim biraz daha beklemek istiyorum.sormak istediğim şey sizde hamile olduğunuzu öğrendiğnizde evham yaptınızmı benim aklıma sürekli ya şöyle olursa ya böylew olursa bir sürü şey geliyor yaaaaaaaaa...........

İTFAİYE İLE İÇERİ GİRİLDİĞİNİ DE İLK DEFA DUYDUM VALLA GÜZEL FİKİRMİŞ AKLIMIZDA BULUNSUN HER AN HER ŞEY OLABİLİR ÇİLİNGİRE GİDENE KADAR. BİZ DE BİR KOCAMDA BİR BENDE BİR DE ANNEMLERDE ANAHTAR VAR BİRİNDEN BİRİ MUTLAKA DIŞARIDA OLUYOR YANİ,AMA BİR KERESİNDE ANAHTARI KAPININ ARKASINDA UNUTTUĞUMUZ İÇİN AÇAMADIK,ANAHTARLADA FAYDA ETMEDİ O ZAMAN ÇİLİNGİR ÇAĞIRMIŞTIK,BU YAZDI SANIRIM 10 TL. VERDİK KAMPANYA VARMIŞ ÇİLİNGİRDE kaydirigubbakcemile3

bende gece oğlanları yatırınca pasta tarifleri defterimi düzenleyim dedim.. gecede rüyama girmiş okuldayım elimde defterim sınıftan çıkıp merdivenlerden inerken hoca gördü nereye diye sordu bende ders bitti diyorum elindeki ne diyor benim için özel şeyler hocam sınıfta bırakmak istemedim diyorum...:)) adam senin aşkın kim diyor utanarak KEREM diyorum.. sabah kalktım eşime anlatıyorum oda aynen senin bir tarafın açık kalmış dedi ne demek kerem öbür oğlanın kıymeti yokmu diyor.. akşam kerem bey çok cırladı çok güldü kahkalarla hoşuma gitmişti etkilendimmm herhalde ne bileyimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…